Zambeza Seeds wietzaadjes

Zambeza Seeds

Zambeza Seeds is een toonaangevende Nederlandse zaadbank met een ruim aanbod hoogwaardige wietzaden. Dankzij jarenlange ervaring en kennis van het kweken en ontwikkelen van nieuwe strains, bieden ze de beste feminized en autoflowering cannabiszaden tegen een goede prijs. Veel van deze wietsoorten zijn zowel geschikt voor een binnen- als een buitenkweek.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Product

Producten 1 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren

Producten 1 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GRATIS zaden naar keuze!
  • SNELLE verzending!
  • DISCRETE verpakking!
  • ALTIJD de SCHERPSTE prijs!
  • Oók WIETZAADJES per STUK!
  • UITSTEKENDE service!

Verpakking Zambeza Seeds

Het merk Zambeza Seeds is een Nederlandse zaadbank met een geweldig aanbod van de beste feminized en autoflowering cannabiszaden voor een goede prijs. Bij Zambeza Seeds worden alle cannabiszaden organisch gekweekt, met de hand uitgezocht en getest op kwaliteit om de hoogste kans op succes te garanderen. Ook besteden ze extra aandacht aan de verpakking. Zo zorgen ze er voor dat de wietzaden veilig en in perfecte staat bij jou aankomen. De zaden worden geleverd in een pakjes van 3, 5 en 10. Bij Wietzaadjes.nl zijn deze zaadjes echter ook per stuk te koop. Hiervoor verpakken wij de zaadjes handmatig in vochtvrije 'microfuge tubes' voorzien van een duidelijke labels.

De verpakking van Zambeza Seeds cannabis zaden.
De verpakking van Zambeza Seeds cannabis zaden.
Wietplant Northern Lights XL van Zambiza Seeds.
Wietplant Northern Lights XL van Zambiza Seeds.

Aanbod Zambeza Seeds wietzaadjes

Alle zaden van Zambeza Seeds zijn 100% vrouwelijk:
Bij Zambeza bieden ze een ruime keuze aan gefeminiseerde en autoflowering cannabiszaden van de beste kwaliteit. Hun selectie omvat de belangrijkste soorten van zowel de Indica en Sativa, evenals de Ruderalis, een autoflowering cannabissoort. Alle zaden zijn 100% vrouwelijk, waardoor je gegarandeerd alleen vrouwelijke planten kweekt voor de beste opbrengst en kwaliteit.

Zambeza Autoflower seeds
Is tijd voor jou belangrijk en wil je snel oogsten? Kijk dan eens naar onze collectie autoflowering zaden. Dankzij de genetica van de Ruderalis zijn deze soorten al binnen 8 tot 10 weken na planting van de zaadjes te oogsten. Bovendien zijn deze wietzaden het gemakkelijkst te kweken. Daarom zijn autoflower cannabis zaden per definitie de beste keuze voor de beginnende kweker zonder ervaring. Met deze zaden kan elke leek toch zijn eigen wiet kweken.

Wacht niet langer en bekijk het uitgebreide assortiment cannabiszaden van Zambeza vandaag nog. Of je nu een ervaren kweker bent of net begint, hier vind je de perfecte cannabiszaden voor jou!

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje