Vision Seeds wietzaadjes

Vision Seeds cannabis strains

Vision Seeds begon in 1995 in Nederland met het ontwikkelen van de beste feminised wietzaden. Inmiddels is Vision Seeds uitgegroeid tot wereldwijde leverancier van wietzaden. In het ruime assortiment kom je naast feminised wietzaadjes ook autoflower- en CBD-rijke wietsoorten tegen. Deze wietzaden zijn geschikt om binnen en buiten te kweken.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Product
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
  1. show 2 more show less
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 4 more show less

Producten 50 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig 20% korting op verschillende merken
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 50 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

Vision Kush Auto - Vision Seeds

,

makkelijk te kweken plant + grote toppen

Blueberry Bliss Auto - Vision Seeds

,

Eerste kweek met deze soort gedaan. Eind maart ontkiemd, mid juni geoogst. Uiteindelijk alle 3 iets van 60 cm groot geworden, maar zeer compact met mooie volle toppen zonder schimmels of insectenplagen. Zeker een aanrader als het voor je eerste kweek is. De wiet is verder erg goed. Lekker zoet en licht om te roken, en geeft een heerlijk effect.

Blue Power - Vision Seeds

,

Ze is behoorlijk gegroeid deze maand ondanks de regen. Toppertje!

Blue Power - Vision Seeds

,

april geplant, nu begin juli. Update eind september;-)

Lamb's Breath x AK-49 - Vision Seeds

,

De omschrijving van deze klopt niet helemaal. Dit is een kruising met de AK49 dus niet de originele genetica helaas.

Vision Cookies - Vision Seeds

,

5 Planten nu in de derde week bloei met als resultaat ; Sprieterige planten met hoogteverschillen tot wel 30 cm. Internodes tot 14 cm uit elkaar Weinig blad en topvorming. Kortom, een zielig zooitje planten waar nauwelijks opbrengst van te verwachten valt. Ik kweek al ruim 20 jaar, dus aan know how ontbreekt het mij niet. Neem de volgende keer wel een ander merk zaad.

Lamb's Breath x AK-49 - Vision Seeds

,

Deze wiet was de plant die ons bobmarley rookte en deze ga ik binnenkort hallen wand tot nu toe gaat alles goed wat ik hier haal en geniet er ook van thnx. rook deze wand dit breng je echt op de top van rust en ontspanning en je kan gewoon je dingen blijven doen de hi die je krijg van deze plant is top vroeger rookte ik deze wiet ook de lamb s bread wouw terug in de tijd lekker genieten van deze plant dus ik gaat het je aan ik ga er ook voor niet nu heb nu al staan maar dit is de volgende plant love it

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!

Betrouwbare en sterke genetica

Je kunt bij Vision Seeds kiezen uit een breed assortiment met enkel goede wietsoorten. Deze wietsoorten staan over het algemeen bekend om hun betrouwbare en sterke genetica. Dit zorgt voor weinig teleurstellingen en keer op keer mooie opbrengsten. In de eerste jaren van het bestaan verkocht Vision Seeds voornamelijk wietzaden van bestaande kwekers. Dat veranderde echter toen Herbal Harald Vision Seeds kwam versterken. Onder zijn toeziend oog begon Vision Seeds met het verfijnen van wietsoorten, het selecteren van de beste genetica en het kruisen van diverse wietsoorten om de beste geuren, smaken, potentie, groei en bloei te bereiken. De unieke soorten die in de loop der jaren zijn gecreëerd zijn een bewijs dat deze kwaliteit keer op keer kan worden geboden.

 

Verpakking Vision Seeds

Net als de wietzaden wordt ook over de verpakking van de wietzaden uitvoerig nagedacht bij Vision Seeds. Op de verpakking lees je onder andere de verwachte opbrengst, bloeitijd en eigenschappen terug van de wietsoort die je gaat kweken. De feminised, autoflower en CBD+ wietzaden worden verpakt in pakjes van 3, 5 en 10 wietzaden. Je kunt deze zaden ook los bestellen bij ons, wij verpakken het wietzaadje dan in een vochtvrij ‘microfuge tube’ met duidelijke labels.

Vision Seeds verpakking

Wietsoorten Vision Seeds

Het assortiment van Vision Seeds is zeer breed. Van wietzaadjes voor klassieke witte wietsoorten of juist voor een krachtige Haze-soort. Naast bekende wietsoorten als Amnesia gooit Vision Seeds ook hoge ogen als het aankomt op het ontwikkelen en verfijnen van nieuwe, minder bekende, wietsoorten. Zo is Vision Cookies een goed voorbeeld van een uitmuntende wietsoort, door haar lekkere smaak en een THC gehalte van gemiddeld 20%. Nog zo’n krachtige nieuwe soort die tekenend is voor Vision Seeds is Brainkiller Haze, waar je zelfs nog iets meer van mag verwachten met 22% THC. Voor een mildere en vrolijke high kweek je de klassieke Big Bud, tijdens het kweken al een waar genot met haar dikke toppen.

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje