Betalen

Uit welke betaalmethodes kan ik kiezen?

Je kunt op wietzaadjes.nl op de volgende manieren betalen:

  • Betalen via iDeal (Nederlandse klanten)
  • Achteraf betalen via Billink (Nederlandse en Belgische klanten)
  • Betalen via MrCash (Belgische klanten)
  • Betalen via een bankoverschrijving (Nederlandse en Belgische klanten)

Hoe lang duurt het voor mijn iDeal betaling is verwerkt?

Een iDeal betaling wordt vrijwel direct verwerkt en dit is hierdoor voor Nederlandse klanten de snelste en meest eenvoudige manier om af te rekenen.

Wat is de verwerkingstermijn van een bankoverschrijving?

Onze betaalprovider Sisow zal ons doorgaans binnen één tot twee werkdagen terugkoppeling geven dat de betaling is ontvangen. Als de betaling binnen is dan sturen wij de wietzaden direct jouw kant op en krijg je hier ook een bevestiging van. Vragen over je bankoverschrijving? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Wat staat er op mijn bankafschrift?

Wij respecteren jouw privacy en vermelden daarom alleen onze bedrijfsnaam (Happy Green Products B.V.) en de naam van onze betaalprovider (Stichting Sisow). Uit de overboeking is dus niet op te maken dat het een bestelling op wietzaadjes.nl betreft.

Hoe verwerken jullie de betalingen?

Online betalingen worden door betaalproviders verwerkt. Deze partijen zijn geautoriseerd door de AFM en beschikken over de beste beveiliging. Je betaling wordt verwerkt via het systeem van onze betaalprovider, Stichting Sisow. Jouw gegevens kunnen niet worden onderschept, aangezien deze versleuteld worden.

Kan ik jullie website en het betaalsysteem veilig gebruiken?

Wietzaadjes.nl is conform de laatste technieken en hoogste standaarden beveiligd. Zo is de hele website voorzien van Secure Socket Layers (SSL), evenals het betaalsysteem van onze partner Sisow. Het betaalsysteem van Sisow heeft bovendien de benodigde veiligheidscertificaten en Sisow staat bekend als specialist in het veilig verwerken van online betalingen.

Heb je nog vragen?

Heb je het antwoord op je vraag nog niet gevonden? Aarzel dan niet om uw vraag of bericht te verzenden via ons contactformulier. Voelt een beetje onpersoonlijk, maar we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen, met een uitgebreide en passende reactie. Dat beloven we!

Stel je vraag
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL