Gratis zaadjes en vaporizers

Wie wil er GRATIS wietzaadjes of een GRATIS vaporizers winnen?
Dat kan namelijk heel eenvoudig bij Wietzaadjes.nl. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op deze mooie prijzen is onze Facebook-pagina te liken en een reactie achter te laten onder de Facebook-actie. Het bericht delen om je vrienden op de hoogte te stellen van deze mooie actie wordt natuurlijk zeer gewaardeerd. Door je vrienden, maar ook zeker door ons!

Wat kun je winnen?

Elke maand selecteren wij willekeurig meerdere prijswinnaars die via Facebook bekend gemaakt zullen worden.

  • 2 x een draagbare vaporizer
  • 10 x een verpakking van 10 cannabis zaadjes van ons Huismerk

Bezoek onze Facebook pagina en volg ons

 

Win een GRATIS Puffit vaporizer.
Win jij deze Puffit vaporizer?

 

Ja, ik wil een Puffit vaporizer winnen!

Win een GRATIS Firefly vaporizer
Of wellicht deze Firefly vaporizer?

 

Ja, ik wil een Firefly vaporizer winnen!

Waar kun je een vaporizer voor gebruiken?

Een vaporizer gebruik je voor het inhaleren van cannabis, zonder dat het plantaardige materiaal zal verbranden. Het verbrandingsproces is hetgeen dat zorgt voor het vrijkomen van vele schadelijke stoffen tijdens het roken van een joint en het roken van sigaretten. Ook het roken van blunts en roken uit een waterpijp is vele malen schadelijker dan vapen. Door de cannabis op precies de juiste temperatuur te brengen in een vaporizer, krijg je minder schadelijke stoffen binnen. Bovendien bereik je hetzelfde effect, maar dan met minder wiet. Op lange termijn is het dus ook nog eens stukken goedkoper.

De Facebook pagina van Wietzaadjes.nl

Op onze Facebook pagina houden we je te allen tijde op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de cannabiswereld, zowel op politiek gebied, als wanneer er lekkere nieuwe soorten uitgebracht worden. Bovendien komt er zeer brede kweekinformatie voorbij en beschikken we over een besloten community, waar je met een gerust hart leuke foto's/video's met andere kwekers kan delen. Ook kun je hier uiteraard je vragen stellen aan andere ervaren kwekers, om zo snel mogelijk een antwoord te krijgen op je vraag.

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL