Wijziging van de Opiumwet (growshop-wet)

Maximaal 25 wietzaden per klant

Sinds 1 maart 2015 is er een verandering van de growshop-wet ingevoerd. Deze wet is voornamelijk gericht op het aanpakken van de grote en commerciële wietteelt. In het licht van deze wetswijziging hebben we besloten om ons beleid t.a.v. de verkoop van wietzaden aan te passen. In diverse (wets)artikelen online wordt gesproken over 200 planten als zijnde de grens tussen hobby- en beroepsmatige teelt. Alhoewel wietzaadjes zijn uitgezonderd van Lijst 2 van de opiumwet, denken wij er goed aan te doen een maximum aan te houden.

Wietzaadjes enkel voor hobbykwekers

Om duidelijk te maken dat wij niet meewerken aan beroepsmatige teelt hebben we besloten om maximaal 25 wietzaadjes per klant te verkopen. Op deze manier blijft het voor de hobby teler mogelijk om zelf enkele planten (medicinale) wiet te telen zonder dat er strafbare feiten worden gefaciliteerd door Wietzaadjes.nl.

Het is wel mogelijk er meer dan 25 in je winkelmand te doen maar je zult van ons bericht ontvangen dat we je bestelling niet kunnen verwerken. Indien nodig zal het betaalde bedrag retour gestort worden.

Wietzaadjes bestellen

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL