Retourneren

Wat als ik niet tevreden ben over aangekochte wietzaadjes?

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij wietzaadjes.nl. Wij komen dan ook graag met je in contact om te bekijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen én uiteraard hoe we jouw ontevredenheid kunnen wegnemen. In elke situatie zullen wij ons best doen om samen tot een goede oplossing te komen.

Wanneer kan ik mijn bestelling retourneren?

Bestellingen kunnen binnen 14 dagen altijd retour gestuurd worden, als:

  • De verpakking onaangebroken is
  • De verpakking niet beschadigd is
  • De bestelling niet handmatig is verpakt (losse zaden die apart worden verpakt bijv.)

Wil je je product retour sturen? Maak dit dan binnen 14 dagen bekend aan ons en wij zullen zorgen voor een goede afhandeling.

Wat is er mogelijk nadat ik mijn bestelling retour heb gestuurd?

Afhankelijk van wat een gepaste oplossing is, zijn er meerdere mogelijkheden. Dit hangt natuurlijk geheel af van de aard van het retour sturen. Neem daarom voor je je bestelling retour stuurt altijd eerst even contact op met onze klantenservice.

Hoe kan ik mijn bestelling retour sturen?

Neem eerst even contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk tot een oplossing komen, uiteraard in samenspraak met jou.

Hoe lang duurt het voor jullie een geretourneerde bestelling hebben verwerkt?

Na het terugsturen van de bestelling streven wij naar een afhandeling binnen vijf werkdagen. Heb je vragen over de status van jouw retour gestuurde bestelling? Neem gerust even contact met ons op, zodat we je de huidige status kenbaar kunnen maken. We houden je hier natuurlijk ook proactief van op de hoogte.

Heb je nog vragen?

Heb je het antwoord op je vraag nog niet gevonden? Aarzel dan niet om uw vraag of bericht te verzenden via ons contactformulier. Voelt een beetje onpersoonlijk, maar we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen, met een uitgebreide en passende reactie. Dat beloven we!

Stel je vraag
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL