Headshop

In onze online headshop bieden wij een uitgebreid assortiment aan van bongs en pijpjes tot grinders en vloeitjes. Met deze rookaccessoires en andere apparatuur voorzien we je naast wietzaadjes om je eigen wiet te kweken ook van producten om er heerlijk van te genieten.

Headshop productgroepen

Asbakken
As

Asbakken

In een asbak tik je de as tijdens het roken van een sigaret, jointje of wietpijpje netjes af. Daarom zijn meerdere asbakken, zeker als je samen met vrienden rookt, handig om te hebben. Kies hier jouw asbak met deksel, glazen asbak voor buiten of een ander model.

Asbakken tonen
Bongs
Bo

Bongs

Wil jij stijlvol roken en ook een langere en betere high krijgen? Dan is de bong jouw rookmiddel. Door de bredere buis adem je met een bong meer rook ineens in. Deze rook is geconcentreerder, terwijl die minder scherp is door het afkoelen in de buis. Ontdek onze glazen, silicone, acryl en keramische bongs.

Bongs tonen
Grinders
Gr

Grinders

Met een grinder vermaal je compacte toppen en tabak tot rookbaar fijner materiaal. Na het grinden van je wiet verbrandt deze beter. Hierdoor smaakt je joint lekkerder en merk je meer van het effect. Bekijk onze grinders van metaal, acryl en hout. Onze grinders hebben 2, 3 of zelfs 4 compartimenten.

Grinders tonen
Lange Vloei
LV

Lange Vloei

Op zoek naar lange vloei? Bekijk ons lange vloeitjes aanbod met King Size en Slim Size vloei, tip en vloei, ongebleekte vloei of cones. Maar ook vloei van Juicy Jays die zorgen voor een heerlijke smaak terwijl je jouw favoriete rookwaar nuttigt.

Lange Vloei tonen
Wiet Pijpjes
WP

Wiet Pijpjes

Zoek je een gewoon pijpje of een wietpijpje? Een wietpijp maakt het puur roken van wiet, hasj of andere kruiden veel gemakkelijker. In ons assortiment vind je veel handgemaakte glazen pijpjes. Maar ook metalen, houten en siliconen wiet pijpen.

Wiet Pijpjes tonen
Rokers accessoires
RA

Rokers Accessoires

Hier vind je al onze rokers accessoires. Producten voor het roken van tabak, jointjes of kruiden die niet onder andere categorieën kunnen worden ondergebracht vind je in deze categorie. Neem snel een kijkje in het assortiment rokers accessoires!

Rokers accessoires tonen
Rolling Trays
RT

Rolling Trays

Met een rolling tray houd je al je draaibenodigheden op één plek. Rolling trays zijn niet alleen super handig voor het rollen van een joint, maar ook heel leuk om aan je vrienden cadeau te geven! Ontdek onze grappige en stoere metalen rolling trays.

Rolling Trays tonen
Stash Producten
SP

Stash Producten

Stash producten houden je wiet voorraad verborgen en vers. Handig als je wiet mee wilt nemen zonder dat iemand het ruikt. Onze metalen stash potjes zijn niet alleen geurdicht, maar ook waterdicht. Zo hoef je ook niet bang te zijn dat er per ongeluk vocht bij je wiet komt.

Stash Producten tonen
Tipjes en Filters
TF

Tipjes en Filters

Tipjes zijn de papieren filters van een joint. Met een rechthoekig papiertje uit één van onze tipboekjes maak je jouw tip eenvoudig zelf. Vaak zitten er in een boekje 50 tipjes. Maar we verkopen ook boekjes die zowel tips als vloei bevatten.

Tipjes en Filters tonen
Wierook
Wi

Wierook

Online wierrook bestellen? Onze wierookstokjes van Juicy Jay ruiken heerlijk en zijn door hun rijke aroma's perfect voor het maskeren wiet geurtjes. Maar natuurlijk ook om een ​​aangename kameromgeving te creëren tijdens het roken van jouw jointje.

Wierook tonen
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje

Online Headshop Wietzaadjes.nl

De online headshop van Wietzaadjes.nl is gespecialiseerd in alles gerelateerd aan roken en cannabis en biedt hoogwaardige bongs, pijpjes en grinders uit diverse materialen van glas tot hout.