Wietsoorten

Op zoek naar soorten met specifieke genetica of naar een bepaalde wietsoort? Op de pagina 'Wietsoorten' vind je naast een onderverdeling op varianten met kenmerkende genetica ook een overzicht van de meest succesvolle cannabis soorten. Deze populaire cannabis soorten staan op het menu van bijna elke coffeeshop en zijn zodoende bij de meeste rokers wel bekend. Uiteraard kun je bij Wietzaadjes.nl ook cannabis zaden op type zaden of merk kiezen. Staat je favoriete soort hier niet tussen gebruik dan onze zoekbalk.

Kiezen op wietsoort

Amnesia soorten
Am

Amnesia soorten

Amnesia betekend "geheugen verlies" en dat is precies het effect wat je zult ervaren wanneer je Amesia wiet rookt. Voor beginnende rokers is voorzichtigheid geboden bij het roken van deze in elke coffeeshop bekende wietsoort.

Amnesia soorten tonen
Blue soorten
Bl

Blue soorten

De cannabis planten van de Blue soorten zien er zoals de naam al doet vermoeden vaak blauw uit. De meeste bekende blauwe wietsoort is de Blueberry die tevens de basis vormt van vele ander blauwe wietsoorten.

Blue soorten tonen
Cheese soorten
Che

Cheese soorten

De cheese wietsoorten hebben een heerlijke kaas achtige smaak. Vernoemd naar zijn sterk zure aroma, is cheese een indica dominante hybride die een enorme populariteit heeft bereikt door zijn unieke smaak en consistente potentie.

Cheese soorten tonen
Diesel soorten
Di

Diesel soorten

De in Amerika zeer populaire diesel wiet heeft een bijzondere reputatie vanwege de aparte geur die je doet denken aan de brandstof 'Diesel'. Op deze pagina vind je al de diesel soorten overzichtelijk bij elkaar.

Diesel soorten tonen
Haze soorten
Ha

Haze soorten

De wietsoorten uit de Haze-familie hebben een hoog THC-gehalte en zijn zeer populaire bij medicinale cannabis gebruikers. Bekende cannabis soorten uit deze familie zijn Amnesia Haze, Purple Haze, Silver Haze en Lemon Haze.

Haze soorten tonen
Kush soorten
Ku

Kush soorten

Kush wiet staat bekend om haar uitgesproken smaak en krachtige effect. De bekendste Kush soort is de uit Noord-Californië afkomstige "OG Kush". Deze extreem sterke wietsoort is zeer populair bij de meer ervaren rokers.

Kush soorten tonen
Purple soorten
Pu

Purple soorten

De vrolijk gekleurde buds van de paarse wietsoorten zijn prachtige om te zien en zeer potent. Bekijk hier de Purple cannabis soorten waaronder de "Purple Haze" die bekend staat vanwege het krachtige narcotische effect.

Purple soorten tonen
Skunk soorten
Sku

Skunk soorten

Skunk is een wietsoort die onder verschillende omstandigheden binnen, buiten en in kassen eenvoudig is te kweken. De wietplant staat garant voor een uitstekende opbrengst van eersteklas wiet voor een excellente high.

Skunk soorten tonen
White soorten
Wh

White soorten

De White wietsoorten behoren door hun hoge THC-gehalte tot de meest krachtige soorten die er te koop zijn. Witte soorten zoals de White Widow en de White Russian zijn niet geschikt voor de mensen zonder rookervaring!

White soorten tonen
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje