TIPS voor een goede Sea of Green kweek

TIPS voor het SOG (sea of green) kweken

Ondersteun je wietplanten
Het is een goed idee om je wietplanten te ondersteunen, zo voorkom je dat ze doorknakken door het gewicht van de grote hoofdtop.

Groei tijdens de bloei - let op
Denk eraan dat een sativa soort veel langer doorgroeit in haar bloeiperiode dan een indica. Als een sativa soort in de bloeiruimte gezet wordt terwijl ze nog maar 8 centimeter hoog is, kan het goed zijn dat je pas bloeiverschijnselen ziet ontstaan als ze 40 centimeter is!

Wanneer ondersteunen?
Het ondersteunen is pas nodig als de toppen zwaar worden, het is wel aan te raden om de stokjes er direct het met zaadje in de prikken. Als je de stok er later in prikt kan het zijn dat je de wortels van de plant raakt en ze beschadigd.

Bewateren van een SOG kweek
Het vochtig houden van de grond van de planten in een Sea of Green is lastig. In het begin lukt het nog wel om dit te doen maar als de toppen dikker worden kom je ook minder makkelijk bij de stam van de plant, dit wordt extra lastig omdat de planten zeer dicht op elkaar staan. Plaats voordat de bloei begint leidingen zodat je niet met je gieter tussen je planten hoeft te bewegen.

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL