Nieuwe soorten bij Wietzaadjes.nl

Ben je op zoek naar de nieuwste soorten wietzaadjes of wil je zien welke soorten wietzaadjes er toegevoegd zijn aan ons assortiment? Bekijk dan onze selectie van alle nieuwe wietsoorten die afgelopen 30 dagen in ons assortiment zijn toegevoegd. Veel merken breiden regelmatig hun zaadlijn uit met nieuwe soorten wietzaadjes en wij voegen zoveel mogelijk nieuwe merken toe. Houd deze pagina dus goed in de gaten want er verschijnen regelmatig de allernieuwste wiet zaden op Wietzaadjes.nl.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
We kunnen geen producten vinden die aan je selectie voldoen
Reviews

AkGun - Huismerk

,

Hier staan deze dames nu 10 dagen in bloei , benieuwd naar het eind resultaat.

60 Days Grapefruit Auto - Huismerk

,

Ondanks dat de koeien tijdens de eerste weken bloei enkele takken opaten nog een mooi oogstje van deze miniplant. Getopt om plant laag te houden en meer breedte te geven (hoewel ik reviews lees waar ze het afraden bij autoflowers). Bloei zal daardoor vertragen. Ik heb nog een andere waarvan ik dacht te vroeg te hebben getopt en die is 1 a 2 weken later klaar. Hesi voedinglijn + restjes die ik nog had

60 Days Grapefruit Auto - Huismerk

,

Ik heb nu voor het eerst drie zaden geplant. Heel spannend allemaal! Ze doen het nu erg goed (volgens mij). Zitten vol knoppen.

60 Days Grapefruit Auto - Huismerk

,

De stengel is eens kapot geknakt maar het is gewoon vanaf andere punten door gegroeid, staat gewoon in tuin zonder voeding, wel ruikt deze plant een stuk meer dan mijn andere. Gewoon een toppertje!

AkGun - Huismerk

,

Sinds 12 juni ontkiemt. En de groei blijft maar gaan . De ene is getopt ,en de andere niet .. We hebben een mooie zomer , dus veel licht . Licht is gewicht. Ik sta nu in twijfel of ik ze 48 u in de donker laat staan , om zo de plant te manipuleren en in bloei te laten gaan . Of ik wacht en laat ze gewoon groeien zoals de natuur het wilt. De plant geeft nu al een mooie geur af , benieuwd hoe ze in de bloei gaat ruiken. Wordt verder vervolgd. Mvg

60 Days Grapefruit Auto - Huismerk

,

Eind april 3 zaadjes geplant en in 12l potten met batmix in het zonnetje gezet. 1 bleek een mongooltje, bleef maar strekken tijdens bloei (zie laatste foto, op deze plant ook LST toegepast) en toonde later herma verschijnselen . De andere 2 waren na 88 dagen klaar, daarvan totaal 160 gram droog gehaald. Planten bleven maar nieuwe pistels aanmaken op het einde van de bloei, vooral de delen die veel zon kregen. Al met al tevreden met de opbrengst voor 2 autoflowers in de tuin, makkelijke plant en ruikt heerlijk! Ik kom de winter wel door.

60 Days Grapefruit Auto - Huismerk

,

Op 14 mei gekiemd. Na 2 weken buiten gezet. in 14 liter pot. Na 6 weken stonden er 3 dames op mijn balkon met een onmiskenbare geur. Heb een Kastje van 60x60 aangeschaft met een Sanlight q4. 60 days samen met een Amnesia en Acid paste het precies in de kast. Na ontbladeren alle dames de onderste tak afgeknipt, daar was geen ruimte meer voor. Na 70 dagen geoogst. Ik heb de bio lijn van plagron gebruikt als voeding. Lekkere wiet, verrassend potent.

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje