Kijk ook eens bij onze aanbiedingen!
Zambeza Seeds wietzaadjes

Zambeza Seeds

Zambeza Seeds is een toonaangevende Nederlandse zaadbank met een ruim aanbod hoogwaardige wietzaden. Dankzij jarenlange ervaring en kennis van het kweken en ontwikkelen van nieuwe strains, bieden ze de beste feminized en autoflowering cannabiszaden tegen een goede prijs. Veel van deze wietsoorten zijn zowel geschikt voor een binnen- als een buitenkweek.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Product
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 1 more show less

Producten 22 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig 20% korting op verschillende merken
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 22 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Reviews

NYC Diesel - Zambeza Seeds

,

Wat een mooie plant is dit, helaas is het niet goed te zien op de foto's! Maar het is echt een beauty! mooie paarsachtige kleuren komen door. En de cola's worden zo zwaar, dat ik ze moet gaan steunen! De foto is genomen op dag 52 van de bloei! Nog een 2 weken te gaan.

Pineapple Express - Zambeza Seeds

,

Plant is nu in week 6 veg. Geen klachten , word stevig getraint en getopt. Reageerd hier allemaal goed op zonder enig probleem. Zal nogmaals een review achterlaten van de bloei. Ook lijkt het alsof deze strain wel tegen een stootje kan , er is 2 dagen water gegeven met een ph van 4.6 per ongelluk , was direct merkbaar , 2 dagen water , vandaag terug voeding en het plantje ziet er al een pak beter uit.

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!

Verpakking Zambeza Seeds

Het merk Zambeza Seeds is een Nederlandse zaadbank met een geweldig aanbod van de beste feminized en autoflowering cannabiszaden voor een goede prijs. Bij Zambeza Seeds worden alle cannabiszaden organisch gekweekt, met de hand uitgezocht en getest op kwaliteit om de hoogste kans op succes te garanderen. Ook besteden ze extra aandacht aan de verpakking. Zo zorgen ze er voor dat de wietzaden veilig en in perfecte staat bij jou aankomen. De zaden worden geleverd in een pakjes van 3, 5 en 10. Bij Wietzaadjes.nl zijn deze zaadjes echter ook per stuk te koop. Hiervoor verpakken wij de zaadjes handmatig in vochtvrije 'microfuge tubes' voorzien van een duidelijke labels.

De verpakking van Zambeza Seeds cannabis zaden.
De verpakking van Zambeza Seeds cannabis zaden.
Wietplant Northern Lights XL van Zambiza Seeds.
Wietplant Northern Lights XL van Zambiza Seeds.

Aanbod Zambeza Seeds wietzaadjes

Alle zaden van Zambeza Seeds zijn 100% vrouwelijk:
Bij Zambeza bieden ze een ruime keuze aan gefeminiseerde en autoflowering cannabiszaden van de beste kwaliteit. Hun selectie omvat de belangrijkste soorten van zowel de Indica en Sativa, evenals de Ruderalis, een autoflowering cannabissoort. Alle zaden zijn 100% vrouwelijk, waardoor je gegarandeerd alleen vrouwelijke planten kweekt voor de beste opbrengst en kwaliteit.

Zambeza Autoflower seeds
Is tijd voor jou belangrijk en wil je snel oogsten? Kijk dan eens naar onze collectie autoflowering zaden. Dankzij de genetica van de Ruderalis zijn deze soorten al binnen 8 tot 10 weken na planting van de zaadjes te oogsten. Bovendien zijn deze wietzaden het gemakkelijkst te kweken. Daarom zijn autoflower cannabis zaden per definitie de beste keuze voor de beginnende kweker zonder ervaring. Met deze zaden kan elke leek toch zijn eigen wiet kweken.

Wacht niet langer en bekijk het uitgebreide assortiment cannabiszaden van Zambeza vandaag nog. Of je nu een ervaren kweker bent of net begint, hier vind je de perfecte cannabiszaden voor jou!

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje