Nu 25% korting op alle zaden van .

Profiteer t/m donderdag 5 oktober van 25% korting op alle zaden van Royal Queen Seeds. Laat dit voordeel niet lopen!

Maar wees op tijd, want deze actie loopt slechts t/m 5 oktober 2023.

Royal Queen Seeds wietzaden met 25% korting!

White Widow

De White Widow is wereldwijd de bekendste "witte" wietsoort. De White Widow plant is een evenwichtige hybride die toppen levert met een zeer hoog THC-gehalte. Het is een kruising tussen een Zuid-Indiase indica hybride en een Braziliaans cannabis sativa landras. Ze wordt door velen beschouwd als de bekendste soort aller tijden. De wiet van deze mooie plant deelt rake klappen uit aan iedereen die haar niet serieus neemt. Aangezien alle gerenommeerde zadenbanken een versie van WW in hun aanbod hebben vind je bij Wietzaadjes.nl een ruime keuze aan zaadjes van deze geweldige soort.

Meer informatie over White Widow

Filter

Terug naar filters Merk
  1. show 17 more show less
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
  1. show 1 more show less
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 5 more show less

Producten 50 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Profiteer t/m donderdag 5 oktober van 25% korting op alle zaden van Royal Queen Seeds. Laat dit voordeel niet lopen!

Producten 50 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

White Widow - Huismerk

,

Kreeg deze als gratis zaadje bij een bestelling. Heb deze in een pot in de tuin staan. Volgend jaar ga ik alleen deze zaadjes kopen. Ongekend mooie, volle en sterke plant. Doen heb stukken beter dan de veel duurdere andere zaden die ik heb ontkiemd. Benieuwd wat de komende weken gaan brengen.

White Widow - Huismerk

,

Heb ze al aantal jaar in volle grond altijd krachtig met uitschieters tot 4 meter. Een echte overlever.

Auto White Widow - Pyramid Seeds

,

Snel uitgekomen enorm snel gegroeid en dikke toppen, wat wil je nog meer ? Ik raad bij deze soort alleen lst zwaar toe, opbrengst is aanzienlijk te verhogen als je dat doet

White Widow Auto - Huismerk

,

Net als de rest 4 augustus geplant. Staan vol in de zon. De fast eddys staan vol in bloei deze nog niet. Ik verwacht dat dit binnenkort gaat gebeuren

White Widow x Big Bud - Female Seeds

,

Dit was mijn gekozen gratis zaadje... 3,5 week groei vanaf ontvangst zaadje. Iets gestrekt word overgepoot in speciekuip 65ltr gaat goed komen. Zal later een foto bijvoegen in bloei.

Auto White Widow X Big Bud - Female Seeds

,

Ik heb één plant gekweekt, met 140 watt L.E.D. Opbrengst: 70 gram. De plant is klein gebleven, maar 68 cm. De bloemen zien er mooi uit, met oranje haren en veel T.H.C. en een zoete geur. Het effect is diep ontspannen, stoned, rustgevend. De kwaliteit is écht mooi, met een zoetzure kruidige smaak.

White Widow - Huismerk

,

goede zaadjes en snel geleverd

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!

Een legendarische wietsoort

Sinds het ontstaan van de White Widow in de jaren 90 prijst deze legendarische wietsoort op het menu van elke Nederlandse coffee shop. De toppen zijn bedekt met witte kristallen die je waarschuwing voor de krachtige effecten die gaan komen. Het gebruik van deze soort brengt een krachtige uitbarsting van euforie en energie teweeg. Zowel conversatie als creativiteit worden hierdoor gestimuleerd. White Widow's genetica heeft aanleiding gegeven tot vele andere legendes zoals de White Russian, White Rhino en de Blue Widow. Toch geven veel telers de voorkeur aan het kweken van de oorspronkelijke White Widow, die binnenshuis in ongeveer 60 dagen bloeit.

White Widow  zaden van het Wietzaadjes huismerk
White Widow zaden
Met witte kristallen overdekte top van de WW plant
White Widow plant van ons Huismerk
White Rhino wiet.
White Rhino wiet
White Russian wietplant
White Russian wietplant

White Widow Effect en Smaak

De effecten na het roken van de White Widow wiet zijn vergelijkbaar met die van de beste sativa-dominante planten. Ze levert een voortreffelijk, bijna psychedelische high. Rokers voelen deze in hun hoofd en worden verrast door een stimulerend energiek gevoel. De wiet heeft bij het roken een helder en fris aroma van dennen waarbij je na het uitblazen een vleugje citrus kunt herkennen. Dit staat garant voor een smakelijke en verfrissende rookervaring. WW feminized van ons eigen Huismerk is overigens niet zomaar weer een WW variëteit. Ze levert old school genetica in een next-level ervaring, die je niet snel zal vergeten. Met de feminised wietzaadjes van ons Huismerk is iedereen, ongeacht de ervaring, in staat om een goede opbrengst krachtige wiet te kweken.

Autoflower White Widows

De Nederlandse WW klassieker is ook verkrijgbaar als Autoflower variant. Bij de meeste kwekers en rokers staat deze bekend als een waar icoon binnen de cannabis wereld. Bij de autoflower variant zijn de originele White Widow genen gekruist met de beste ruderalis genetica. De autoflower variant heeft veel eigenschappen van de originele White Widow behouden. Echter is de volledige doorlooptijd van zaadje tot oogst bedraagt afhankelijk van de gekozen zaadbank slechts 7-10 weken. De grootste verschillen met een feminized WW zijn het compacte formaat, de snelle groei en de iets sterkere, ontspannende, lichamelijke effecten.

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje