Sensi Seeds wietzaadjes

Sensi Seeds

Sensi Seeds maakt wietzaden om zelf de beste wiet te kweken! De oprichter van Sensi Seeds, Ben Dronkers, is in 1985 gestart. Sinds die tijd heeft hij met veel mensen om hem heen zijn zaadlijn uitgebreid en keer op keer verbeterd. In de jaren 80 bezocht hij verschillende delen van de wereld, op zoek naar de originele genetica. Het bedrijf is afkomstig uit Amsterdam.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Product
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 5 more show less

Producten 39 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig 20% korting op verschillende merken
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 39 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

Hindu Kush - Sensi Seeds

,

Flow

Shiva Skunk Auto - Sensi Seeds

,

Old school genetics. Smaakt lekker. Mooie dikke toppen

Early Skunk Auto - Sensi Seeds

,

Zaden ontkiemen vlot. 5 van 5. Na 2 weken onstaat een stilstand erna . Na 2 weken gaan ze hard groeien. Worden 1.20m hoog en 12 weken later vol toppen. Zeer tevreden over het resultaat. Nu wachten tot oogsttijd.

Skunk #1 - Sensi Seeds

,

Kweek deze soort al jaren en altijd tevreden over Skunk#1 Smaak en geur zijn Sterk en echt wat je bij Skunk verwacht Voor mij is het een heerlijk "door rokertje" Je kan gewoon je dingen blijven doen zonder Suf "Ik wil naar bed" gevoel Zeer stabiel Phenotype...Top plant

Black Domina - Sensi Seeds

,

Week 4 nu 2 week in de bloei en moet zeggen voor 52 cm lekker aan het groeien de kleinere vooraan zijn nu net in bloei gegaan en staan dus nu 2 week

Hindu Kush Auto - Sensi Seeds

,

Sorry beoordeling vergeten!

Hindu Kush Auto - Sensi Seeds

,

In pot gekweekt.Prachtige plant,Makkelijk. Goede opbrengst.Zeker weer bestellen.

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!

Sensi Seeds, Nederlandse zaadbank met internationale status

Sensi Seeds is één van de eerste zaadbanken en het doel van deze zaadbank is om iedere kweker te helpen om uitmuntende en speciale wietsoorten en planten te kweken. Soorten die door iedereen te kweken zijn en waar goede resultaten mee te behalen zijn. Enkele bekende wietsoorten van Sensi Seeds zijn onder andere: Northern Lights, Sensi Skunk, Master Kush, Early Skunk, Shiva Skunk, Skunk #1 en Jack Herer.
Perfecte combinaties tussen potentie, kiemkracht, opbrengst, smaak en effect zorgen voor de lekkerste wietsoorten. Zo ben je er zeker van dat er voor elke liefhebber van zowel roken als kweken een geschikte wietsoort tussenzit.

Ben Dronkers de oprichter van Sensi Seeds en oprichter en directeur van de eerste Hash, Marihuana & Hemp musea.
Ben Dronkers de oprichter van Sensi Seeds.
Winkel van Sensi Seeds in Amsterdam
Sensi Seeds winkel in Amsterdam

Ontstaan van Sensi Seeds

De officiële oprichting van Sensi Seeds, toendertijd de Sensi Seed Club, geschiedde in 1985. De Sensi Seed Club stond toen ook wel bekend als de Sensi Connoisseurs’ Club. In de jaren ervoor was de oprichter van Sensi ook al druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe wietsoorten en het experimenteren met kruisingen. In 1985 waren echter alle facetten compleet om van een echte zaadbank te spreken.
Er zijn immers heel veel testkweken nodig en stabiele soorten om de beste hybriden mee te kunnen voortbrengen. Elke nieuwe generatie moet logischerwijs steeds beter en beter worden. Naast de stabiele soorten is daar ook een hoop kennis en ervaring voor nodig. Dat is precies waar oprichter van Sensi Seeds, Ben Dronkers, in beeld komt.

Ben Dronkers

Een grootheid in de cannabiswereld. Oprichter van Sensi Seeds en oprichter en directeur van de eerste Hash, Marihuana & Hemp musea. Internationaal, want je kunt in Barcelona ook een museum bezoeken dat volledig in het teken staat van de geliefde cannabis sativa. De Godfather van de Cannabis, maar waar begint het verhaal?

Van mode naar cannabis

In de jaren 70 opent Ben Dronkers een kledingwinkel: Ben’s Fashion. Excentrieke, handgemaakte kledingstukken worden verkocht bij Ben’s Fashion en voor deze zaak reist hij de hele wereld over. Afghanistan, Pakistan en Turkije bijvoorbeeld. Tijdens deze reizen leert hij veel over de voordelen van hennepvezel en krijgt hij van de boeren ook veel verschillende soorten wietzaden.
Zo ook één boer die Ben de wietzaden gaf en zei dat deze zaden zeer belangrijk zijn. Dit motiveerde hem om ze te bewaren en wietzaadjes uit verschillende regio’s te verzamelen, om zo meer over de verschillende genetica te weten te komen.

De verpakking van de Afghani #1
Verpakking Afghani #1
Super Skunk gefeminiseerd
Super Skunk gefeminiseerd
Sensi Seeds heeft vele malen de Cannabis cup gewonnen.
Cannabis Cup Winnaars
Master Kush wiet
Master Kush wiet

Eerste kruisingen

Ergens halverwege de jaren ’80 had hij genoeg kennis en ervaring opgedaan om deze in de praktijk te gebruiken. Met zijn grote collectie aan diverse wietzaden kon hij veel experimenten doen en vele wietsoorten kruisen. Naar het schijnt is Ben één van de eerste in Nederland die nieuwe hybriden heeft ontdekt.
Door de succesvolle kruisingen en ruime ervaringen groeide dit al snel uit tot een succes, in 1985 kreeg dit succes dus een naam en richtte Ben Sensi Seeds op. In 2013 kreeg Ben de ultieme waardering voor zijn werk in de cannabis industrie. Hij werd tijdens de High Times Cannabis Cup van 2013 toegevoegd aan de Counter Culture Hall of Fame. Een lijst waar onder andere ook Bob Marley, Steven Hager, Tommy Chong, Bob Dylan, Jack Herer en Louis Armstrong op staan.
De Hall of Fame eert personen die op hun eigen manier hebben gestreden en enigszins rebels waren. Mensen die opkomen voor waar ze in geloven dus en zich niet laten tegenhouden in het vervullen van hun dromen. Een flinke eer dus, echter is Ben Dronkers de reden van het internationale succes en de sporen die Sensi Seeds in de loop der jaren heeft verdiend in de geschiedenis van cannabis. Wat ons betreft dus een geheel verdiende vermelding!

Cannabis Cups van Sensi Seeds

Het aantal Cannabis Cups dat Sensi Seeds in de loop der jaren heeft gewonnen is niet meer op twee handen te tellen. Jaar na jaar blijft Sensi Seeds Cannabis Cups winnen en ze hebben in de rijke geschiedenis zelfs meer Cups gewonnen dan welke zaadbank ook. De prijswinnende wietsoorten zijn geen exclusieve soorten die alleen door professionals zijn te kweken.
Sensi Seeds richt zich juist op het zo eenvoudig mogelijk maken van het kweken van deze wietsoorten, zodat iedereen hier sublieme resultaten mee kan behalen. Al deze soorten staan ook tussen dit complete aanbod met Sensi Seeds wietzaden.

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje