Nu 25% korting op alle zaden van ons .

Profiteer t/m zondag 24 september van 25% korting op alle zaden van ons Huismerk. Laat dit voordeel niet lopen!

Maar wees op tijd, want deze actie loopt slechts t/m 24 september 2023.

Huismerk wietzaden met 25% korting!

Jack Herer

Jack Herer wiet kweken? Jack Herer is een van de beste en populairste cannabis soorten. Deze cannabis soort is ontstaan door zorgvuldig kruisen in de jaren negentig. Jack Herer heeft dan ook al meerdere cannabis prijzen gewonnen. Deze feminized wiet zaden groeien uit tot een fijne middelgrote cannabisplant met prachtige toppen en een cannabiscup waardige geur. De wiet van de Jack Herer plant is zeer smakelijk en kruidig.

Jack Herer wiet zaden

Bekijk hieronder de Jack Herer wiet zaden van verschillende zaadbanken die je bij Wietzaadjes.nl kunt bestellen. Wil wiet kweken met een langdurige sterke werking op lichaam en geest? Maak dan een keuze uit één van de onderstaande Jack Herer wietsoorten.

Een eerbetoon aan Jack Herer

Jack Herer is een specifieke soort cannabis die is vernoemd naar de Amerikaans politicus 'Jack Herer' als eerbetoon aan hem en zijn werk. Herer was voor legalisatie van cannabis sativa vanwege het feit dat de plant bruikbaar is als brandstof, voedsel en voor medische doeleinden. Bovendien kan de plant overal ter wereld groeien. Jack Herer was ervan overtuigd dat de Amerikaanse overheid deze voordelen expres verzweeg.

Filter

Terug naar filters Merk
  1. show 1 more show less
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik

Producten 15 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Profiteer t/m zondag 24 september van 25% korting op al onze Huismerk zaden. Laat dit voordeel niet lopen!

Producten 15 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Reviews

Royal Jack Automatic - Royal Queen Seeds

,

Wat een mooie plant. Geeft een duidelijke geur af, 4 buren rechts en links van je zullen het ruiken. Maar zie die mooie melktrichomen, wat een feest! Kan niet wachten tot ze is gedroogd.

Royal Jack Automatic - Royal Queen Seeds

,

De IPhone voor beginnende telers zou ik zeggen. Kan niks misgaan. Zaadje is op 12 mei ontkiemd, bloei ca. 15 juni en ziet er nu op 10 juli prachtig uit. Mooie opgebouwde plant qua breedte en alle toppen krijgen zon (zie foto’s). Denk dat hij ultimo augustus oogstrijp is. Wellicht 2 be continued. Green greetings PS heb ook een auto Skittlez van Sera seeds staan. Hetzelfde verhaal bijna, alleen nog breder en mooiere toppen.

Jack Herer - Huismerk

,

Ontkiemden allemaal en groeiden zonder problemen uit tot mooie grote planten. Midden mei geplant en werden 2m50, eentje zelfs 3m20 (serre buiten in volle grond zonder meststoffen of iets). Ruiken nu superlekker en zien er fantastisch uit. Foto is van 30 dagen bloei.

Jack Herer - Huismerk

,

Mooie planten, gezet als vervangers van niet ontkiemde Kera Seeds (Jack Herer). Trokken ondanks dat ze 8 dagen later geplant werden nog redelijk vlot bij. Op dit moment veel strek, vermoed dat het een beetje te veel van het goede was om er 5 in scrog te zetten op 1 m2. Foto is van 22 dagen echte bloei.

Jack Herer Auto - Huismerk

,

Wat een mooi plantje heb ik eruit opgekweekt, in het begin had ze wat moeite met wat vervomfraaide bladeren maar ze is toch nog 52cm geworden. Maar het mooie is dat ze totaal geen geur afgeeft ze is dis perfect voor buiten, geen gezeur van de buurt.

Jack Herer - Huismerk

,

Dit is mijn allereerste plantje ooit van zaadje tot deze mooie (vind ik) plant Geen idee hoelang 't nog duurt voor ze klaar is.

Critical x Jack Herer Auto - Delicious Seeds

,

Staat nu 6 weken n de bloei

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje