Sla je slag tijdens het prijzenfestival!

Gratis kans maken op de leukste prijzen?
Dat kan heel eenvoudig via Wietzaadjes.nl. Het enige dat je nodig hebt om kans te maken op de leukste prijzen, is een Facebook account. Je maakt al kans op prijzen wanneer je onze Facebook-pagina een like geeft en een reactie achterlaat onder de Facebook-actie. Het bericht delen om je vrienden op de hoogte te stellen van deze mooie actie wordt natuurlijk zeer gewaardeerd. Door je vrienden, maar ook zeker door ons!

Deel je onze actie met je vrienden? Dan maak je twee keer zoveel kans om te winnen, want je loot dan namelijk mee met een extra lot!

 

Maar wat kun je winnen?

Elke maand weer selecteren wij willekeurige winnaars die wij via Facebook bekend zullen maken. Je kunt elke maand dus kans maken op deze toffe prijzen:

1e prijs

  • Draagbare vaporizer
  • Pakje van 10 Huismerk wietzaadjes naar keuze
  • Wietzaadjes.nl Goodiebag

2e prijs

  • Pakje van 10 Huismerk wietzaadjes naar keuze
  • Wietzaadjes.nl Goodiebag

3e prijs t/m 10e prijs

  • Pakje van 10 Huismerk wietzaadjes naar keuze

Bezoek onze Facebook pagina en volg ons

 

Ook in de maand april verloten we weer mooie prijzen.
Ook in de maand april verloten we weer mooie prijzen.

 

Ja, ik wil een prijzenpakket winnen!

De Ascent Da Vinci vaporizer.
De Ascent Da Vinci vaporizer.

 

Ja, ik wil de Ascent Da Vinci vaporizer winnen!

10 x één pakje met 10 huismerk wietzaadjes naar keuze.
Onder andere 10 x één pakje met 10 huismerk wietzaadjes naar keuze.
Een T-shirt, cap en badlaken.
Een T-shirt, cap en badlaken.
Merchandise Sumo & Vision seeds
Merchandise Sumo & Vision seeds
Keycords en grinders.
Keycords en grinders.

 

Waar kun je een vaporizer voor gebruiken?

Een vaporizer gebruik je voor het inhaleren van cannabis, zonder dat het plantaardige materiaal zal verbranden. Het verbrandingsproces is hetgeen dat zorgt voor het vrijkomen van vele schadelijke stoffen tijdens het roken van een joint en het roken van sigaretten. Ook het roken van blunts en roken uit een waterpijp is vele malen schadelijker dan vapen. Door de cannabis op precies de juiste temperatuur te brengen in een vaporizer, krijg je minder schadelijke stoffen binnen. Bovendien bereik je hetzelfde effect, maar dan met minder wiet. Op lange termijn is het dus ook nog eens stukken goedkoper.

Wat zit er in de Wietzaadjes.nl goodiebag?

In de goodiebag kom je allerlei leuke items tegen, zoals een badlaken, pet, t-shirt, keycord, grinder, vloeitjes, speelkaarten, tips en nog veel meer. Met deze accessoires weet je zeker dat je volop kunt genieten en lekker kunt spacen. Op je badlaken op het strand of op een regenachtige dag met vrienden en speelkaarten. Wat je ook rookt, met behulp van het keycord weet je in ieder geval zeker dat je je sleutels niet kwijt zult raken!

De Facebook pagina van Wietzaadjes.nl

Op onze Facebook pagina houden we je te allen tijde op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de cannabiswereld, zowel op politiek gebied, als wanneer er lekkere nieuwe soorten uitgebracht worden. Bovendien komt er zeer brede kweekinformatie voorbij en beschikken we over een besloten community, waar je met een gerust hart leuke foto's/video's met andere kwekers kan delen. Ook kun je hier uiteraard je vragen stellen aan andere ervaren kwekers, om zo snel mogelijk een antwoord te krijgen op je vraag.

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL