Diesel Zaden

Diesel zaden kopen? Koop je feminized en autoflower diesel wietzaden gemakkelijk en snel bij seeds shop Wietzaadjes.nl. Op deze pagina vind je namelijk al de diesel soorten overzichtelijk bij elkaar. De in Amerika zeer populaire diesel wiet heeft een bijzondere reputatie vanwege de aparte geur die je doet denken aan de brandstof 'Diesel'. Verfijn eenvoudig je keuze door links onder de wiet zaden typen gebruik te maken van onze keuze-filters. Je kunt zo snel de meest geschikte diesel wietzaden kiezen door te selecteren op: Bloeitijd, CBD gehalte, Genetica, Oogstmaand, Opbrengst, THC gehalte, Prijs etc..

Diesel zaden kopen?

Wietzaden kopen doe je voordelig en discreet bij de Seeds Shop met het grootste Diesel zaden aanbod Wietzaadjes.nl. Diesel is een succesvolle en populaire door Sativa gedomineerde wietsoort die na het roken garant staat voor een sterke high. Aangezien de diesel wietplant bovendien zorgt voor een goede opbrengst is deze wietsoort aan te bevelen voor iedere kweekruimte of tuin.

Door de vele handige keuze-filters kun je de Diesel zaden bij Wietzaadjes.nl eenvoudig en snel online kopen.

Diesel kweken

Zodra de toppen in ontwikkeling zijn zal de geur van Diesel herkenbaar worden en met wat liefde en aandacht groeit de diesel wietplant uit tot een prachtige plant met mooie volle toppen die bedekt zijn met een plakkerige laag trichomen die een goed effect zullen waarborgen.

Diesel soorten voor Binnen- of Buitenkweek

Weet je al of je de Diesel cannabis zaden binnen of buiten gaat kweken? Maak dan gebruik van de filter 'Binnen en buiten' om amnesia wietzaden te selecteren die speciaal geschikt zijn voor binnen- of buitenkweek. Hoewel alle soorten wiet zaden, onder het juiste kunstlicht binnen zijn te kweken, zijn de binnenkweek zaden namelijk in het bijzonder geschikt om binnenshuis te kweken.

Filter

Terug naar filters Merk
  1. show 26 more show less
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
  1. show 1 more show less
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 4 more show less

Producten 63 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig leuke kortingen!
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 63 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

Sour Diesel - Royal Queen Seeds

,

Ik had verschillende soorten zaadjes besteld om met de beste verder te kweken, o.a. Deze sour diesel en die is binnen onder de lamp nu al 2,10meter en groeit nog steeds langzaam verder, en er zitten gigantisch dikke toppen in, de hoofdtop heeft een diameter van ongeveer 15cm, en ze is nog niet klaar. Super plant deze

NY Diesel Auto - Huismerk

,

Deze plant laat je nooit in de steek! Na verschillende kweken zijn we zeker overtuigd! Ik moet eerlijk toegeven, veel te vroeg gestart, niet lang genoeg kunnen wachten om te beginnen en de zomer van 2021 was geen om U tegen te zeggen

Sour Diesel - Huismerk

,

Tot nu toe gaan ze lekker. 4 weken oud. Staan onder de overkapping. 11 liter potten en gewoon op A,B,C voeding van sulfos.

Auto Blue Diesel - Advanced Seeds

,

Prima toppen ondanks een aantal fouten in het beginfase.. Gekukkig nog goedgekomen. Prima zaadjes!

Auto Blue Diesel - Advanced Seeds

,

Nog 1,5 week te gaan, ruikt heerlijk

Sour Diesel - Huismerk

,

Ik heb wat probleempjes gehad met deze sour diesel, na het verpotten had hij wat moeite. Helaas is dit te zien aan de grote van de plant. Dit word dus ook geen mega oogst, maar er zit wel mega veel thc op.

NYC Diesel - Zambeza Seeds

,

Wat een mooie plant is dit, helaas is het niet goed te zien op de foto's! Maar het is echt een beauty! mooie paarsachtige kleuren komen door. En de cola's worden zo zwaar, dat ik ze moet gaan steunen! De foto is genomen op dag 52 van de bloei! Nog een 2 weken te gaan.

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje