Nu 25% korting op de volgende .

Profiteer t/m maandag 24 juni van 25% korting op alle zaden van de hieronder getoonde zaadbanken. Laat dit voordeel niet lopen!

Maar wees op tijd, want OP=OP en deze actie loopt slechts t/m 24 juni 2024.

Laat deze kans om goedkoop wietzaadjes te kopen niet lopen!

Autoflower wietsoorten

Autoflower - Wat betekent autoflowering?

Autoflower - Wat betekent autoflowering?
Autoflower wietsoorten (zelfbloeiers) zijn een totaal andere soort wietzaden dan dat we gewend zijn. Een niet-autoflowering soort gaat in bloei op het moment dat de dagen korter worden, oftewel als de planten minder uren licht krijgen. Dit in tegenstelling tot het autoflowering (zelfbloeiers) soort, dit soort gaat namelijk in bloei op het moment dat de wietplant ongeveer 3 weken oud is. Ze zal zich dus niks aan trekken van de dagen die korter worden, een autoflower gaat dus automatisch in bloei.

Auto Amnesia Haze wietplant.
Auto White Widow wietplant.

Bekijk alle ruim 650 soorten Feminised Autoflowering zaden en gebruik de filters om je keuze te verfijnen:

Autoflowering zaden kopen


Autoflower kweken

Welke hoeveelheid lichturen zijn ideaal voor een autoflower wietsoort?
De beste resultaten bereik je met 18 uur licht en 6 uur donker. Er zijn ook soorten die het beter doen met 20 uur licht en 4 uur donker.

Hoe groot moet de pot zijn voor een autoflower wietplant
De meeste autoflower soorten blijven redelijk klein. Als de pot waar je in kweekt een inhoud heeft van 11 liter is dat meer dan genoeg.

Hoeveel gram kan ik van een autoflower wietplant halen?
Als je het goed doet kun je rekenen op gemiddeld tussen de 30 en 60 gram. Dit is zo ruim omdat je het heel goed, maar ook slecht kunt doen door te weinig water,lucht of licht te geven.

Tot wanneer kan ik de autoflowering soorten buiten kweken?
Je kunt nog tot eind augustus nog buiten je autoflowerzaadjes buiten in de tuin planten.
Op deze manier kun je wel 3 oogsten in een zomer draaien!

Wanneer gaat een autoflower in bloei?
Een autoflower groeit eerst ongeveer 3 tot 4 weken, hierna zal ze zelf in bloei gaan en dit duurt gemiddeld 6 tot 8 weken. Op deze manier heb je globaal tussen de 8 en 10 weken een oogst!

Autoflower zaden kweken kan zowel binnen als buiten.

Autoflower zaden kopen

Welke merken leveren zelfbloeiers (autoflower) zaadjes?
De volgende merken bieden een ruim aanbod autoflower zaden van uitstekende kwaliteit: Lowlife Seeds, Dutch Passion, Royal Queen Seeds, Huismerk Autoflower zaden, Auto Seeds. Het merk Auto Seeds is een een uit Spanje afkomstige zaadbank die zich zelfs volledig heeft gespecialiseerd op het produceren van autoflower wietzaden. De enorme groei die de zaadbank 'Auto Seeds' doormaakt is te danken aan de goede en stabiele kwaliteit van de wietplanten. Net als bij de autoflowering wietzaadjes van ons huismerk ben je met zaden van het merk Auto Seeds verzekerd van een sterke genetica.

 

Autoflowering wietzaden bestellen
Autoflowering wiet zaden gaan uit zichzelf vanuit de vegetatieve groei over in de bloeifase. Hierdoor kun je buitenshuis meerdere keren per jaar oogsten! Onze autoflowering zaadjes zijn ontwikkeld door de besten zaadbanken. De kwaliteit en kracht komt hierdoor in de buurt van de traditionele cannabissoorten en gaat hier soms zelfs aan voorbij. Autoflowering wietzaadjes bestellen? De beste autoflowering zaden vind je hier!

Bekijk alle ruim 650 Feminised Autoflower wietsoorten die wij aanbieden overzichtelijk op deze pagina:

Autoflower wietzaden pagina


Keuze aanbod autoflowers verfijnen

Ben je op zoek naar autoflower zaden met specifieke eigenschappen? Maak dan gebruik van onze unieke filters om je keuze binnen ons totale aanbod autoflower zaden te verfijnen. De beschikbare opties om de voor jou beste automatisch bloeiende cannabis zaden te kiezen zijn o.a.: de duur van zaadje tot oogst, de kweek opbrengst, de medicinale werking, de hoogte van de plant binnen en buiten, het THC en CBD gehalte en het effect van het roken van de van de plant afkomstige wiet.


Welke autoflowering soorten zijn er?

Veel liefhebber van cannabis geven de voorkeur aan een bepaalde wiet soort. Het gevoel na het gebruik van wiet is per soort namelijk sterk verschillend. Zo zijn er wietsoorten die je heel slaperig en moe maken, maar ook soorten die je juist een actief, vrolijk of creatief gevoel geven. Speciaal voor bezoekers die de voorkeur geven aan een specifieke wietsoort hebben wij de belangrijkste wietsoorten overzichtelijk bij elkaar geplaatst. Je kunt zo met één klik alle Amnesia, Blue, Cheese, Diesel, Haze, Kush, Purple, Skunk of Witte soorten selecteren. Hieronder vind je van de belangrijkste soorten alle autoflowers op één overzichtelijke pagina.


Populaire autoflower soorten

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL