Paradise Seeds wietzaadjes

Paradise Seeds

Paradise Seeds is een zeer populaire producent van wietzaden en heeft al decennia lang als doel voor ogen om alleen de allerbeste genetica te selecteren en te gebruiken voor kruisingen. Hierdoor is inmiddels een flinke collectie aan stabiele genetica ontstaan, dit is de basis van Paradise Seeds. In de collectie kom je voornamelijk de meest potente wietsoorten tegen met een zeer verfijnde, veelal zoete, smaak.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Product
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 3 more show less

Producten 51 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig 20% korting op verschillende merken
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 51 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

Auto Maria 2 - Paradise Seeds

,

13/12 voor het eerst water 16/3 oogstklaar koude winter zorgde voor vertraagde groei, mr dat is zeker niet te zien aan de oogst! 2 planten. 1 x 55g droog en 1 x 70g droog. Heerlijk wietje.

Auto Whiteberry - Paradise Seeds

,

Good weed

Opium - Paradise Seeds

,

heerlijke sterke wiet waar ik erg stoned van werd. Een redelijk goede hoeveelheid van 260 gram droge wiet van 5 zaadjes. dus ruim 50 gram per plant onder een 400 watt hps lamp op 12 uur licht en 12 uur donker

Auto Maria 2 - Paradise Seeds

,

Vlug groeiers .... Heerlijke geur ...opbrengst ..goed... 1 van de beste weedjes...

Auto Maria 2 - Paradise Seeds

,

Beste wiet ooit, euforisch gevoel, zeg maar gerust "verliefd" en energiek. Eerste x een autoflower, dat viel wel wat tegen t.o.v. niet auto, snel en klein moeten oogsten want sprong in 't zaad, jammer... later wist ik het wel, mag geen stress dus ;)

Auto Maria 2 - Paradise Seeds

,

Heerlijk plantje, na 21 dagen in de bloei en na 71 dagen bloeitijd afgerond. Enorm compacte toppen, ze is het kleinste model aan autoflowers wat ik heb staan maar wat een toppertje is dit. Redelijke opbrengst voor zo'n klein plantje, de geur en smaak zijn heerlijk. Ze heeft geen verdere instructies nodig, geef haar warme voetjes en een slok drinken en ze gaat als een raket.

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!

Oprichting van Paradise Seeds

Toen de oprichter van Paradise Seeds ruim 12 jaar ervaring had opgedaan met het kweken, experimenteren en testen van vele wietsoorten, kwam de oprichting in 1994 tot stand. Enkele decennia geleden begon dit avontuur, nadat de verkrijgbare hasj veelal geïmporteerd werd uit Afrika, Zuid-Amerika, India of Thailand. Hierop begonnen de betrokkenen bij Paradise Seeds met het importeren van kwaliteitssoorten uit Amerika en hierdoor raakten ze ook betrokken bij het vroege onderzoek naar de verschillende cannabis strains.

Het doel: Betere wiet creëren, met een zoete tot pittige smaak en sterkere high. De rest is geschiedenis, hierna kwamen de wietzaden in omloop en werden ze onder andere door lokale coffeeshops in Amsterdam gebruikt voor de verkoop van wiet. De ontwikkeling ging door en al vrij snel werden de wietzaden aan het grote publiek aangeboden.

Logo Paradise Seeds Amsterdam
Paradise Seeds Amsterdam
Close-up zaadje Paradise Seeds
Close-up zaadje
Original White Widow Paradise Seed
Original White Widow plant
White Berry wiet van de Paradise Seed bank
White Berry wie

 

Ruim 25 Cannabis Cups

Dat wietzaden van Paradise Seeds van hoge kwaliteit zijn blijkt niet alleen uit de waardering van de klanten en de onderzochte zaden, maar ook zeker uit de tientallen Cannabis Cups die ze gewonnen hebben. Sinds 1999 zijn vele bekers toegevoegd aan de prijzenkast, waaronder enkele eervolle vermelding, zoals ‘Plant of the Year’ voor Sensi Star (High Times Magazine).

Paradise Seeds Dutch cannabis
Paradise Seeds Dutch cannabis
Ice Cream mega cannabis bud
Ice Cream mega cannabis bud

 

Medicinale wietzaden

De variëteiten van Paradise Seeds zijn gekwalificeerd voor medicinaal gebruik. Wietsoorten van Paradise Seeds kunnen helpen pijn en lijden te verlichten, misselijkheid verminderen, eetlust opwekken en een reeks andere kwalen behandelen voor mensen die medische marihuana nodig hebben. Voor veel mensen is wiet essentieel om het leven met een bepaalde ziekte of aandoening draaglijk te maken.

 

Werkwijze Paradise Seeds

Paradise Seeds kweekt met name met krachtige F1-hybride wietsoorten. Dit zijn kruisingen die zeer stabiele genetica bevatten en hierdoor doorgaans een zeer potent nageslacht leveren. De wietzaden worden geheel biologisch en zorgvuldig geproduceerd. Bestuivingruimtes zijn zeer professioneel ingericht en voorzien van pollenfilters, zodat het moment van bestuiving tot op de minuut precies gepland kan worden. Na de productie worden voortijdige en niet rijpe wietzaden weggegooid en de overige wietzaden worden nog eens getest op kiemkracht en levensvatbaarheid. Door deze uitgebreide procedure kan Paradise Seeds een kiemkracht garanderen van 95%, zo goed als al je wietzaadjes zullen dus de potentie hebben om uit te groeien tot weelderige wietplanten!

Cannabis zaadjes Paradise Seeds
Cannabis zaadjes Paradise Seeds
LA Amnesia wiettop Paradise Seeds
LA Amnesia wiettop
Wiettop klaar om gerookt te worden
Geurige wiettop
Durga Mata CBD medicinale wiet
Medicinale wiet

 

Verpakking Paradise Seeds

Het verpakken is minstens net zo belangrijk als het produceren van de wietzaden en dit doet Paradise Seeds minstens net zo professioneel. Wietzaden van Paradise Seeds worden verpakt per 5 en je kunt bij ons van elke wietsoort ook één los wietzaadje kopen. Om de juiste kwaliteit te garanderen versturen wij het losse zaadje in een vochtvrij buisje, voorzien van een duidelijk label zodat je weet welk wietzaadje in welk buisje zit.

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje