Anesia Seeds

Anesia Seeds

Anesia Seeds is een zaadbank die alleen genoegen neemt met het beste. De kwaliteit van de cannabis zaden van de anesia seeds company is het resultaat van jarenlang onderzoek en geavanceerde kweekprogramma's. Kosten en inspanningen om de beste genetica op de markt te brengen worden hierbij niet gespaard. Ontdek het wietzaden aanbod van Anesia Seeds bij Wietzaadjes.nl.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Product
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
  1. show 4 more show less
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 3 more show less

Producten 70 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig 30% korting op verschillende merken
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 70 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

Hindu Kush - Anesia Seeds

,

Aangezien ik nog altijd liever Kush rook dan bv Haze , had ik zin naar de old school smaak. Deze soort was uitverkocht , maar was het de moeite waard om te wachten en te bestellen. Vergis je niet ;deze soort word in volle grond 2m en meer....Bladeren zo groot als een hand , dus regelmatig ontbladeren tegen windvangst . Eenmaal in bloei ruikt deze plant heel speciaal en kruidig ,en gaandeweg worden de bloemen keihard. De zwarte hars geeft aan dat dit van superieure kwaliteit is( mooie olieglans) , en plakken.... Laat deze écht een, week langer staan zoals ik heb gedaan zodat alles keihard en ' besneewd ' is. Hij kuiswerk is zéér lastig door de plakboel ; veel ' vingerhasj' en constant schaartjes kuisen .. Ik heb ze op 19 oktober geoogst en nu hangt ze te drogen.... Sterke specerij- hasj geur en plakken.... Update volgt.

Future #1 - Anesia Seeds

,

Had een zaadje besteld om het eens te proberen. Aangezien ik enkel buiten kweek ; had ik bedenkingen hoe het zou aflopen....Het bleek al snel iets serieus te worden. Al van kleinsaf begint het zijtakjes te vormen , wat resulteerde in een gedrongen plantje. Ze stond in een 50l pot en is een mooie ' kruin' geworden , met in september verkleuringen van de bladeren ; bordeaux , paars oranje en met kleine harde bloemen . Ik heb niks speciaals gedaan van technieken ( ik doe dat nooit) enkel ontbladeren en bijmesten. Wat me ook opviel is dat deze soort goed tegen beestjes en ziektes kan. De geur is complex in het begin , duidelijk fruit gemengd met specerijen. Eenmaal vol in bloei neemt een zeer sterke mango geur over ( hou daar rekening mee) , en de pluisjes plakken en blinken erg. Ik heb ze rond 12 oktober geoogst en hangt op zolder ( ook dan ruikt het érg sterk) en de eerste drie dagen liep ik gelijk op een fruitmarkt... Update volgt. Hoe dan ook ; ik ben zeer tevreden over deze soort , en ze produceert ook veel ;)

Auto Sleepy Joe - Anesia Seeds

,

De smaak is fruitig en lekker . Een goede balans tussen zoet/zuur met een aardbei nasmaak. Prikt niet in de keel , komt direct binnen en stevig ( zoals tyson ) .... houd lang aan. Zéker de moeite waard om te proberen !

Auto Sleepy Joe - Anesia Seeds

,

Ik heb de Sleepy Joe ( auto) op dezelfde dag gezaaid als de Imperium x . Mooie sativa plant met veel zijtakken. Mooie bloemen die sterk ruiken. Maar wat me opviel is dat deze soort o zo gevoelig is voor meeldauw. Zeer spijtig , want de helft van de plant ( zo'n 6 takken) waren gecontamineerd , dus maar de helft kunnen oogsten.... Wel een penetrante geur in de berging en ik heb nog 2 zaadjes. Volgende keer misschien wat vroeger zaaien zoals een Haze om het meeldauw voor te zijn...

Auto Imperium X - Anesia Seeds

,

Imperium x is nog uitgegroeid tot een plant van ongeveer 1 m hoog . Geen last gehad van beestjes of schimmels . Dankbare soort , hangt nu te drogen. Update volgt!

Auto Nova OG - Anesia Seeds

,

Deze soort blijft me bij vanwege haar lekkere smaak. Super citrus smaak , met een nasmaakske van gember en vleugje anijs. Redelijke opbrengst en minder schimmel gevoelig dan S.J.. Rustige en aangename high , en snel klaar. Ook in volle grond ( Mei gezaaid)

Auto Sleepy Joe - Anesia Seeds

,

De Sleepy Joe is toch nog uitgegroeid tot een mooie plant van ongeveer 1 m hoogte. Veel zijtakken en veel bloemen. Lekkere geur. Redelijk makkelijk te kweken , maar dan.... Ongeveer twee weken na de bloei heeft ze last van ( echte) meeldauw gekregen , met resultaat dat ik een halve plant heb mogen wegsmijten. Zéér jammer , ik had terzelfde tijd Imperium x auto gezaaid (Juli) en dit plantje heeft géén last gehad van meeldauw en allebei stonden ze buiten in volle grond... Misschien heb ik S.J. te laat gezaaid. Hoe dan ook , zéker het proberen waard , want de opbrengst en snelheid van de bloei is bevredigend. Update van de gedroogde oogst volgt. Greetz

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje