Top 10 cannabis soorten om op festivals te roken

Top 10 cannabis soorten om op festivals te roken
4 min

Party time! Al die festivals zijn heerlijk, het liefst met zon, goede muziek en natuurlijk een heerlijke wiet om alle impulsen te versterken en nog meer te kunnen genieten van het festival. Met wiet zal elk festival een nog groter feest worden, maar welke soorten doen het het best op festivals? Ontdek hieronder onze Top 10 wietzaadjes voor de beste festival wiet.

 

1. Freedom Haze – Freedom of Seeds

Freedom Haze  van Freedom of Seeds

Freedom Haze is een (sativa dominante) Haze soort die je een complete gevoel van vrijheid zal bezorgen. Deze sativa dominante wietsoort is in haar geheel te vergelijken met een Silver Haze. Het energieke en creatieve effect dat voortkomt uit het gebruik van deze wiet, zorgt ervoor dat dit een echte topper is op festivals.

Bekijk deze zaden

2. Arjan’s Ultra Haze #2 – GHS

Arjan’s Haze van Green House Seeds

Arjan’s Ultra Haze #2 is zeer populair onder Haze-liefhebbers en bovendien hebben ze mooie resultaten behaald in diverse Cannabis Cups. Vrij snel na het roken komt een krachtige, psychoactieve high op gang. Perfect tijdens een energiek festival. Hierna zal een helder en met name sociaal gevoel de overhand nemen. Geniet van alle impulsen en vooral lekker socializen!

Bekijk deze zaden

 

3. Amnesia Haze – PowerStrains

Amnesia Haze van PowerStrains

Amnesia Haze staat bekend om haar krachtige effect waarmee je de dagelijkse sleur zeker kunt ontvluchten. Op een festival is niets lekkerder dan even alles vergeten en lekker opgaan in de muziek. Dat gaat je met Amnesia Haze van PowerStrains zeker lukken. Het totale gevoel van rust en ontspanning zal vrij snel haar intrede doen en lang aanhouden. Zo hoef je niet heel veel te roken om je toch chill te blijven voelen.

Bekijk deze zaden

4. Franco’s Lemon Cheese – GHS

Franco's Lemon Cheese van Green House Seeds

Franco’s Lemon Cheese is de laatste kruising van Franco Loja, dé Strain Hunter van Strain Hunters en één van de grondleggers van Green House Seeds. Helaas is Franco niet meer onder ons, maar des te mooier is dit eerbetoon aan zijn werk. Ook op festivals doet deze wiet het zeer goed, mede door haar sativa dominante genetica. Ze levert je een krachtige, energieke en vooral sociale high en dat komt goed uit op een festival!

Bekijk deze zaden

 

5. Silver Haze – Huismerk Wietzaadjes.nl

Silver Haze van Huismerk Wietzaadjes.nl.

Silver Haze is wederom een sativa dominante wietsoort van zeer hoge kwaliteit. Minder ervaren rokers dienen op te passen met het roken van deze wietsoort. Voor ware liefhebbers is dit een goede keuze wanneer je extra energie nodig hebt, wat natuurlijk nog wel eens het geval is op een festival. Haar krachtige en actieve high zorgt ervoor dat je elk festival zonder dipjes doorkomt, hoe lang het festival ook duurt.

Bekijk deze zaden

6. Chemdawg – Humboldt

Chemdawg van Humboldt Seeds.

Chemdawg is een goede wietsoort wanneer je op zoek bent naar een meer ontspannende wietsoort. Vooral lekker voor tegen het einde van een festival, of om na het festival nog even lekker te ontspannen. Uiteraard ook prima geschikt voor de wat rustigere festivals, waar je vooral lekker wilt chillen. Haar high is krachtig, maar zal je dus met name een totaal gevoel van ontspannenheid laten ervaren.

Bekijk deze zaden

 

7. Blueberry OG – Barney’s Farm

Blueberry OG van Barney’s Farm.

Blueberry OG is één van de weinige indica dominante wietsoorten in deze lijst. Dit omdat indica dominante wietsoorten je vaak, al dan niet na het roken van een paar joints, juist laten inzakken op de bank. En in slaap vallen op een festival wil je voorkomen, tenzij het een meerdaags festival is. Blueberry OG is een mooie kruising tussen Blueberry en OG Kush. Het effect is hierdoor vooral euforisch en geestelijk ontspannen. Een perfecte combinatie voor op ieder festival.

Bekijk deze zaden

8. Bruce Banner #3 – Blimburn Seeds

Bruce Banner #3 van Blimburn Seeds.

Bruce Banner #3 bevat een zeer hoog THC gehalte van zo’n 20% en haar fruitige en zoete smaken zijn heerlijk op zomerse festivals. Het effect na het roken van deze wiet bezorgt je een creatief gevoel en is de perfecte wiet om te delen met je vrienden. Wie weet kun je na het roken van deze wiet nog beter dansen op het festival. En anders wordt het sowieso heel gezellig!

Bekijk deze zaden

 

9. White Widow – Nirvana Seeds

White Widow van Nirvana Seeds.

White Widow kunnen we in deze lijst natuurlijk niet vergeten. Deze indica dominante wietsoort is wereldberoemd en veelal overal verkrijgbaar. Hierdoor kun je ook zeker zijn van de kwaliteit van haar genetica. Een gezellige high en een ontspannen gevoel zijn het gevolg na het roken van White Widow. Bovendien zul je er ook nog eens lekker veel energie van krijgen, waardoor je lekker lang door kunt feesten op welk festival dan ook.

Bekijk deze zaden

10. Muay Thai - Flash Seeds

Muay Thai van Flash Seeds.

Muay Thai komt qua genetica zeer dichtbij de originele Thaise landrassen. Dit aangezien Muay Thai een kruising is tussen twee pure Thaise landrassen. Deze staan bekend om hun pure sativa genetica en dit is dan ook prima geschikt voor op elk feestje. Een sociaal en energiek gevoel zal snel na het roken intreden en hierdoor ben je er zeker van dat je het hele feest ook echt door kunt feesten. Bovendien is het een perfecte sociale wiet en dus ideaal om te delen met feestgenoten!

Bekijk deze zaden

 

Geniet met mate

Niemand wil er als een zombie of met hangende oogleden en rooddoorlopen ogen bijlopen op een festival. Wiet roken voegt veel toe aan menig festival, maar zorg dat je je grenzen kent en rook niet ineens veel te veel van een sterke wietsoort die je normaal niet rookt. Om dit voorkomen doe je er goed aan om je jointjes lekker vaak rond te laten gaan, of gewoon één jointje in een paar uur tijd te roken en te wachten met de volgende.

 

Reacties
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje