Strawberry Kush - Cannabis Strain Informatie

Strawberry Kush cannabis strain informatie
4 min.

Strawberry Kush is een fruitige wietsoort. Omdat de genetica, oorsprong en dominante effecten kunnen variëren kan de wiet je, als je niet oppast, in verwarring brengen. Over het algemeen komt deze soort als een 70/30 indica-dominante hybride. Echter zijn er, door haar populariteit, ook een hoop kruisingen en variaties op Strawberry Kush in omloop.

 

Herkomst Strawberry Kush

Haar ouders zijn vaak Strawberry Cough en OG Kush , maar ook dit kan per kruising en zadenbank verschillen. Een originele Strawberry Kush heeft in ieder geval deze genetica in haar. Haar herkomst ligt dus al bij Strawberry Cough, een krachtige sativa-marihuanasoort met een mysterieuze genetische oorsprong. Er wordt echter aangenomen dat Strawberry Cough een kruising is van Strawberry Fields. Haar skunky aroma’s en euforische effecten zijn doorgegeven aan Strawberry Kush. Ook de uiteindelijke kruising van OG Kush blijft onbekend. Dit mysterie maakt het wellicht nog wel mooier om zelf te ontdekken wat je ziet, ruikt en proeft. “Hoe wordt Strawberry Kush gemaakt?” is een veelgestelde vraag. In veel gevallen zal dit dus een kruising OG Kush X Strawberry Cough zijn.

Strawberry Cough ouder.
Strawberry Cough ouder.
OG Kush ouder.
OG Kush ouder.

 

Aroma en smaak

Als lid van de Kush-familie is de primaire geur van Strawberry Kush er een van aardse, muskusachtige cannabis. Wanneer je de toppen van de plant ruikt, is het bedompte aroma van Kush waarschijnlijk het enige dat je kunt ontdekken. Het wordt echter interessant wanneer je de toppen begint te breken. Degenen met een scherpe neus zullen citrusachtige tonen ontdekken vanwege het limoneengehalte. Er zijn ook mooie hints van dennen. Haar citrusaroma is prominenter dan andere zoete, fruitige tonen. De geur is daarom niet erg aardbei-achtig. Desalniettemin zal het water je in de mond lopen. Ze brengt dus een complex aroma teweeg van citrus en aardbei met tonen van aardse dennen die in je neus blijven hangen, terwijl het een smaakprofiel biedt dat lijkt op een muskusachtige aardbeiensmaak.

Strawberry Kush wiettop.
Strawberry Kush wiettop.
OG Kush ouder.
Ontdek de muskusachtige aardbeiensmaak.

 

Strawberry Kush wiet effect

Veel mensen houden van de kalmerende sensaties van sterkere indica-soorten , terwijl degenen die eindigen met een sativa-dominante high, zich alert en energiek zullen voelen. Met een zacht THC-gehalte van gemiddeld 18%, is Strawberry Kush een geweldige soort voor beginnende rokers. Degenen die de indica-versie van Strawberry Kush roken, houden van de kalmerende lichamelijke sensatie die bij de high hoort. Gebruikers zijn functioneel en hebben de neiging om deze soort te kiezen als een traktatie na het eten, en sommigen vinden dat het zelfs kan helpen bij (seksuele) opwinding. Als Strawberry Kush echter haar sativa-dominante kant laat zien, geniet je van alertheid en blijf je scherp. Zelfs overdag.

Nieuwe rokers willen misschien hun cannabiseffecten bestuderen voordat ze Strawberry Kush gaan roken, want afhankelijk van het soort soort dat ze krijgen, kunnen hun verwachtingen enorm variëren. Of het nu een indica-ervaring is of een sativa-blend waar je high van wordt, het lijdt geen twijfel dat je de geur, smaak en soepele high van deze soort met geweldige effecten geweldig zult vinden. Strawberry Kush heeft een behoorlijk hoog THC-gehalte. Het is gemiddeld ongeveer 14% -20%, afhankelijk van het fenotype, maar sommige tests hebben ongeveer 23% aangetoond.

Dit niveau is voldoende om je behoorlijk high te maken, maar zal de meeste gebruikers waarschijnlijk niet overweldigen - zolang je het natuurlijk met mate gebruikt. Nieuwe gebruikers moeten niettemin enige voorzichtigheid betrachten, aangezien iedereen anders op THC reageert.

Strawberry Kush wiettop.
Voorgedraaide strawberry kush joint.
OG Kush ouder.
Medicinale wiet helpt bij depressie.

 

Medicinale Strawberry Kush

Strawberry Kush is geweldig voor het verminderen van stress en helpt bij depressie , en kan ook de rand van lichamelijke pijn wegnemen. Hoewel het niet supersterk is als het om THC gaat, is het sterk genoeg om milde krampen, hoofdpijn of pijn gemakkelijk te laten verdwijnen. Sommige gebruikers hebben baat bij Strawberry Kush om slapeloosheid aan te pakken.

 

Strawberry Kush wiet kweken

Wil je zelf Strawberry Kush wiet kweken? Het is een geweldige soort voor mensen met beperkte kweekruimte of minimale ervaring. Ook bloeit ze uit tot een compacte plant die makkelijk is te onderhouden. Ze hebben de neiging om nogal vertakt te worden, vooral als ze buiten worden gekweekt, telers wordt daarom aanbevolen om Sea of Green of dergelijke kweekmethoden te gebruiken voor betere resultaten. Een korte bloeitijd van 8 tot 9 weken levert een gezonde opbrengst op die heerlijk ruikt. Toppen zijn super compact en bedekt met donkeroranje stampers met een fijn laagje lichte trichomen .

  • Genetica: Voornamelijk sativa (70%)
  • Bloeitijd: Kort, 8-9 weken
  • Opbrengst: Hoog
  • Hoogte: Gemiddeld, aan te raden om kweektechnieken toe te passen
  • THC gehalte: Gemiddeld 18%
  • Moeilijkheidsgraad kweken: Eenvoudig tot gemiddeld
Strawberry Kush wiettop.
Sativa en Indica genetica.
OG Kush ouder.
Cannabis top Strawberry Kush.

 

Strawberry Kush zaden

Het bestellen van Strawberry Kush zaden kan snel een eenvoudig via onze webshop. Om het wat makkelijker te maken lichten we graag enkele soorten (gerelateerd aan) Strawberry Kush voor je uit.

 

Strawberry Banana Kush

Strawberry Banana Kush van Reserva Privada.

Ontzettend sterke wietsoort, met een vleugje banaan. Deze Strawberry Banana Kush van Reserva Privada bestaat uit iets meer indica genetica, vergeleken met het origineel. Dit maakt haar iets krachtiger wat het effect betreft en meer gericht op de ontspannen avond. Ze kan ook iets hoger groeien dan het origineel en stopt vaak pas met groeien als ze zo’n 200 centimeter hoog is.

Bekijk deze zaden

 

Strawberry Kush

Strawberry Kush van Anesia Seeds.

Strawberry Kush van Anesia Seeds bestaat uit een andere Kush-soort, de welbekende Hindu Kush . Haar toppen zijn zo hard als steen en bedekt met een mooie laag trichomen. Net als het origineel bestaat ze voor het grootste deel uit indica genetica. Ze heeft dezelfde extreme aardbeiensmaak met citroen ondertoon. Je kunt ook een zeer ontspannende, indringende indica high verwachten.

Bekijk deze zaden

 

 

Strawberry Lemonade

Strawberry Lemonade van Barney's Farm.

Deze hybride van Barney's Farm bevat net iets meer sativa genetica dan indica, verhouding is zo’n 60/40%. Dit brengt een energiek, actief effect teweeg. Geniet van haar originele zoete aardbeiensmaak, aangevuld met zure citrus tonen en gecompleteerd met accenten van hasj . Na 10 tot 11 weken is ze klaar om geoogst te worden en kun je genieten van je zelf gekweekte Strawberry Lemonade. Zonder rietje!

Bekijk deze zaden

 

Auto Strawberry Banana

Auto Strawberry Banana van Anesia Seeds.

Auto Strawberry Banana is een zelfbloeiende variant op Strawberry Banana. Na het ontkiemen duurt het slechts 10-11 weken voor je over kunt gaan tot het oogsten. Daarmee is ze net iets sneller (groei meegerekend) dan de ‘normale’ feminized variant. Ze is makkelijk te kweken en daardoor ook bij uitstek geschikt voor de beginnende kwekers .

Bekijk deze zaden

 

Reacties
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje