Een beter sexleven door cannabis

Een beter sexleven door cannabis
5 min

Cannabis kan seksuele problemen mogelijk oplossen! Door verschillende onderzoekers van diverse universiteiten is hier recent onderzoek naar gedaan. Het meest opvallende resultaat van het onderzoek is wel dat cannabinoïden, zoals THC en CBD, een groot therapeutisch potentieel hebben om seksuele problemen aan te pakken. Hier hoef je niet heel zwaar aan te tillen, je hoeft namelijk niet in problemen te denken om cannabis in te zetten voor een beter sexleven. Wil je je sexleven een boost geven? Ook dan is cannabis je beste vriend(in).

 

Basis verbeteren sexleven met cannabis

Voor je begint is het handig om met de volgende punten rekening te houden:

  • Rook niet te veel. Wanneer je een paar hijsjes neemt, heb je genoeg voor een intense seksuele beleving. Te veel roken zorgt voor een loom gevoel en dan heb je waarschijnlijk weinig zin meer in seks.
  • Test vooraf de wietsoort. Heb je een goede wietsoort gevonden? Test deze dan altijd eerst zelf even. Bepaal of en hoe je de wiet gaat roken, of dat je een spacecake bakt en kijk hoe je er op reageert. Na de eerste keer gebruiken kun je je wel indenken hoe de tweede keer zal zijn en of je er baat bij hebt tussen de lakens.
  • Droge slijmvliezen. Cannabis kent gelukkig weinig bijwerkingen. Een bijwerking van veel THC nuttigen kan echter zijn dat je slijmvliezen droog worden. Dit geldt voor je mond, maar bij vrouwen ook zeker voor de vagina. Zorg daarom altijd dat je goed blijft drinken en haal desnoods glijmiddel in huis om een droge ervaring te voorkomen.
  • Beter voorkomen dan genezen. En dan hebben we het natuurlijk over: veiligheid! Na het gebruik van cannabis zullen ook bepaalde remmingen verminderen, hoewel dit nog niet zo erg vergeleken met alcohol of andere drugs. Zorg dus dat je altijd voorbehoedsmiddelen in huis hebt om ongewenste zwangerschap of een SOA te voorkomen.

 

Na het roken van wiet worden gevoelens worden intenser.
Na het roken van wiet worden gevoelens worden intenser.
Bij vrouwen zal bij een kleine doseringen cannabis het libido toenemen.
Cannabis werkt libido verhogend.

 

Hoe verbetert cannabis je sexleven?

Na het roken/gebruiken van wiet wordt alles een stuk rooskleuriger. Muziek wordt mooier, beelden worden fraaier en gevoelens worden intenser. Dit geldt ook voor seks! Na het roken of gebruiken van wiet zul je je meer aangetrokken voelen tot elkaar. Dat niet alleen, elke aanraking en elk lichamelijk contact zal intenser voelen, dan wanneer je nuchter bent. Over het algemeen is cannabis dus een perfecte drug om als aanvulling te gebruiken in de slaapkamer. De exacte werking van cannabis is per persoon anders en is voor mannen en vrouwen ook flink verschillend. Hoe zit het met deze verschillen?

 

Cannabis, seks en vrouwen

Dit is voor vrouwen en mannen verschillend. Uit onderzochte gegevens blijkt dat met name vrouwen baat hebben bij kleine doseringen cannabis, aangezien er dan een toename in libido te meten is. THC overspoelt als het ware de trajecten die oestrogeen normaal aflegt. Dit is dan ook de reden dat een teveel aan THC juist averechts werkt en alleen maar voor minder lust zorgt.

Wetenschappers bestudeerden ook nog wat de beste manier is om de cannabis tot je te nemen. Het schijnt nog beter te werken als je wietolie gebruikt, verwerkt in een lotion. Dit kun je natuurlijk ook gelijk als ultiem middel voor heerlijk voorspel gebruiken. Lekker insmeren, masseren en genieten van het effect van de cannabis.

 

Cannabis, seks en mannen

Bij mannen zijn de ervaringen wisselvalliger. De ene man zal weinig tot geen verbetering merken, de andere man omschrijft cannabis als een waar afrodisiacum. THC onderdrukt als het ware de aanmaak van testosteron. Hierdoor maken mannen die langdurig en frequent cannabis gebruiken, minder zaadcellen aan. Bovendien zal de testosteronspiegel lager en lager worden. Inherent hieraan is het minder worden van seksuele behoeften.

Voor mannen geldt dus des te meer: geniet, met mate! In kleine doseringen kan het zeker lustopwekkend werken, maar dan moet je natuurlijk ook nog de juiste wietsoort roken! Een couch-lock indica gaat je überhaupt niet in de slaapkamer brengen. Maar met welke wietsoorten kun je je sexleven dan wel een boost geven?

 

Beste wietsoorten om je sexleven mee te verbeteren

Er zijn momenteel ontelbaar veel wietsoorten en zoals je weet, de ene wietsoort is de andere niet. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke wietsoort werkt voor mannen én vrouwen het meest stimulerend? Er is uiteraard geen beter voorspel dan je tijd en liefde op voorhand te investeren, in wietplanten die uiteindelijk heerlijke lustopwekkende toppen produceren! Aangezien het effect per persoon en per wietsoort flink kan verschillen is hier geen eenvoudig antwoord op te geven. Van onderstaande vier wietsoorten is bekend dat ze als afrodisiacum werken.

 

OG Kush

 OG Kush zaden van onze Huismerk hebben een uplifting effect.

Waar OG Kush vooral bekend om is, is om haar uplifting effect. Je zult een aangename balans ervaren van spacen, high zijn, enigszins lichamelijke ontspanning en vooral geestelijke gemoedsrust. Het is een wat krachtigere wietsoort en je hebt dus echt maar een paar hijsjes nodig om je (lust)gevoelens naar het volgende level te tillen. OG Kush is een hybride wietsoort met een licht overwicht aan indica genetica. Haar lustopwekkende eigenschappen stammen vooral af van de sativa dominante Chemdog, één van haar voorouders. In het jasje van OG Kush komen ze echter net iets beter uit, door de sublieme combinatie met indica.

Bekijk deze zaden

Lemon Haze Original

Lemon Haze Original maakt je ongeremd.

Het begint al met de geur van Lemon Haze Original. Ze ruikt (en smaakt) als vers gepelde schijfjes citroen. Een sensuele geurkaars is er niets bij! Haar effect is opwekkend, je wordt er spraakzaam en giechelig van. In combinatie met de unieke rustgevende en ontspannende uitwerking op het lichaam, maakt Lemon Haze Original ideaal om in huis te halen voor een hete avond. Fijn tijdens het kweken van deze soort is dat ze een hoge weerstand heeft tegen ongedierte en schimmels. Doordat je daar geen omkijken naar hebt, heb je nog meer tijd over in de slaapkamer. Of op een andere spannende plek naar keuze natuurlijk!

Bekijk deze zaden

 

Skunk XL

Skunk XL wiet laat je genieten van het moment.

Skunk XL is een eenvoudig te kweken hybride wietsoort. XL in haar naam heeft in dit geval helaas niets te maken met haar lustopwekkende gevoelens, daar heb je nog steeds andere middelen voor nodig. Waar XL wel voor staat zijn de enorme opbrengsten en het feit dat deze wietplanten een mooi formaat kunnen bereiken. Je zult na het roken van Skunk XL echt opgaan in het moment en kunnen genieten van het hier en nu. Haar gemiddelde THC gehalte van 17% maakt haar ook draagbaar voor beginnende rokers.

Bekijk deze zaden

Silver Haze

 Silver Haze laat je lichtelijk euforisch voelen.

Bekend uit menig coffeeshop, Silver Haze. Silver Haze is bovendien een kruising van twee zeer bekende wietsoorten, namelijk Northern Lights Haze X Skunk. Het is een krachtige wietsoort en één van de meest geliefde sativa dominante wietsoorten die bestaat. Dat zegt heel wat, want er komen flink wat wietsoorten bij op jaarbasis, desondanks blijft Silver Haze koploper onder de sativa hybrides. Je zult je vooral vrolijk, ontspannen en zelfs lichtelijk euforisch voelen. Een perfecte wietsoort voor elke sociale gelegenheid, en je sexleven op zich is natuurlijk één grote sociale gelegenheid!

Bekijk deze zaden

 

Reacties
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje