Waar wil je meer over weten?

Wat zijn jullie bedrijfsgegevens?

Happygreen Products B.V.
Postbus 150
6580 AD Malden

BTW en KvK:
BTW nummer (TAX): NL855927288B01
KvK nummer (Chamber of Commerce): 64970108

WhatsApp:
WhatsApp nummer: 06 - 825 299 11 (Alleen bestemd voor tekstberichten)

Email:
E-mailadres klantenservice: klantenservice@wietzaadjes.nl

Alle betalingen van geplaatste bestellingen verlopen via onze betalingsprovider CardGate. Gegevens gerelateerd aan de bestelling kan je terugvinden in de bestelbevestiging.

Zijn jullie bereikbaar via WhatsApp?

Ja, je kunt ons via WhatsApp een tekstbericht sturen met vragen over jouw bestelling. Scan hiervoor de hieronder getoonde QR-code.
Houd voor een snelle afhandeling je bestelnummer bij de hand.

Scan deze QR-code en stel je vraag.

Hoe denken jullie over service?

In onze visie is service één van de belangrijkste speerpunten. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt op onze website en vertrouwen heeft in ons, als bedrijf. Altijd zullen wij streven naar tevreden en terugkerende klanten door de beste service te bieden die mogelijk is. Indien iets niet bevalt of niet geheel naar wens is, neem dan vooral contact met ons op om dit aan te kaarten. Dit kan via het contactformulier onderaan deze pagina. Te allen tijde zullen wij zorgdragen voor een passende oplossing.

Waar kan ik mijn factuur inzien?

Uit privacy overwegingen en omdat het simpelweg beter is voor het milieu, zullen wij facturen niet verpakken bij de bestelling. Om het nog eenvoudiger te maken en je direct inzicht te geven in de factuur kun je inloggen op ‘Mijn account’. Hier staan alle facturen van jouw bestellingen.

Hoe waarborgen jullie mijn privacy?

Jouw privacy is zeer belangrijk voor ons. Zo zullen we jouw gegevens enkel gebruiken voor de verwerking van je bestelling en nooit aan derden verstrekken. De enige uitzondering zou zijn als er door de autoriteiten met een vordering gegevens worden opgevraagd. Dit is tot op heden nog nooit voorgekomen gelukkig. Zelfs je factuur wordt om privacy redenen niet fysiek opgestuurd, maar deze verstrekken wij digitaal via jouw (beveiligde) account.

Hebben jullie ook een fysieke winkel?

Nee, wij hebben alleen een online webshop.

Heb je nog vragen?

Heb je het antwoord op je vraag nog niet gevonden? Aarzel dan niet om uw vraag of bericht te verzenden via ons contactformulier. Voelt een beetje onpersoonlijk, maar we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen, met een uitgebreide en passende reactie. Dat beloven we!

Stel je vraag
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL