Wietzaadjes geschikt voor SCROG kweek.

Ben je op zoek naar wietzaadjes die zeer geschikt zijn voor de SCROG kweekmethode? Bekijk dan eens het aanbod hieronder. We hebben de beste wietzaadjes voor een SCROG kweek voor jou overzichtelijk bij elkaar geplaatst. Je kunt zo gemakkelijk de beste wietzaadjes voor deze kweekwijze kiezen. Door je wietplanten te scroggen kun je een zo hoog mogelijk rendement uit je kweekruimte halen.

Filter

Terug naar filters Merk
  1. show 47 more show less
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
  1. show 2 more show less
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
  1. show 4 more show less
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 6 more show less

Producten 257 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig leuke kortingen!
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 257 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

AkGun - Huismerk

,

Hier staan deze dames nu 10 dagen in bloei , benieuwd naar het eind resultaat.

The Doctor - Green House Seeds

,

Echt mooi wiet

Kalashnikova Autoflower - Green House Seeds

,

Vorig jaar een autoflower gekocht, dit jaar 1 zaad ontkiemd. Heb een flinke pot gebruikt met Canna Terra potgrond. Alleen regenwater zonder voeding. Het weer was uitstekend, zeer veel zon met weinig regen. Plant is prachtig geworden. Heel makkelijk te groeien, geef haar veel daglicht en voldoende water. Het zal groeien als kool! Gaf bij het bloeien altijd een aroma af. Was bij een briesje in de juiste richting te ruiken op een flinke afstand (5 á 10 meter). In de laatste dagen voor oogst werd de geur heel sterk. Echt heel sterk! Bij het drogen is de sterke geur er ook. Mocht je buren hebben, ze gaan klagen. Bij 78 dagen oud geoogst. Het zijn mooie dikke toppen geworden, kwam op het laatst vol trichomen en is lekker plakkerig. Effect is ook goed, heel relaxed maar niet slaperig. Smaak is uitstekend. Het is gewoon een top wiet! Zeker een aanrader!

AkGun - Huismerk

,

Sinds 12 juni ontkiemt. En de groei blijft maar gaan . De ene is getopt ,en de andere niet .. We hebben een mooie zomer , dus veel licht . Licht is gewicht. Ik sta nu in twijfel of ik ze 48 u in de donker laat staan , om zo de plant te manipuleren en in bloei te laten gaan . Of ik wacht en laat ze gewoon groeien zoals de natuur het wilt. De plant geeft nu al een mooie geur af , benieuwd hoe ze in de bloei gaat ruiken. Wordt verder vervolgd. Mvg

Hash Lover - Freedom of Seeds

,

Heb deze plant nu ongeveer 7a 8 weken buiten in m'n tuin (over)geplant nu vraag ik me af wanneer er top in komt?? Gr.Bart EDIT: Zodra de dagen kort genoeg zijn zal de bloei vanzelf beginnen :)

AkGun - Huismerk

,

Zeer mooie groeiende plant , zaadje is ontkiemd in nog geen 32 uur.... is nu van 12 juni oud en doet het buiten zeer goed... De 1 is kleiner dan de ander , maar is mijn fout .. Ik had ze in een kleinere biologisch afbreekbaar potje gezet en zo in de grote pot geplant van 29 liter .. Het potje brak niet mooi af naar mijn wens, daardoor de mindere groei van wortels . Kleine plantje is niet getopt, de andere wel ... Vol spanning aan het wachten om ze op hun hoogte punt te zien !!!

Gorilla Glue - Huismerk

,

Plantje kwam snel boven de grond en groeide erg hard. Nu nog 2 weken tot oogst. Ruikt wel erg sterk. Geef gerust ook maar wat extra voeding, want dit lust ze zeker. Levert naar mijn idee erg veel op. Gebruikt gemaakt van toppen en LST

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje