Hindu Kush Cannabis

Hindu Kush wiet - Cannabis vernoemd naar het Hindu Kush-gebergte
4 min.

Ben jij een liefhebber van Hindu Kush cannabis? Ontdek dan alles over dit naar het Hindu Kush-gebergte vernoemde landras. Van de scherpe aardse geur en smaak tot het effect en de beste zaden om deze wietsoort zelf te kweken.

Hindu Kush is een pure indica-soort, genoemd naar de bergketen die zich uitstrekt over de grens van Pakistan en Afghanistan, waar ze is ontstaan. Niet zomaar een pure indica-soort, maar één van de weinige originele landrassen. Landrassen zijn cannabissoorten die van nature in een geïsoleerd gebied voorkomen en zich daar aanpassen aan omstandigheden. Uiteindelijk vormen landrassen de basis voor alle wietsoorten die we kennen. Hindu Kush is geliefd door rokers van wiet en ook zeker van hasj. De trichomen van Hindu Kush worden maar al te vaak gebruikt om hasj en andere extracten van te maken.

 

Hindoekoesj gebergte aan de basis

Hindu Kush is vernoemd naar de plek waar ze vandaan komt, het Hindu Kush-gebergte (Hindoekoesj). Dit gebergte strekt zich uit over de grens van Afghanistan en Pakistan, precies waar de wietsoort Hindu Kush is ontstaan. Het uiterst barre klimaat aldaar heeft ervoor gezorgd dat ze zodanig is aangepast aan slechte weersomstandigheden, dit blijkt onder andere uit de gigantische laag trichomen die ze produceert. Dit zorgt er ook voor dat deze wietsoort prima gekweekt kan worden in koudere klimaten en ook zeker tegen een stootje kan. Haar afkomst speelt zeker een grote rol in het succes van Hindu Kush.

Hindu Kush komt van oorsprong uit het Hindoekoesj gebergte.
Hindu Kush komt van oorsprong uit het Hindoekoesj gebergte.

 

Scherpe, aardse geur

Hindu Kush is uitzonderlijk geurig en draagt de aroma's uit de regio waar het vandaan komt. Deze indica ruikt aangenaam aards en scherp, vermengd met een vleugje dennennaalden, en een zoete en bloemige ondertoon voor zijn geur, die de kamer van nature in al zijn glorie zal vullen. Deze pure indica smaakt even aangenaam als ruikt. Hindu Kush pronkt met zoete en pittige tonen en een romige smaak, met hints van citroen. Deze soort doet je denken aan een mand met dennenappels, vers uit het bos.

 

Krachtig effect

Dit krachtige landras laat je kennismaken met de betekenis van echte ontspanning. Door deze wiet voel je je zo ontspannen dat je misschien sneller in slaap valt dan je je kunt voorstellen. Enkel rust en ontspanning blijven achter in je hoofd, alle problemen van eerder op de dag zullen spontaan smelten. Hindu Kush heeft ook een geweldige uitwerking op het humeur, alles draait om de vrolijke vibes en het zal een uiterst euforisch gevoel opwekken. Je zult je urenlang opgetogen voelen en aan het einde van de avond/nacht zul je heerlijk slapen. Ook lekkere trek is een gevolg van het roken van deze wietsoort, zorg dus dat je iets lekkers in de buurt hebt om jezelf een plezier te doen. Al met al een zeer rustgevende wietsoort.

De wiet heeft een scherpe, aardse geur.
De wiet heeft een scherpe, aardse geur.
Hindu Kush wiet werkt zeer rustgevend.
Hindu Kush wiet werkt zeer rustgevend.

 

Brede medicinale werking

Met een subtiel zoet en aards aroma van hout, wekt Hindu Kush een diep gevoel van kalmte op dat verlichting biedt aan mensen die lijden aan pijn, misselijkheid en stressstoornissen. Deze pure indica soort is perfect voor nachtelijk gebruik, omdat het een krachtig kalmerend middel is en zelfs de meest rusteloze geesten in slaap kan brengen. Hindu Kush is het perfecte hulpmiddel voor een nacht vol ontspanning. Het wordt ook veel geprezen als een geweldige medicinale cannabissoort, vanwege de vele kwalen en pijntjes die het kan kalmeren en genezen.

 

Hindu Kush wiet kweken

In het Hindu Kush gebergte kan het zeer warm zijn. Hindu Kush wiet kweken onder warme omstandigheden is dus geen enkel probleem. Door haar mooie groei is ze zeer geschikt om te lollipoppen of in een Sea of Green te kweken. Dit zal de opbrengst alleen maar ten goede komen. Doordat ze goed presteert in onstuimige klimaten en bestand is tegen schimmels en ziektes, kunnen ook beginnende kwekers uit de voeten met Hindu Kush wietzaden. Wegens haar pure indica genetica kent ze ook nog eens een korte bloeitijd van 7 tot 8 weken, waardoor je snel kunt oogsten.

Hindu Kush weed.
Brede medicinale werking.
Bloeiende HinduKush cannabis top.
Bloeiende Hindu Kush cannabis top.

Kweekinfo:

  • Genetica: Puur indica
  • Opbrengst: Ongeveer 450 gram per vierkante meter
  • Bloeitijd: 7 tot 8 weken
  • THC gehalte: 20%
  • Moeilijkheidsgraad kweken: Makkelijk
  • Hoogte: Tot anderhalve meter hoog

 

Hindu Kush wietzaden

Deze eenvoudig te kweken wietzaadjes zijn geschikt voor alle kwekers, bekijk het aanbod hieronder voor een kleine selectie Hindu Kush zaden. Zowel pure Hindu Kush als mooie variatie op deze prachtige wietsoort.

 

Hindu Kush – Sensi Seeds

Hindu Kush van Sensi Seeds.
Hindu Kush van Sensi Seeds maakt het kweken van een bekroonde wietsoort nog makkelijker. Het is alles wat fans van pure indica's zouden willen. Wat Hindu Kush zo populair maakt, naast de verleidelijke zoete en aardse geur met tonen van hout en dennen, is met name het diep ontspannende effect. Als je op zoek bent naar een echte klassieker onder cannabiszaden, heb je goud gevonden.

 

Bekijk deze zaden

Hindu Kush Auto – Huismerk Wietzaadjes

Hindu Kush Auto van het huismerk van Wietzaadjes.nl
De Hindu Kush Auto van ons Huismerk Wietzaadjes bloeit automatisch. Dit betekent dat ze eenvoudiger te kweken is en je geen omkijken hebt naar omschakeling van lichturen, of wachten op korte dagen. Ze zal na enkele groeiweken automatisch gaan bloeien en binnen 9 tot 10 weken van zaadje uitgroeien tot volwaardige wietplant. Zo kun je dus ook meerdere oogsten draaien per buitenseizoen en in de vroege zomer je eerst oogst al klaar hebben!

 

Bekijk deze zaden

 

Hindu Kush – Kiwi Seeds

Hindu Kush van Kiwi Seeds.
Haar toppen zijn dicht en vormen helemaal langs de takken. Ze produceert extreem veel hars en is dus bij uitstek geschikt voor extracten, zoals THC-olie. Ze bloeit binnen 7 tot 8 weken uit tot een oogstrijpe wietplant en levert goede opbrengsten. Dit alles maakt de Hindu Kush van Kiwi Seeds een waardevolle plant voor kwekers en een belangrijk onderdeel van veel moderne hybriden.

 

Bekijk deze zaden

Hindu Cream – Big Buddha Seeds

Hindu Cream van Big Buddha Seeds
Hindu Cream is een bijna pure indica variant van Big Buddha en kan zowel binnen (waar de plant een bloeitijd van ongeveer 63 dagen nodig heeft) als buiten gekweekt worden. Dit is ongeveer een week langer dan de pure Hindu Kush. Om tot dit resultaat te komen is Hindu Kush gekruist met Big Buddha Cheese. Ze heeft een fruitige smaak met ondertonen van hasj en iets meer accenten van Skunk vergeleken met het origineel.

 

Bekijk deze zaden

 

Reacties
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje