Kijk ook eens bij onze aanbiedingen!

Wietsoorten tegen depressie

Ben je op zoek naar medicinale cannabis zaden die een sterke medicinale werking hebben tegen een neerslachtig gevoel of een depressie? Bekijk hieronder alle cannabis zaden die zeer goed werken tegen deze klachten. Ideaal voor mensen die zich neerslachtig, triest of ongelukkig voelen. Deze wiet zal je een beter gevoel geven, minder neerslachtig en weer zin om dingen aan te pakken. Maak een keuze uit het onderstaande aanbod wietzaadjes met een uitstekende medicinale werking tegen depressies.

Filter

Terug naar filters Merk
  1. show 21 more show less
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
  1. show 4 more show less
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 6 more show less

Producten 143 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig 20% korting op verschillende merken
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 143 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

Fatkid’s Cake - Amsterdam Genetics

,

Mooie kleuren en erg lekker om te roken dit is zekker sort in me top 10

Zkittlez - Huismerk

,

Top

Tropical Cookies - Huismerk

,

Tropical cookies. Eind vijfde week bloei..ze gaan lekker.

Future #1 - Anesia Seeds

,

Deze is een zéér lekkere soort , de smaken zijn complex maar héél lekker.... Kruiden , mango en groene thee , hmmmm... De high is uitmuntend met lachbuien en ' kriebels' in de buik , houd lang aan en dooft uit met als gevolg een diepe relaxatie. In de vaporizer komt het nog beter aan...Maar wat een goede strain !!!

Do-Si-Dos - Pyramid Seeds

,

Laat ik de eerste zijn bij deze Do Si Dos. Ik had een pakje van 5 besteld en er zaten er 7 in. Allemaal binnen 3 dagen opgekomen. Deze soort is makkelijk te kweken, maar ze wil wel wat strekken. Ze geeft dus vrij lange noten. Verder geeft ze dikke, harde toppen met veel THC. Echt een aanrader dus!

Future #1 - Anesia Seeds

,

Had een zaadje besteld om het eens te proberen. Aangezien ik enkel buiten kweek ; had ik bedenkingen hoe het zou aflopen....Het bleek al snel iets serieus te worden. Al van kleinsaf begint het zijtakjes te vormen , wat resulteerde in een gedrongen plantje. Ze stond in een 50l pot en is een mooie ' kruin' geworden , met in september verkleuringen van de bladeren ; bordeaux , paars oranje en met kleine harde bloemen . Ik heb niks speciaals gedaan van technieken ( ik doe dat nooit) enkel ontbladeren en bijmesten. Wat me ook opviel is dat deze soort goed tegen beestjes en ziektes kan. De geur is complex in het begin , duidelijk fruit gemengd met specerijen. Eenmaal vol in bloei neemt een zeer sterke mango geur over ( hou daar rekening mee) , en de pluisjes plakken en blinken erg. Ik heb ze rond 12 oktober geoogst en hangt op zolder ( ook dan ruikt het érg sterk) en de eerste drie dagen liep ik gelijk op een fruitmarkt... Update volgt. Hoe dan ook ; ik ben zeer tevreden over deze soort , en ze produceert ook veel ;)

Lemon Ice - Amsterdam Genetics

,

Zaadje in een pot gedaan en dat verzorgd met op tijd water geven. Beetje voeding erbij. Helemaal in de zomer tijdens de hittegolf. De plant heeft volle zon doorstaan bij 34 °C in de tuin. Na oogsten drogen en 2 weken curen met 62% vochtregulator dikke 140 g lekker smakende goed rokende wiet. Effect. Slaat je niet achterover in de stoel als een zombie, je houdt wat energie en zin over om iets te doen. Lekker vrolijk positief gevoel.

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje