Kijk ook eens bij onze aanbiedingen!
Positronics Seeds wietzaadjes

Positronics Seeds

Positronics Seeds levert wiet zaden die afkomstig zijn uit Spanje, daar is ook het bedrijf gevestigd. Positronics Seeds heeft op dit moment feminised wietzaadjes in haar assortiment maar daar komt misschien autoflowering bij. Het bedrijf bestaat sinds 1985 en heeft in Spanje een enorme groei doorgemaakt.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Product
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 2 more show less

Producten 36 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig 20% korting op verschillende merken
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 36 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

Lemon Trip - Positronics Seeds

,

Afgelopen jaar voor het eerst (buiten) een plantje gekweekt. Ik rook er al vanaf de oogst (eind oktober 2019) van. Het is echt een perfect wietje met de perfecte high. Heel sociaal en mellow. Ik had 0 ervaring met het kweken, oogsten etc etc van plantjes. De perfecte plant voor de beginnende kweker. Ik ga hem voor 2020 zeker weer bestellen!

Kush Express - Positronics Seeds

,

Dit was voor mij een onverwacht succes. Een gekregen zaadje deze zomer toch maar eens buiten in een pot gezet. Cocos aarde gemengd met gewone potgrond in een 12L pot. De plant werd uiteindelijk ca. anderhalve meter groot, kreeg tegen het eind van de bloeitijd een paarsrode kleur. Is volledig schimmel en rot vrij groot geworden ondanks een minder gelukkige buurvrouw van een andere soort. De opbrengst van deze plant was 80g. Gekweekt onder niet optimale omstandigheden. Uiteindelijk is het met speels gemak een sterk wietje geworden

Afghan Express - Positronics Seeds

,

Voor het eerst dit jaar autoflowers neergezet waaronder deze korte maar krachtige Afghaan. Mooie Indica met stevige brede bladeren. Heerlijk ontspannen en tevreden effect. Eigenlijk zou ik dit jaar liever de reguliere variant kweken ipv de autoflower om zo een hogere opbrengst te krijgen.

Purple Haze #1 - Positronics Seeds

,

Veruit de mooiste soort die ik in een tijdje heb geprobeerd. Krijg er een zeer ontspannende high die sterker is dan verwacht door het hoge THC-gehalte. De purple haze #1 is zeker het proberen waard.

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!

Verpakking Positronics Seeds

Het merk Positronics Seeds is een goede breeder die zeer populaire en goede wietzaden maakt. De zaden hebben zeer sterke genetica en leveren mooie stabiele planten. Door goede controle is de kwaliteit gegarandeerd.Ze leveren hun feminised wietzaadjes in verpakkingen van 3 en 5 zaden, maar deze zaden kun je bij ons ook per stuk kopen, we verpakken deze zaden dan handmatig in vochtvrije 'microfuge tubes' met duidelijke labels.

Positronics Seeds verpakking

De verpakking van Positronics Seeds kan verschillen wanneer je kiest voor een ander aantal of andere soort dan dat op de afbeelding staat.

Aanbod Positronics Seeds

Positronics Seeds Feminised soorten:
Positronics Seeds biedt de volgende feminised soorten: Afghan Express, Amnesia Mistery, Critical Express, Somango 47, Supercheese, Black Widow, Blue Rhino, Caramel Ice, Clautrum, Critical 47, Jack Diesel, Mayday Express, Purple Haze #1.

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje