Wietzaden

Verkopen jullie reguliere wietzaden?

Nee, alle wietzaadjes van alle zaadbanken die je op wietzaadjes.nl ziet staan zijn feminised.

Komen er altijd alleen maar vrouwelijke wietplanten uit feminised wietzaden?

In 95% van de gevallen zal er ook daadwerkelijk een vrouwelijke wietplant uit een feminised wietzaadje groeien. In enkele (5%) van de gevallen zal de wietplant toch mannelijk zijn. Het is raadzaam om, als er toch een mannetje tussen zit, deze direct uit je kweekruimte te verwijderen. Dit om te voorkomen dat wel vrouwelijke wietplanten bestoven worden.

Wanneer krijg ik hoeveel gratis wietzaadjes?

Als je een bestelling bij ons plaatst dan is de kans zeer groot dat je er gratis wietzaadjes bij mag uitzoeken. Bekijk het overzicht hieronder om te zien hoeveel gratis wietzaadjes je krijgt en bij besteding vanaf welk bedrag.*

  • 1 gratis zaadje bij bestellingen vanaf 25 euro
  • 3 gratis zaadjes bij bestellingen vanaf 50 euro
  • 6 gratis zaadjes bij bestellingen vanaf 100 euro

* tot een maximum van 6 gratis zaden
* bij het bedrag van de bestelling worden de eventuele verzendkosten voor aangetekend versturen niet meegerekend.

Uit hoeveel gratis wietzaadjes kan ik kiezen?

De keuze is reuze, je kunt namelijk uit alle soorten wietzaden kiezen van ons eigen huismerk! Dit zijn om en nabij de 100 wietsoorten die je gratis kunt proberen, afhankelijk van je bestelwaarde.

Wat is de beste manier om mijn wietzaden te zaaien?

Er zijn verschillende manieren om je wietzaden te zaaien. Zo kun je je wietzaden eerst ontkiemen of direct uitzaaien op de plek waar je ze wilt laten groeien. Neem voor gedetailleerde en aanvullende kweek informatie een kijkje op onze pagina met uitgebreide informatie over wiet kweken.

Hoe kan ik mijn wietzaden het beste bewaren?

Wietzaadjes bewaar je het liefst in een droge, koele en vooral vochtvrije ruimte. Lees hier meer over wietzaadjes bewaren.

Kan ik wat hulp krijgen bij het kweken van wiet?

We helpen je uiteraard graag en hebben al veel informatie inzichtelijk gemaakt op onze kennispagina over wiet kweken Mocht je specifieke vragen hebben of hulp nodig hebben kun je natuurlijk ook altijd even het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Mijn wietzaden waren niet wat ik verwacht had, kunnen we daar iets aan doen?

Vervelend. Op de eerste plek streven wij naar volledige klanttevredenheid. Neem even contact met ons op, zodat we het over de niet vervulde verwachting kunnen hebben. We zullen in elke situatie ook gezamenlijk tot een passende oplossing proberen te komen.

Zijn jullie Huismerk wietzaden van goede kwaliteit?

Onze huismerk wietzaden zijn van uitstekende kwaliteit. Te vergelijken met de grote zaadbanken en soms, van horen zeggen, nog wel eens beter. Wij controleren de kiemkracht en kwaliteit van onze wietzaden dagelijks, waardoor we de garantie kunnen geven dat alle wietzaadjes vers zijn en over een goede kiemkracht en potentie beschikken.

Hoeveel wietzaden zullen er ontkiemen?

Aangezien wij enkel de beste wietzaden verkopen zullen alle wietzaden de potentie hebben om snel en goed te ontkiemen. We blijven deels afhankelijk van de natuur, dus het kan helaas voorkomen dat er een keer een wietzaadje weigert te ontkiemen. Heb je dit ervaren of komt dit vaker voor? Neem vooral even contact met ons op om dit aan te kaarten. We kunnen je dan tevens van wat tips en tricks voorzien om te zorgen dat het in de toekomst hopelijk beter gaat.

Kan ik veel wiet kweken met jullie wietzaden?

Met onze selectie hoge opbrengst wietzaden is het mogelijk om veel wiet te kweken. Als je het liefst je wietzaden op type selecteert, bekijk dan dit handige overzicht eens.

Welke merken wietzaden hebben jullie allemaal?

Naast ons huismerk heb je ook keuze uit wietzaden van de meest bekende en minder bekende zaadbanken. Dit zijn er veel te veel om op te noemen. Neem een kijkje bij de wietzaad merken om te bekijken welke zaadbanken dat allemaal zijn.

Heb je nog vragen?

Heb je het antwoord op je vraag nog niet gevonden? Aarzel dan niet om uw vraag of bericht te verzenden via ons contactformulier. Voelt een beetje onpersoonlijk, maar we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen, met een uitgebreide en passende reactie. Dat beloven we!

Stel je vraag
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL