Best verkochte wietzaadjes

Je wilt goede wietzaadjes kopen? Indien je wietzaadjes wilt kopen om deze voor eigen gebruik te kweken maar geen idee hebt wat nu de best verkochte wietzaadjes zijn kies dan voor wietzaadjes uit deze categorie. Hier vind je namelijk onze 'best verkochte wietzaadjes' van dit moment. Als Europees marktleider in de online verkoop van wietzaadjes kun je er dan van op aan dat je de beste wietzaadjes voor de laagste prijs koopt.

Snel de juiste wietzaadjes vinden

Op deze pagina vind de Best verkochte wietzaadjes uit het assortiment van Europa's nummer 1 in de online verkoop van wiet zaden overzichtelijk op één pagina. Verfijn eenvoudig je keuze door links onder het menu 'Wiet zaden typen' gebruik te maken van de filters. Je kunt zo snel de voor jou meest geschikte wietzaadjes door te selecteren op: Bloeitijd, CBD gehalte, Genetica, Oogstmaand, Opbrengst, THC gehalte, Prijs etc.

Best verkochte zaadjes voor Binnen- of Buitenkweek

Weet je al of je jouw wietzaadjes binnen of buiten gaat kweken? Maak dan gebruik van de filter 'Binnen en buiten' om haze wietzaden te selecteren die speciaal geschikt zijn voor binnen- of buitenkweek. Hoewel alle soorten wiet zaden, onder het juiste kunstlicht binnen zijn te kweken, zijn de binnenkweek zaden namelijk in het bijzonder geschikt om binnenshuis te kweken.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
We kunnen geen producten vinden die aan je selectie voldoen
Reviews

Northern Light Auto - Huismerk

,

Ik heb één plant gekweekt onder 300 watt L.E.D..Opbrengst 145 gr. De plant was klaar na ongeveer negen weken. Ik heb nog nooit zo snel zoveel wiet zien verschijnen. Ik houd erg van de kwaliteit: het is een perfect evenwicht tussen stoned en high. Dit is een soort waar je kunt van roken zonder meteen in slaap te vallen. Zeker een van mijn lievelingssoorten. Zoetzuur kruidige smaak. Wat ik zo mooi vond was dat de twee onderste takken, naast de hoofdtop, de grootste waren. Ik laat deze planten gewoon groeien zoals ze willen, zonder plooien of snoeien. De tinctuur van deze soort is uitmuntend (voor mijn recept zie review Master Kush Huismerk). Rook eens drie dagen niet en drink dan 30 druppels van deze tinctuur in een glaasje water. Je zult niets anders meer willen. Als je echter zwaar blowen gewoon bent vind je het misschien niets. Ik verkies het, alhoewel ik ook nog heel af en toe rook of vape. 10 druppels geeft mij een opwekkend gevoel dat helpt bij moeilijke karweitjes. Ik heb intussen nieuwe zaadjes, allemaal Huismerk. Ik zou er goed in kunnen komen als iemand alleen nog Huismerk kweekte (knipoog).

Amnesia Lemonator - Huismerk

,

Hier ben ik weer. Dit is de 2e keer dat ik Amnesia Lemonetor wil op kweken. Deze soort is superlekker, maar ook ontzettend moeilijk. De zaadjes ontkiemen heel snel en bijna altijd, maar daarna beginnen de problemen. Een beetje te veel koude wind of water, afwijkend PH of iets te veel licht en het is gedaan met ze. Dit is nu mijn 3e poging met 11 zaailingen. Hang in het begin de lamp minstens een 1,20 hoog en max. 70% intensiteit. Aarde met Kokos. Dan kan je ze onderdompelen zonder over bewateren. Als het deze keer weer misgaat dan ga ik de Pineapple chunk zetten. Die zijn tenminste wel snel en sterk.

Amnesia Auto - Huismerk

,

Ik ben in week 7.ga ik dikke toppe krijgen? Ik geef geen voeding. En ik kweek onder led verlichting.

Amnesia Haze Auto - Huismerk

,

Van deze zaadjes heb ik 5 besteld. Binnen 3 dagen 4 ontkiemt. 1 zaadje deed niks? Prima zaadjes ook ivm met het slechte weer deze zomer! Sterke dames hoor. Tot nu toe gaat het prima week 8. Staan al die tijd in 11 liter potten! Begin van de bloei om de 4 dagen voeding erbij gedaan en bloeien prima.

Amnesia Haze Auto - Huismerk

,

Ze groei goed ben bijna aan snoeien toe. Alle zaadjes kwamen uit, gebruik gewoon pot grond met laag ph waarde, beetje voeding af en toe verder niks, en dat meeldauw heb ik ook pak. Ik pak een sponsje klein beetje dreft en dan neem ik het af waar het op zit.

Amnesia Auto - Huismerk

,

Dit is mijn eerste kweek, Het plantje doet het heel goed ik heb ondankt dat het een autoflower is hem toch met succes getopt Heb alle zijtakken opzij laten groeien met draad en plakband zodat er meer licht overal komt en in een emmer met drainage gaten onderin als pot. Als lampen gebruik ik goedkope aliexpress led lampen tot mijn verbazing gaat het beter dan verwacht..

Amnesia Haze Auto - Huismerk

,

Ik heb dit zaadje ook laten ontkiemen en hij doet het tot nu toe goed alleen de bladeren beginnen wel heel te worden en te verschroeien maar dat zal wel niet aan de kwaliteit van de zaden liggen

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje