Kijk ook eens bij onze aanbiedingen!

Amnesia wiet soorten

Amnesia zaden kopen? Op deze pagina vind je al de amnesia soorten waaronder de wereldberoemde amnesia Haze wietsoort overzichtelijk bij elkaar. Verfijn eenvoudig je keuze door links onder de wiet zaden typen gebruik te maken van de filters. Je kunt zo snel de meest geschikte amnesia wietzaden kiezen door te selecteren op: Bloeitijd, CBD gehalte, Genetica, Oogstmaand, Opbrengst, THC gehalte, Prijs etc..

Amnesia zaden kopen?

Amnesia zaden kopen doe je voordelig en discreet bij de Seeds Shop met het grootste Amnesia zaden aanbod Wietzaadjes.nl. De Amnesia wiet soort is een van de meest bekende wietsoorten die er is. De wiet afkomstig van de Annesia wietplant is dan ook in iedere Nederlandse coffeeshop te koop! Amnesia betekend "geheugen verlies" en dat is precies het effect wat je zult ervaren wanneer je Amesia wiet rookt.

De Amnesia wietplanten zijn lichtgroen van kleur en hebben groene bladeren met oranje en bruine haren. De toppen hebben een consistente lichte witte waas van THC. Amnesia heeft een sterke en frisse geur. Het effect van de meeste Amnesia soorten is snel voelbaar (vooral mentaal). Dit wordt door ervaren rokers regelmatig bevestigd.

Online Amnesia zaden kopen gaat bij Wietzaadjes.nl eenvoudig en snel.

Amnesia soorten voor Binnen- of Buitenkweek

Weet je al of je de Amnesia cannabis zaden binnen of buiten gaat kweken? Maak dan gebruik van de filter 'Binnen en buiten' om amnesia wietzaden te selecteren die speciaal geschikt zijn voor binnen- of buitenkweek. Hoewel alle soorten wiet zaden, onder het juiste kunstlicht binnen zijn te kweken, zijn de binnenkweek zaden namelijk in het bijzonder geschikt om binnenshuis te kweken.

Filter

Terug naar filters Categorie
Terug naar filters Merk
  1. show 24 more show less
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
  1. show 1 more show less
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 4 more show less

Producten 65 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig 20% korting op verschillende merken
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 65 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

Amnesia Haze Auto - Huismerk

,

Aanrader! 5 x in 11 liter potten Alleen water en liefde

Amnesia Auto - Huismerk

,

Ik had 5 zaden gekocht 5 plantjes kwamen uit 3 helaas verbrand door de zon mijn fout. 2 zijn er gelukkig door gekomen en moet zeggen voor de 2e keer vind ik het aardig goed gaan. Geef de plantjes geen kraanwater maar uit de sloot of regen water. Voeding ook niet echt speciale potgrond ook niet gedaan. Ik heb wel de kleinere takjes weg gehaald plus kleine topjes. Zelf vraag ik me wel af wanneer de plant nou klaar is om te knippen. Plant ruikt vrij heftig Heb ik een kleine pot gedaan wou geen grote plant.

Amnesia Auto - Huismerk

,

Heel tevreden over dit zaad ,geplant in 11ltr pot ,echt mooie stevige toppen, de hoofdtop is breeder dan mijn pols

Amnesia Haze Auto - Huismerk

,

Vorig jaar Amnesia Autoflower van een gerenomeerd merk laten ontkiemen en gekweekt. Groei en bloei naar wens, maar qua smaak viel het me ietwat tegen. Na goede reviews van het huismerk Amnesia Auto gelezen te hebben deze maar eens besteld. 3 vd 3 zaden ontkiemd. 1 plantje weg gegeven, 1 plant in een 3 liter pot en de andere in een 8 liter pot. Ik hou ze bewust klein omdat ik geen groot verbruiker ben zal ik maar zeggen. Alles naar wens, ondanks de kleine potten groeien ze gestaag (45 cm en de andere 60 cm), de toppen zien er mooi uit en het aroma is zoet. Nog enkele weken tot de oogst, ik ben zeer benieuwd!!

Amnesia Haze Auto - Huismerk

,

Topplant. Heb 1 zaadje er af gehaald vorig jaar en groeit top. Een “oud” origineel zaadje ontkiemt anders, wat dit betekent weet ik niet. Zie foto,s met verschil. Het originele zaadje ontkiemt met DRIE bladeren…

Amnesia Haze - Expert Seeds

,

Super plant tot nu toe. 5 weken groeien. Beginnen na 1,5 week met voeding plagron terra grow (2ml) en een druppeltje plagron power roots. dit opbouwen tot 6 ml per waterbeurt en 4 druppels powerroots per waterbeurt. Blijf tussen door kijken hoe de plant er op reageert. Vervolgens de bloei in. Beginnen met 3 ml terra bloom en opbouwen naar 8ml. Zit nu op week 8 en moet nog wel 1 -2week. 2 weken voor het einde. Als 20% van de bloeiharen bruin zijn beginnen met de flush. Gewoon alleen water zonder voeding geven aan de plant gedurende 2 weken. Pak/koop vervolgens een microscoop zijn er al vanaf 5 euro bij bol en kijk naar de trichomen op de top zelf. Deze moeten romig zijn en niet doorzichtig. Zijn ze bruin word je er meer slaperig stoned van. Probeer ze op het moment van helemaal romig te knippen. Super compacte toppen en ze ruiken tot nu toe heerijk.

Amnesia Lemonator - Huismerk

,

Hier ben ik weer. Dit is de 2e keer dat ik Amnesia Lemonetor wil op kweken. Deze soort is superlekker, maar ook ontzettend moeilijk. De zaadjes ontkiemen heel snel en bijna altijd, maar daarna beginnen de problemen. Een beetje te veel koude wind of water, afwijkend PH of iets te veel licht en het is gedaan met ze. Dit is nu mijn 3e poging met 11 zaailingen. Hang in het begin de lamp minstens een 1,20 hoog en max. 70% intensiteit. Aarde met Kokos. Dan kan je ze onderdompelen zonder over bewateren. Als het deze keer weer misgaat dan ga ik de Pineapple chunk zetten. Die zijn tenminste wel snel en sterk.

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje