Levering

Hoe leveren jullie mijn bestelling?

Alle bestellingen worden discreet en in een blanco verpakking verzonden. Aan de buitenkant zie je dus niet dat er wietzaadjes in de verpakking zitten of dat de bestelling bij wietzaadjes.nl vandaan komt.

Hoe lang duurt het voor mijn bestelling bij mij thuis aankomt?

Wanneer je bestelling op voorraad is dan doen wij ons best om deze dezelfde dag nog te versturen. Bestel je later op de dag, dan zullen wij de bestelling de volgende dag versturen. Vaak heb je je bestelling dus al de volgende dag, of uiterlijk binnen twee werkdagen, in huis.

Voor welke manieren van verzending kan ik kiezen?

Gratis en discrete verzending.Alle bestellingen worden veilig en vertrouwd via PostNL verzonden. Aangezien alle bestellingen door de brievenbus passen, hoef je hier niet speciaal voor thuis te blijven. Wij versturen bovendien elke bestelling gratis tenzij je kiest voor een aanvullende optie, zoals Track & Trace of aangetekende verzending. Bij bestellingen boven de €50,- raden wij minimaal verzending met Track & Trace aan.

Dit zijn de mogelijkheden qua verzending:

  • Reguliere verzendkosten: €0,90
  • Versturen met Track & Trace: €3,50 (brievenbuspakje)
  • Aangetekend versturen binnen Nederland: €7,50 (bestelling tot €500,- verzekerd)
  • Buspakje naar België: €4,50
  • Aangetekend versturen naar België: €12,50 (bestelling tot €100,- verzekerd)

Heb je nog vragen?

Heb je het antwoord op je vraag nog niet gevonden? Aarzel dan niet om uw vraag of bericht te verzenden via ons contactformulier. Voelt een beetje onpersoonlijk, maar we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen, met een uitgebreide en passende reactie. Dat beloven we!

Stel je vraag
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL