Nu 25% korting op alle zaden van ons .

Profiteer t/m zondag 24 september van 25% korting op alle zaden van ons Huismerk. Laat dit voordeel niet lopen!

Maar wees op tijd, want deze actie loopt slechts t/m 24 september 2023.

Huismerk wietzaden met 25% korting!
Spliff Seeds wietzaadjes

Spliff Seeds

Spliff Seeds is al actief sinds 1995 en kweekt wietzaden onder optimale omstandigheden in speciaal daarvoor ingerichte kweekruimtes. De meest stabiele, potente en betrouwbare wietsoorten worden gebruikt om zorgvuldig de juiste vaders en moeders te selecteren. Deze kruisingen leiden tot de beste genetica, maar vervolgens worden de wietzaden nog aan tests onderworpen om een krachtige ontkieming en 99,9% vrouwelijke wietplanten te kunnen garanderen.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Product
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
  1. show 2 more show less
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 1 more show less

Producten 40 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Profiteer t/m zondag 24 september van 25% korting op al onze Huismerk zaden. Laat dit voordeel niet lopen!

Producten 40 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

Crystal White - Spliff Seeds

,

wel bij spliff gekocht eerlijk gezegd, maar een zeer fruitige topwiet en vette opbrengst.

Moon Walker Kush - Spliff Seeds

,

Ik ben aan mijn zevende kweek bezig van deze strain. Zoals steeds in een tent van 1,25 m x 1,25 m. Ik gebruik de koffiefiltermethode om 5 zaadjes te ontkiemen en vervolgens gaan ze een drietal weken in kleine potjes onder een 125 W voorgroeilamp (18 h) van Electrolux. Volgende stap is de kleine pubers verpotten in potten van 30 l teelaarde (die ik steeds recycleer) en dan gaan de beste vier (soms sneuvelt er wel eens eentje) onder een MH lamp van 600 W (18 h). Na nog eens 3 weken en een keer toppen verander ik de lamp naar een 600 W HPS en gaan ze op 12 uur. Oogst na 7 à 8 weken. Plantjes die een dikke meter hoog worden. Mijn beste opbrengst tot hiertoe was 310 g. En zoooo lekker...

Blue Berry - Spliff Seeds

,

Mooie plant makkelijk zaad mooie toppen en in iedere top vindt je 1 tot een paar zaden dus eenmaal bleu berry altijd bleu berry zaden mooi is dat toch heerlijk en en dikke toppen wat wil ne mens nog meer .

Mega Power Plant Auto - Spliff Seeds

,

Was een heel gemakkelijke plant juist goede grond gebruiken , ik heb geranium potgrond gebruikt en juist water gegeven en veel zon heeft altijd buiten gestaan. heb 2 planten opgekweekt en de oogst was 145 gram en 175 gram ik ben content hiermee.

Dutch Blue Automatic - Spliff Seeds

,

3 zaadjes gekocht,1 laten ontkiemen, Plant doet het goed,groeit mooi, Ben benieuwd naar de smaak

Sweet n Sour Outdoor - Spliff Seeds

,

Sterke planten en heerlijke opbrengst, licht fruitig wietje en een goeie haze achtige stoned. planten werden bij mij ruim 2 meter hoog dus let op de buren

Moon Walker Kush - Spliff Seeds

,

fantastische plant en relatief makkelijk. toppen voor hogere opbrengst en eenmaal manicuren en dieven. gruwelijke opbrengst bij mij, en keiharde toppen. deze strain ga je niet snel vergeten en waarschijnlijk herhalen. heb ook erg goede resultaten behaald met Mega Power Plant.

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!

Over Spliff Seeds

Spliff Seeds is een Nederlandse zaadbank, actief sinds 1995 en gevestigd te Amsterdam. De meeste wietsoorten van Spliff Seeds stammen af van Cannabis Cup winnaars, aangezien de meest pure en stabiele genetica is gebruikt voor de originele Spliff Seeds soorten. Enkele beroemde wietsoorten als: AK, Blue Berry, Bubblegum, Early Spliff, K2, Northern Light en White Widow werden gebruikt. De collectie van Spliff Seeds bestaat uit een mooie verdeling tussen potente indica en sativa wietsoorten. Je kunt bovendien kiezen uit feminised, autoflowering en hoog CBD gehalte wietzaden.

Spliff Seeds cannabis zaden sinds 1995
Spliff Seeds cannabis zaden sinds 1995
Wietplanten Blueberry van Spliff Seeds
Wietplanten Blueberry van Spliff Seeds

Verpakking Spliff Seeds

Zoals het een goed Nederlands bedrijf betaamd, is zelfs de verpakking van hoge kwaliteit. Zo zit er een duidelijk kwekerspaspoort bij, hier staat onder meer op wat je mag verwachten en waar je rekening mee dient te houden. Spliff Seeds is ook erg duidelijk over welke wietsoorten in welke klimaten het best groeien. Hierdoor voorkom je teleurstellingen, of dat je een wietsoort kweekt die je buiten niet kan afbloeien bijvoorbeeld.

Alle wietzaden van Spliff Seeds worden geleverd in verpakkingen van 5 wietzaden. Je kunt deze wietzaden ook per stuk bestellen bij ons. We zullen deze wietzaadjes dan handmatig verpakken in vochtvrije ‘microfuge tubes’. Deze voorzien we uiteraard van duidelijke labels zodat je weet welk zaadje in welke tube zit.

 

Uitgelichte wietsoorten Spliff Seeds

Het aanbod van Spliff Seeds is zeer breed, maar het lijkt ons, en jou wellicht ook, leuk om het toch nog even te hebben over wat bijzondere wietsoorten van Spliff, zoals onderstaande wietsoorten.

Gold Rush Outdoor

Voor de liefhebbers van buiten wiet kweken is er Gold Rush Outdoor. Een sativa dominante wietsoort die buiten rond de tweede week van juli al begint te bloeien. Ze doet het ook erg goed op het noordelijk halfrond en in onstuimige klimaten als ons Nederlandse klimaat. Een goede resistentie tegen schimmels en ziektes maken het mogelijk om deze vroege bloeier al begin september te oogsten. Hierdoor heb je weinig risico’s en kun je gerust zijn op een zeer mooie en aromatische oogst.

Bekijk hier Gold Rush Outdoor

Afghani Gold

Een zo goed als pure indica wietsoort die te veel of te weinig water en voeding goed kan verwerken. Makkelijk om te kweken ongeacht hoe veel of weinig kweekervaring je hebt. Deze soort is genetisch zeer stabiel gemaakt, er zit weinig verschil in de kwaliteit of opbrengst tussen de verschillende wietzaden. Keer op keer hoge en vooral smaakvolle opbrengsten dus!

Shop hier Afghani Gold

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje