White wietsoorten

Je bent op zoek naar een white wietsoort? Op deze pagina vind je een overzicht van alle White wietsoorten waaronder de wereldberoemde White Widow uit het enorme wiet zaden assortiment van Wietzaadjes.nl. Verfijn eenvoudig je keuze door gebruik te maken van onze filters. Je kunt zo snel de meest geschikte White soorten wietzaden kiezen door te selecteren op: Bloeitijd, CBD gehalte, Genetica, Oogstmaand, Opbrengst, THC gehalte, Prijs etc..

Wat betekend de white wietsoort

Een white wietsoort heeft wel degelijk een betekenis. Een vrouwelijke wietplant produceert THC, dit is de stof die je stoned maakt. THC zijn kleine wittige steeltjes die op de wiet verschijnen als de plant wat verder in de bloeiperiode is. Een white wietsoort houdt in dat het een soort is die sowieso een zeer krachtige werking heeft en een erg hoog THC gehalte. Witte wietsoorten zijn de meest krachtige soorten die er te koop zijn. Mooie voorbeelden van een white soort is bijvoorbeeld de White Widow, Great White Shark of White Russian. White soorten zijn niet geschikt voor de mensen zonder rookervaring!

Filter

Terug naar filters Categorie
Terug naar filters Merk
  1. show 37 more show less
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
  1. show 3 more show less
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 5 more show less

Producten 120 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig leuke kortingen!
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 120 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

White Widow Auto - Huismerk

,

Net als de rest 4 augustus geplant. Staan vol in de zon. De fast eddys staan vol in bloei deze nog niet. Ik verwacht dat dit binnenkort gaat gebeuren

White Dwarf Auto - Huismerk

,

Na vorige jaar plantjes van een vriend te hebben gehad die kei hard dood ging wilde ik het nog eens proberen. Deze pas in de 1e week van augustus ontkiemt en rond 16 augustus is die echt gaan groeien in een potje. Groet goed. Ben benieuwd naar het eindresultaat.

Great White Shark Auto - Huismerk

,

Beste wiet kan niet anders zeggen.

White Widow x Big Bud - Female Seeds

,

Dit was mijn gekozen gratis zaadje... 3,5 week groei vanaf ontvangst zaadje. Iets gestrekt word overgepoot in speciekuip 65ltr gaat goed komen. Zal later een foto bijvoegen in bloei.

Great White Shark Auto - Huismerk

,

Wederom weer verbazing wekkend mooie planten wat ik gewend ben van huismerk zaden ! Staan nu mooie 5 weken bloei doen het goed 1 sativa pheno ertussen deze begin nu pas langzaam te bloeien echte xmass tree structuur Heerlijke pine geur al de andere weer wat zoeter Ben benieuwd naar het eind resultaat maar dat zal niet teleurstellen :)

Great White Shark Auto - Huismerk

,

Na een paar uitstapjes op andere varianten toch weer terug bij het vertrouwde huismerk wietzaadje. De gws is echt een topper. Qua toppen en kracht een uitblinker. En 100% ontkiemen.

White Dwarf Auto - Huismerk

,

Buitenkweek 2021. Slechte zomer gehad, weinig zon en veel regen waardoor ik de plant regelmatig binnen heb moeten zetten. 1 maand voor oogst ging ik op vakantie waardoor ik de plant voor ongeveer 2 weken in een bak met water op zolder achter een raam heb gezet. De laatste maand binnen laten staan. Geweldig mooie resultaat! Echt onverwachts. Aanrader!

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje