Klantenservice

Garantie gegarandeerd bij de grootste online zaadbank van Europa!

Met meer dan 2000 soorten wiet zaden van ruim 100 wietzaad merken kun je bij ons altijd de juiste wietzaadjes vinden. Dat wij met dit enorme aanbod inmiddels de grootste online zaadbank van Europa zijn geworden hebben wij volledig te danken aan tevreden klanten.

De zekerheden bij Wietzaadjes.nl

Wat kun je van ons verwachten? Wietzaadjes zal er alles aan doen om elke klant voor 100% tevreden te stellen en biedt daarom de volgende zekerheden:

 1. Veilig winkelen en betalen
  Winkelen bij wietzaadjes.nl is zeer veilig. Wietzaadjes.nl zorgt ervoor dat jouw gegevens veilig worden verstuurd door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet, om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. Alle betalingen lopen via onze betalingsprovicer die is gespecialiseerd in beveiligde online betalingen.
  Veilig winkelen en betalen via een beveiligde SSL verbinding.


 2. Gratis en discrete verzending
  Iedere bestelling wordt gratis verzonden, ook al bestel je maar 1 zaadje. Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid om je bestelling te verzekeren. Wij verzenden onze wietzaadjes uiterst discreet via PostNL. Je ontvangt je bestelling hiervoor in een blanco envelop zonder enige link naar wietzaadjes.
  Wij leveren snel, correct en volgens afspraak!
  Gratis en discrete verzending.


 3. Gratis wietzaadjes
  Als je bij ons je bestelling plaatst is de kans groot dat je bij jouw bestelling direct gratis wietzaadjes van ons huismerk krijgt. Ons huismerk is van zeer hoge kwaliteit en zijn allemaal feminised. Als je onze huismerk soorten een keer gekweekt hebt, wil je voorlopig niks anders meer!
  Gratis wietzaadjes.

 

Dan rest ons eigenlijk niets meer dan veel shop plezier en een hele goede oogst te wensen!

 

Hartelijke groet,

Het team van Wietzaadjes.nl


 

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL