Nu 25% korting op alle zaden van ons .

Profiteer t/m zondag 24 september van 25% korting op alle zaden van ons Huismerk. Laat dit voordeel niet lopen!

Maar wees op tijd, want deze actie loopt slechts t/m 24 september 2023.

Huismerk wietzaden met 25% korting!
Amsterdam Genetics cannabis zaden

Amsterdam Genetics

Amsterdam Genetics cannabis zaden kopen? Goede keuze, want met wietzaadjes van Amsterdam Genetics kweek je topkwaliteit wiet van Nederlandse bodem. Zo zijn de beste wiet strains uit o.a. de coffeeshop DNA en Boerenjongens gekweekt met zaden van dit Amsterdamse cannabis bedrijf. Het innoverende zaadmerk is ontwikkeld door een paar van de best-gekwalificeerde experts in de cannabisindustrie. Ontdek hun unieke wietsoorten met hoge THC-gehaltes, reusachtige opbrengsten, geweldige effecten en unieke smaken.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Product
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik

Producten 42 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Profiteer t/m zondag 24 september van 25% korting op al onze Huismerk zaden. Laat dit voordeel niet lopen!

Producten 42 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

AK-020 - Amsterdam Genetics

,

de wiet is goed alleen slecht zaad van de 5 zaden zijn er 2 die tot plant zijn uitgegroeid tot mooie planten de andere 3 is echt nix , stoppen na 4 a 5 weken met groeien jammer @Lieuwe - Neem even contact met ons op als je wilt.

Fatkid’s Cake - Amsterdam Genetics

,

Mooie kleuren en erg lekker om te roken dit is zekker sort in me top 10

Banana Slush - Amsterdam Genetics

,

Ziet er netjes uit ruikt weer verrassend grooit hard bloeit prachtig ,voor mij herhaling vatbaar

Lemon Ice - Amsterdam Genetics

,

Zaadje in een pot gedaan en dat verzorgd met op tijd water geven. Beetje voeding erbij. Helemaal in de zomer tijdens de hittegolf. De plant heeft volle zon doorstaan bij 34 °C in de tuin. Na oogsten drogen en 2 weken curen met 62% vochtregulator dikke 140 g lekker smakende goed rokende wiet. Effect. Slaat je niet achterover in de stoel als een zombie, je houdt wat energie en zin over om iets te doen. Lekker vrolijk positief gevoel.

Choco Cheesecake - Amsterdam Genetics

,

Zeer mooie plant met smaakvolle bloemen ruikt en smaakt beetje naar diesel en fruitig en denne dus zekker wel een aanrader voor mensen die van smaak houden :)

White Choco Haze - Amsterdam Genetics

,

Grows very nice picture is taken in week 8-9 almost ready to harvest. Easy to grow and looks wonderfull Its the first on the left, the other 3 are critical neville haze 2.0

Choco Kush Auto - Amsterdam Genetics

,

Mooie platen heb er 3 waar van 2 al klaar zijn en samen zo'n 166 gram op leverden deze moet nog ff EDIT: Deze Choco Kush Autoflower ziet er heel mooi uit Ewoud!

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!

Over Amsterdam Genetics

Amsterdam Genetics is een gedreven team van de best-gekwalificeerde experts, plantenfans en fijnproevers. Hun thuisbasis is Amsterdam, de onbetwiste geboortegrond van de hedendaagse cannabiscultuur. Hier zijn ze al sinds 1985 hard aan het werk, vanuit een partnership tussen gerenommeerde cannabiskenners en lokale pioniers. We steken al onze energie in het ontwikkelen van de beste cannabiszaden op aarde. Dat is hun missie en passie tegelijk: dat krijg je als kwaliteit in je genen zit…

Amsterdam Genetics cannabis zaden.
Amsterdam Genetics cannabis zaden.
De wiet van de Amsterdamse coffeeshop Boerenjongens komt van Amsterdam genetics zaden.
De Amsterdamse coffeeshop Boerenjongens.

 

De echte Amsterdamse smaak

Amsterdam Genetics koestert de klassieke genetica die de wereld wiethoofdstad hun in de schoot heeft geworpen. Dat Amsterdam altijd een vruchtbare bodem is geweest voor de cannabiscultuur is wereldwijd bekend. Cannabis liefhebbers hebben hun liefde voor Amsterdamse genetica door de jaren heen bewezen. Daarom wil zaadbank Amsterdam Genetics iets terugdoen. Zij willen ervoor zorgen dat elke cannabisliefhebber de eersteklas cannabiszaden kan krijgen die letterlijk de wortel zijn van de passie die ze delen.

Bij Amsterdam Genetics graven die wortels diep door in de rijke bodem van Nederlandse cannabiskennis. Ze hebben alle klassieke genetica binnen handbereik, maar hebben altijd zin om te vernieuwen. Ze gebruikten klassieke topgenetica en kruisen die met de nieuwste genetica die de wereldwijde community ontwikkelt. Zo worden de meest fantastische nieuwe strains ontwikkeld.

White Choco van Amsterdam Genetics.
White Choco van Amsterdam Genetics.
Het Amsterdamse coffeeshop info center.
Het Amsterdamse coffeeshop info center.
Amnesia Haze van Amsterdam Genetics.
Amnesia Haze van Amsterdam Genetics.
Mascotte Amsterdam genetics vloei.
Mascotte Amsterdam genetics vloei.

 

Amsterdam Genetics missie

De missie van Amsterdam Genetics is "Wereld In Vrijheid Van Amsterdam Laten Proeven". Door de smaak van Amsterdam te verspreiden lopen ze voorop en blijft hun fanbase groeien. Steeds meer hobby en legale kwekers raken overtuigd van het groene goud dat ze in handen hebben, in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Partners en ambassadeurs sluiten zich aan. Zo ook Mascotte, de beroemdste vloeiproducent ter wereld. Op deze manier zaaien ze samen de zaden van de alom beroemde Amsterdamse vrije geest.

Nederland werd met die mindset ooit koploper in tolerantie en gedogen. Met diezelfde intentie gaat Amsterdam Genetics door, als voorvechters van geliberaliseerde, verantwoorde en gereguleerde wietteelt. Ze zijn niet van plan om te stoppen totdat iedereen vrij is om de smaak en kwaliteit van Amsterdam te proeven.

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje