Pyramid Seeds wietzaadjes

Pyramid Seeds cannabis zaden

Pyramid Seeds is een Spaanse zaadbank met flinke internationale bekendheid. Ze ontwikkelen unieke strains en de hoge kwaliteit ligt aan de basis van de internationale bekendheid. Al meer dan 10 jaar leggen ze zich toe op productie van vrouwelijke wietzaden en, sinds de laatste jaren, ook op CBD rijke wietsoorten en autoflower zaden.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 5 more show less

Producten 63 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig leuke kortingen!
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 63 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

Alpujarrena - Pyramid Seeds

,

Jammer van de aankoop, 5+2 gratis stond op de verpakking. Maar geen enkele is iets geworden. Jammer van de 30 euro en van de 2,5 week tijd. Ze waren open en sommige een puntje er aan, maar na 7 dagen in de koffiefilter word het tijd om ze er uit te halen. Dus gepot en op de gebruikelijke manier bijgehouden. Na 10 dagen helemaal niets ja 1 heel klein plantje met een micro worteltje. Voor mij geen succes dus. Toch maar weer huismerk die gewoon weer 100% goed ontkiemen.

Auto Anesthesia - Pyramid Seeds

,

Ik begon dus met vier potjes klein ietjes en boem dingens. Kort om klapper van de drie maand groei twee maand mooie bloemetjes beginnende super groei

Auto Purple - Pyramid Seeds

,

Mooie stevige plant met leuke opbrengst.Op balkon gekweekt

Auto Alpujarrena - Pyramid Seeds

,

22 september geplant. Nu 16 oktober, hij blijft erg compact. Hoop dat hij nog wat gaat strekken. Vorige week met LST begonnen. Ben benieuwd naar de opbrengst.

Alpujarrena - Pyramid Seeds

,

Tot nu toe loopt alles nog oké ben benieuwd als ze begint te bloeien maar tot nu toe ben ik zeer tevreden kan ook tegen en koudere klimaat wat het gemakkelijk maakt om buiten e kweken

Auto White Widow - Pyramid Seeds

,

Een mooie plant. Snel in de bloei

Auto Purple - Pyramid Seeds

,

Een snel (9weken uit zaad) oogstrijpe dame. Heerlijk nougat en noten aroma. Effect voelt nogal hybride en een beetje flauw. Ik gok 60%sativa en 40% indica. Ze werd wel echt paars.

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!

Prijs/Kwaliteit Pyramid Seeds

De prijs/kwaliteit verhouding van Pyramid Seeds wietzaden is zeer goed te noemen en de mooie prijzen gaan zeker niet ten koste van de kwaliteit. Iedereen bij Pyramid Seeds zet zich in voor veredeling van de beste wietsoorten, het realiseren van zo hoog mogelijke opbrengsten en natuurlijk lekkere wiet. Dit alles zonder dat de wietzaden er extreem duur van worden, in tegendeel, vergeleken met andere merken zijn Pyramid Seeds wietzaden relatief goedkoop. Doordat alle wietzaden uitvoerig getest worden kun je uitgaan van de accurate beschrijving bij de verschillende wietsoorten.

Pyramid Seeds - cannabis zaden met uitstekende genen.
Pyramid Seeds hebben uitstekende genen.
Een Tutankhamon cannabis plant
Tutankhamon cannabis plant

Binnen worden de tests uitgevoerd onder 600 Watt HPS-verlichting en buiten in Spanje, waar de zomers langer en warmer zijn dan hier. Wietsoorten met een langere bloeitijd zullen tijdens een buitenkweek in de Lage Landen lastiger hun optimale opbrengst behalen. Fijn dat ze hier transparant over zijn!

Klassiek en vernieuwend

Het brede assortiment van Pyramid Seeds is zowel klassiek als vernieuwend te noemen. Je vindt er onder andere wietzaadjes van klassieke wietsoorten als White Widow en Northern Lights, maar ook vernieuwende wietsoorten, zoals Ramses en Tutankhamon, krachtige wietsoorten die met name stimulerend werken op je brein. Ideaal voor een creatieve trip met madame Sativa!

Northern Lights verpakking
Northern Lights verpakking
Ontkiemd Pyramid zaadje
Ontkiemd Pyramid zaadje
Auto Purple van Pyramid Seeds
Auto Purple
Wiet van de Auto American Pie
Auto American Pie Wiet

Verpakking Pyramid Seeds

Het merk Pyramid Seeds is een zeer bekend en veel verkocht merk, ze bieden een ruim assortiment van feminised en autoflower wietzaden. Deze worden verpakt in pakjes van 5 en 10 zaden. Deze zaden kun je bij ons ook per stuk kopen, we verpakken deze zaden dan handmatig in vochtvrije 'microfuge tubes' met duidelijke labels.

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje