White Label Seeds wietzaadjes

White Label Seeds

White Label Seeds maakt goede kwaliteit wiet zaden en het bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Ze hebben een goede naam in de zaadwereld en het bedrijf is een dochteronderneming van het merk Sensi seeds. De soorten in hun assortiment zijn stuk voor stuk toppers met zeer goede genetica wat succesvol wiet kweken garandeerd!

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Product
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 2 more show less

Producten 30 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig 20% korting op verschillende merken
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 30 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Reviews

White Skunk Auto - White Label Seeds

,

Super wietje! Zocht er één met een energieke sociale high als uitwerking en deze voldoet aan alle verwachtingen. Mooie opbrengst, grote toppen en is lekker zoet van smaak. Hou je van knetter stoned zijn dan is dit niet jouw wietje, maar hou je van een vrolijke, prettig licht in je hoofd en sociale high dan kan ik deze van harte aanbevelen. Ik ga ze opnieuw bestellen

Purple Bud - White Label Seeds

,

Zeer compacte toppen. Blijven redelijk klein als je ze snel genoeg in bloei zet(Ik doe dit na 4 weken) dan worden ze +/-50-60cm hoog en leveren ze onder 180w led mooi 130gram/plant op in een ruimte van 60x60cm(2 planten). Echter geen paars te bespeuren, heel makkelijk op te kweken en geeft een goede smaak.

Purple Bud - White Label Seeds

,

Prachtige planten, maar zoals hier onder is vernoemd worden deze planten (tot nu toe) niet paars. Heb er ondertussen 5 afgebloeid en niks van paars komt naar voren. Geur van deze planten is heerlijk, je hebt er 1 die heel fris en naar citrus ruikt en 1 die richting koffie/mokka ruikt tijdens het knippen. De bloemen zijn niet heel compact van deze soort. Wel wegen deze planten behoorlijk. Zo rond de 70-80g per plant. ze groeien lang door en worden daardoor ook best grote planten, hou daar rekening mee. Foto hier onder is 1 van de purple buds 3 weken voorgroei. 400W HPS. 800ml water per dag. makkelijke moestuin grond.

Purple Bud - White Label Seeds

,

Sterk, compact en goed

Purple Bud - White Label Seeds

,

Wordt maar niet Paars!

Purple Bud - White Label Seeds

,

nog niet volgroeit, maar stampvol blom. Erg stormvast deze dame. Ik woon bij een rivier waar ik altijd mijn planten moet stutten/steunen. Deze meid heeft genoeg aan een bonenstaak, geen tak breekt er af.

Purple Bud - White Label Seeds

,

nog niet volgroeit, maar stampvol blom. Erg stormvast deze dame. Ik woon bij een rivier waar ik altijd mijn planten moet stutten/steunen. Deze meid heeft genoeg aan een bonenstaak, geen tak breekt er af.

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!

Verpakking White Label Seeds

Het merk White Label Seeds is zeer bekend en goed merk. Ze leveren feminised en autoflower wietzaadjes in verpakkingen van 5 en 10 zaden. Je kunt deze zaden bij ons ook per stuk kopen, we verpakken deze zaden dan handmatig in vochtvrije 'microfuge tubes' met duidelijke labels.

White Label Seeds verpakking

De verpakking van White Label Seeds kan verschillen wanneer je kiest voor een ander aantal of andere soort dan dat op de afbeelding staat.

Zaden aanbod White Label Seeds

White Label Seeds Feminised soorten:
White Label Seeds biedt de volgende feminised soorten: Northern Lights, Pure Power Plant, Purple Haze, Skunk #1, Snow Ryder, Super Skunk, White Diesel, White Gold, White Ice, White Skunk, White Widow, X-Haze.

White Label Autoflower seeds soorten:
Van de autoflower wietzaden soorten biedt dit merk de soorten: Northern Lights Automatic, Skunk Automatic, Super Skunk Automatic, White Diesel Haze Auto, White Haze Automatic.

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje