Zambeza Seeds wietzaadjes

Zambeza Seeds

Zambeza Seeds is een merk uit Nederland. Het merk bestaat nog niet zo lang en heeft een hele mooie serie wietzaden op de markt gebracht. Zambeza levert haar zaden als feminised wietzaden, ook hebben ze een aantal autoflower soorten in hun assortiment. Veel van deze soorten zijn zowel geschikt voor een binnen- als een buitenkweek.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 3 more show less

Producten 37 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig leuke kortingen!
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 37 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

Blueberry Auto - Zambeza Seeds

,

This is my first time working with Blue Berry Auto and I am positively surprised by the outdoor effects, especially since I am not a professional grower.

NYC Diesel - Zambeza Seeds

,

Wat een mooie plant is dit, helaas is het niet goed te zien op de foto's! Maar het is echt een beauty! mooie paarsachtige kleuren komen door. En de cola's worden zo zwaar, dat ik ze moet gaan steunen! De foto is genomen op dag 52 van de bloei! Nog een 2 weken te gaan.

Power Plant XL Auto - Zambeza Seeds

,

mooi plantje zeker xl dit worden mooien vollen toppen

Jack the Ripper Auto - Zambeza Seeds

,

Mooie plant, afgetopt en groeit dan vooral in de breedte erg goed! Veel zon, voldoende water met een af- en toe klein beetje voeding (tera bloom) in een 40L pot. Ben blij met het eindresultaat :-)

Blueberry Auto - Zambeza Seeds

,

echt een mooi plantje ruikt goed als ze in de bloei staat en ook kom er mooi topjes aan

Pineapple Express - Zambeza Seeds

,

Plant is nu in week 6 veg. Geen klachten , word stevig getraint en getopt. Reageerd hier allemaal goed op zonder enig probleem. Zal nogmaals een review achterlaten van de bloei. Ook lijkt het alsof deze strain wel tegen een stootje kan , er is 2 dagen water gegeven met een ph van 4.6 per ongelluk , was direct merkbaar , 2 dagen water , vandaag terug voeding en het plantje ziet er al een pak beter uit.

Green AK XL - Zambeza Seeds

,

ongeveer 120 gram droog met 4 planten. De kweekomstandigheden waren zeker niet ideaal. Veel te warm, te weinig water en grond met teveel voeding. (Eerste kweek) Dus in betere omstandigheden zal je wellicht ook een beter resultaat krijgen. De kwaliteit van de wiet heeft hier echter niet onder geleden. Zeer potent :D

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!

Verpakking Zambeza Seeds

Het merk Zambeza Seeds is een Nederlandse zaadbank die goede kwaliteit cannabiszaden levert. De zaden worden geleverd in een zeer stevige metalen verpakking. Ze verpakken hun feminised en autoflower wietzaden in pakjes van 3, 5 en 10. Deze kun je bij ons ook per stuk kopen, we verpakken de zaden dan handmatig in vochtvrije 'microfuge tubes' met duidelijke labels.

Zambeza Seeds verpakking

De verpakking van Zambeza Seeds kan verschillen wanneer je kiest voor een ander aantal of andere soort dan dat op de afbeelding staat.

Aanbod Zambeza Seeds wietzaadjes

Zambeza Seeds Feminised soorten:
Zambeza Seeds biedt de volgende feminised soorten: Blue Magnum, Critical Pride, Crystal Silver Haze, Dutch Amnesia Haze, Fruit Juice, Happy Skunk, Ice Lady, Sweet Moby, White Cheese, White Widow XL, Northern Vision, Power Bud.

Zambeza Autoflower seeds soorten:
Van de autoflowering soorten biedt dit merk de soorten: Spirit Haze Auto, White Widow Auto, Quick Poison Auto, Notorious White Auto, Northern Force Auto, Little Dwarf, Jack Herer Auto, Critical Dream Auto, Blue Invader Auto, AK Passion Auto, Green Poison Auto, Rude Bud Auto.

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje