Kijk ook eens bij onze aanbiedingen!
Seedsman wietzaadjes

Seedsman

In 2003 begon Seedsman met het verkopen van wietzaden. In eerste instantie werd er vooral gericht op de verkoop van wietzaden van andere merken, maar inmiddels timmeren ze hard aan de weg met een eigen collectie feminised, autoflowering, CBD en strains met veel THC. Seedsman kweekt deze wietsoorten niet zelf, maar werkt samen met de beste breeders om zo hun eigen succesvolle wietsoorten te creëren.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Product
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik

Producten 14 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig 20% korting op verschillende merken
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 14 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Reviews

Auto Blueberry - Seedsman

,

Vorig jaar gekweekt met veel succes. Flink resistent tegen ongedierte en kan goed buiten gekweekt worden. Pas wel op voor toprot bij veel regen. Heeft zelfs zaad gemaakt die ik nu op kweek heb staan. Je word er flink relaxed stoned van en hij smaakt heel puur en goed rijp. Echt een topper!

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!

Wietzaden van de beste breeders

Het begon allemaal met het professioneel verpakken en verkopen van wietzaden van de beste breeders, uiteraard tegen aantrekkelijke prijzen. De wietzaadjes van Seedsman zelf zijn dan ook niet zelf ontwikkelt, maar hiervoor is gebruik gemaakt van de beste genetica van bevriende breeders. Sommigen blijven liever anoniem, maar van enkele grote breeders is bekend dat ze met Seedsman samenwerken. De bekendste leveranciers van Seedsmans’ wietzaden, waar we wel vanaf weten, zijn Sam the Skunkman en Sacred Seeds. Naast de massale verkoop van krachtige hybriden wietsoorten, besteden ze minstens net zo veel aandacht aan het behouden van hoge kwaliteit landrassen. Deze genetica zijn immers fundamenteel in de evolutie van cannabis.

 

Werkwijze Seedsman

De focus ligt vooral op de kwaliteit van de wietzaden en niet zozeer op de kwantiteit. Mocht je je dus afvragen waarom het aanbod van Seedsman beperkt is, is dit omdat ze de beste kwaliteit tegen lage prijzen willen aanbieden. Elke wietsoort van Seedsman is hierdoor gegarandeerd van een eigen, unieke smaakprofiel. Maar natuurlijk ook prachtige eigenschappen tijdens groei en bloei die elke wietsoort haar eigen genetica op een mooie wijze laat zien tijdens de kweek.

 

Feminised en Autoflowering wietzaden

Al snel na het ontstaan van Seedsman bereikten ze in 2007 de eerste mijlpaal, ze begonnen de verkoop van feminised wietzaden. Wederom afkomstig van goed bevriende breeders en zaadbanken, waardoor je gegarandeerd bent van de meest stabiele en beste genetica. In 2011 volgde alweer een mijlpaal en werd gestart met de verkoop van autoflowering wietzaden. Net als alle strains van Seedsman staan deze wietzaden garant voor uitmuntende kwaliteit, maar dan wel tegen een betaalbare prijs.
Wat zeggen klanten van Seedsman? Uit duizenden beoordelingen blijkt wel dat de algehele opinie over Seedsman, wereldwijd, zeer positief is.

 

Verpakking Seedsman wietzaden

Wietzaadjes van Seedsman worden zeer professioneel verpakt, dit is immers ook de core business van dit bedrijf. De zaadjes worden per 5 en 10 verkocht, al kun je de zaadjes bij ons ook per stuk kopen. Wij verpakken de wietzaden dan handmatig in vochtvrije ‘microfuge’ tubes (buisjes), uiteraard voorzien van duidelijke labels zodat je weet welk zaadje in welke tube zit.

Seedsman verpakking

Diverse wietsoorten Seedsman

Enkele mooie wietsoorten van Seedsman lichten we graag uit voor je.

Original Skunk #1

Makkelijk te kweken wietplant met de echte Skunk genetica. Gezien de vriendschap tussen Seedsman en eerder genoemde ‘Sam the Skunkman’, kan het haast niet anders dan dit de pure Skunk genetica bevat. Binnen en in een kas doen ze het goed, buiten is ze iets gevoeliger voor toprot. Haar comfortabele high en massieve toppen zijn, ongeacht je ervaring, zeker een goede reden om deze genetische Godin te kweken. Godin, omdat er vele kruisingen zijn ontstaan uit de Original Skunk #1.

Shop hier Original Skunk #1

Northern Soul

Northern Soul van Seedsman is een prachtige mix tussen indica en sativa genetica. Dit is één van de voorbeelden, afkomstig van de Original Skunk #1. Na een kruising met Northern Lights was de Northern Soul het resultaat. Tijdens de groei zul je veelal indica eigenschappen zien, diepgroene bladeren en compacte wietplanten. Bij het roken ervaar je een prettig lichamelijk stoned gevoel. Niet te krachtig, door de inmenging van sativa genetica. Of deze wiet beter is dan haar moeder (Original Skunk #1), laten we geheel aan jouw oordeel over.

Bekijk hier de Northern Soul

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje