Effecten wiet: Psychedelisch

Op zoek naar een wietsoort die je bepaalde dingen laat zien? Wiet die na het roken een lichtelijk trippy effect geven? Bekijk dan hieronder ons volledige overzicht met alle feminised wietzaadjes die deze psychedelische werking hebben.

Filter

Terug naar filters Merk
  1. show 17 more show less
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 4 more show less

Producten 47 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig leuke kortingen!
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 47 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

Lemon Shining Silver Haze - Royal Queen Seeds

,

Kiemen ging al echt super alle 5 de zaden in 24 uit gekiemd. Korte groeifase van 2 weken nu al 51 dagen in de bloei. Ik zou deze zo weer willen.

Lemon Shining Silver Haze - Royal Queen Seeds

,

Lekker man

Lemon Shining Silver Haze - Royal Queen Seeds

,

Ik kan zeggen van de 5 zaden die ik heb zijn ze alle 5 binnen 24 uur gekiemd. Vond het wel een korte beoordeling waard. Tijd om te potten

Kera Amnesia Auto - Kera Seeds

,

Enorm goede wiet. Ik ben zelf een Haze roker en heb meerdere soorten gehad maar deze overtreft het volledig. Wat een geweldig fijne wiet, goede smaak en ze doet haar werk zeer goed. Na een paar foutjes te hebben gemaakt tijdens de kweek wel een groeiachterstand en hierdoor kwam er maar een beetje vanaf een goede 5 gram. Ze is gekweekt op 25ltr potten met cannabis grond en voeding. Half maart binnen onder de lamp opgekweekt en vanaf mei buiten onder een kapje met veel regen en kou tijdens de bloei. Kleine opbrengst maar wel zeer goede wiet!

Trainwreck - Huismerk

,

Prachtige plant , groeide in et begin beetje zoals als de naam.. Trainwreck.. zag er uit als een aangereden ouwe hond... na wat liefde en verzorging( 4 weken veg )helemaal TOP boven op gekomen.. had maar 1 zaadje ( Gratis) harde groeier na dat ze geflipt is groei nog zeker 70% door.. de geur die er van af komt vond ik zelf walnootig zoet en earthy me toppe zijn knal paars geworde.. roken van de wiet is niet voor beginners weg gelegt sterke stoned en een specifieke smaak.. Smaak earthy notig .. k gaat deze strain zeker nog een x zette sterker nog.. dit word me eerste reveg project.. TOP plant

LSDelicious - Huismerk

,

hele apparte smaak, bio gekweekt indoor onder LED met plagron spul en batmix aarde ook van plagron. Goede LED lampen van een goed merk (spectrabox) alleen door persoonlijke fouten maar 1 plant gehouden van de 4 zaden. Heb tabak mozaiek virus gehad wat je makkelijk binnen haalt als je beginnersfouten maakt en lekker gaat roken met tabak handjes van je joint zonder handschoentjes en lekker aan de bladeren gaat zitten zonder handen wassen of iets enzo... maar ondanks dat ik maar 1 goede plant overgehouden heb ben ik er enorm tevreden over. Stevige high met een stoned achtergevoel en hoog percentage thc. Maakt me heel creatief en lekker open van geest. Ik vermoed boven de 25% thc en heeft een heerlijke dromerige werking. Ik ga zuinig zijn op deze oogst want het is echt wat apparts.

LSD - Barney's Farm

,

ik heb deze wiet gekweekt en het is ongelooflijk hoe sterk deze wiet is, zeer verbaasd

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje