Nu 25% korting op de volgende .

Profiteer t/m woensdag 24 april van 25% korting op alle zaden van de hieronder getoonde zaadbanken. Laat dit voordeel niet lopen!

Maar wees op tijd, want OP=OP en deze actie loopt slechts t/m 24 april 2024.

Laat deze kans om goedkoop wietzaadjes te kopen niet lopen!

Lowryder wietzaden

Lowryder - Wat is een lowryder wietsoort?
Lowryder is een kruising van Northern Lights met een ruderalis. Door de ruderalis eigenschappen is het niet nodig om de plant aan te zetten tot bloeien met het verkorten van het aantal uren licht. De plant gaat direct bloeien na het ontkiemen van het zaadje, zelf als de plant 24 uur per dag in het licht staat. Lowryder blijft erg klein, 30 tot 50 centimeter en is 9 weken nadat het lowryderzaadje in de grond is gestopt al rijp voor de oogst.

Lowryder wietzaden.
Lowryder wietzaden.
Cannabis top van de Lowryder autoflower.
Lowryder autoflower top.

Door de ruderal genen is de lowryder uiterst geschikt voor:

Lowryder buiten kweken
De Lowryder valt niet op tussen de natuurlijke vegetatie omdat deze erg laag blijft.

Lowryder kweken in je tuin of moestuin
De Lowryder bloeit het best als de zon het sterkste is, in juli of augustus. Om dit te kunnen realiseren moet je mei of juni beginnen met het planten van de wiet zaden (de Lowryder is 9 weken na het zaaien immers klaar voor de oogst). Dit terwijl andere planten in oktober en november bloeien als de zon erg zwak is en het weer nat en koud. Hierdoor blijven de toppen van deze planten erg klein en zal de oogst ook vaak verrotten.

Lowryders Kweken op het balkon
In Nederland is het toegestaan om 5 planten voor eigen gebruik te houden zonder speciale hulpmiddelen. Lowryder is erg geschikt voor dit doel en kan ook verschillende keren per jaar geoogst worden.

Lowryder kweken op de vensterbank
Lowryders blijven erg laag en kunnen dan ook makkelijk op de vensterbank gehouden worden. Op deze manier kan je een lowryder ongeveer 5 keer per jaar oogsten (1x per plant). In de winter is de oogst natuurlijk wel kleiner dan in de zomer - de lichtintensiteit neemt in de winter af.


Wat zijn de kenmerken of eigenschappen van een Lowryder?

Groeit en bloeit binnen of buiten
Buiten, maar ook uitermate geschikt om binnen in de vensterbank te zetten.

Groeien en bloeien
Van zaadje tot oogst ongeveer 10 weken

Hoogte van de lowryder
30 tot 50 centimeter

Opbrengst van de lowryder
5 - 25 gram per plant

Meerdere keren oogsten per jaar
ongeveer 5 x per jaar

Klimaat en omgeving voor een Lowryder
Lowryder is geschikt voor bijna alle klimaten.

Cannabis plant van de Lowryder autoflower.
Bloeiende top van de Lowryder cannabis plant

THC gehalte lowryder
10% - 15%

Lowryder #2
Lowryder #2 is de meest recente stap voorwaarts in de zoektocht van de kweker om de soort, de opbrengst en de smaak van zijn originele variëteit te verbeteren zonder afbraak te doen aan de unieke kwaliteiten die de plant zo populair hebben gemaakt.

Lowryder #2
Lowryder #2 kreeg een inbreng van superieure Santa Maria genetica, een variëteit die bekend staat om zijn overvloedige harsproductie, exotische smaak en zijn explosieve high. Het is een Indica - Sativa hybride met oorsprong in Brazilië. De kruising werd vervolgens met selectieve inteelt voortgezet gedurende 3 generaties. Het resultaat is een autoflowering dwerg die een uitzonderlijk sterke rook voortbrengt met een bedwelmende smaak die lekker naar het hoofd stijgt. De kracht en smaak worden gevoed door een overvloedige harsproductie en een sterk verhoogde opbrengst en stabiliteit. De toppen zijn dikker, compacter en geuriger dan de originele Lowryder.

Autoflower
Autoflower geeft de plant het vermogen om volledig tot bloei te komen zonder dat je het aantal uren belichting hoeft te verminderen. Zelfs wanneer je de plant 24 uur aan licht bloot stelt zal deze zich goed ontwikkelen, vanzelf tot bloei komen en rijpen. Het proces van ontkiemen tot de oogst hoeft zo maar 8 tot 9 weken in beslag te nemen. Je kunt vergelijkbare resultaten behalen met 18 uur licht per dag (bijvoorbeeld omdat je de ruimte regelmatig wilt laten afkoelen). Waar het om gaat is dat je de lichtperiode niet hoeft te veranderen om de planten te laten bloeien, en het is dus ook niet nodig om aparte groei- en bloeiruimtes in te richten.

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL