Ministry of Cannabis wietzaadjes

Ministry of Cannabis

Ministry of Cannabis levert wiet zaden die door jaren onderzoek en verbetering een uitstekende kwaliteit gekregen hebben. Ze hebben een aantal mooie testruimtes om de zaden regelmatig te testen. De feminised en autoflowering cannabiszaden produceren stuk voor stuk bijzonder mooie planten

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 4 more show less
Keuzehulp

Wiet Zaden 24 zaadjes gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig leuke kortingen!
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen
Keuzehulp

Wiet Zaden 24 zaadjes gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Reviews

Big Bud XXL - Ministry of Cannabis

,

Mooie plant nu hopen dat ze prachtige toppen aan maakt. Dit jaar heb ik meerdere planten gekweekt dit vooral om te leren hoever ik mocht gaan i.v.m. hun stress piek. Mijn big bud is 2x verpot en dan in volle grond. De reden gewoon slechte potten gekozen nu ze in de grond zit sinds half juli is ze flink gegroeid mits we half september zijn hoop ik toch dat de toppen een flinke boost krijgen. Deze heb ik getopt en 3 takken gefimd en 2x uitgedund zodat de meeste toppen licht krijgen en een betere luchtstroom ik hoop na al deze stress dat ik toch nog een mooie oogst heb Mvg Ruru

Auto Cheese NL - Ministry of Cannabis

,

Plantje is op de foto 4 weken oud!

Auto Mandarin Haze - Ministry of Cannabis

,

5april ondkiemd, staan sinds 9alpril buiten, ongeveer 20cm nu

Auto Blue Amnesia - Ministry of Cannabis

,

Vroeg in het seizoen geplant is bijna klaar op de foto!

Auto Mandarin Haze - Ministry of Cannabis

,

Heb deze vanaf mid April buiten/ in de kas gehad. Groeit snel maar bleef vrij klein (80cm), zeer compacte toppen en dikke stengel. Net geoogst en verwacht 20-25 gram gedroogd. Was denk ik kwa daglengte en temp niet optimaal voor autoflower buiten, met name tijdens de groeifase. Tweede batch staat en gaat als een malle....

Auto Blueberry Domina - Ministry of Cannabis

,

Heel tevreden over deze zaden en het resultaat.top product letterlijk en figuurlijk

Auto Mandarin Haze - Ministry of Cannabis

,

De high hiervan is zeker iets energieks, beetje psychedelisch / tranceachtig, sterk. Maar jij blijft ook redelijk helder, wat ik fijn vind. Jij vergeet dingen niet al te snel zoals bij Amensia bijvoorbeeld. Je wordt er toch wel wat hyper van, het is geen wiet dat je wilt nemen een paar uren voor het slapen. Anders ben jij wakker bijna de hele nacht. Paranoia wordt een beetje opgewekt maar niet heel erg. De high blijft er redelijk lang, 5 tot 6 uren voor iemand die eens in de week gebruikt. Smaak / geur is citrusachtig maar ook heel laat in de bloeifase komt een redelijk sterk skunk aroma bij. Ik kreeg een redelijk goed opkomst, 250W (echt gebruik) LED = 35 + 45 gram droog. Maar ik moet ook zeggen dat ik had de planten hoogstwaarschijnlijk niet genoeg voeding gegeven. Ik kreeg vooral problemen met tekorten van calcium, beetje magnesium, en fosfor. Als de planten waren toch wel goed gevoed hadden ze waarschijnlijk nog meer kunnen opleveren. Dit soort reageert goed op LST, zoals jij waarschijnlijk kan zien in de fotos. Als jij een goede sativa high wilt, dat jij energie geeft en jou goed beinvloedt, maar niet tot het niveau van: "niet in staat om een zin uit te kunnen spreken", dan is dit een soort voor jou. Zeker omdat ie redeljik snel klaar is met goede opbrengst voor een autoflower. Het duurde ongever 65 dagen voordat de trichomes oogstrijp waren voor mij. Deze planten hadden een sterke geur later in de bloeifase, een koolstoffilter was nodig.

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!

Verpakking Ministry of Cannabis

Het merk Ministry of Cannabis (MOC) is een bekend en goed merk. Ze leveren hun feminised en autoflower wietzaden in pakjes van 5 en 10 zaden. Ook kun je deze wietzaadjes per stuk kopen, we verpakken deze zaden dan handmatig in vochtvrije 'microfuge tubes' met duidelijke labels.

Ministry of Cannabis verpakking

De verpakking van Ministry of Cannabis kan verschillen wanneer je kiest voor een ander aantal of andere soort dan dat op de afbeelding staat.

Zaden aanbod Ministry of Cannabis

Ministry of Cannabis Feminised soorten:
Ministry of Cannabis biedt de volgende feminised soorten: Big Bud XXL, Carnival, Early XXX, Ipot, Mandalay, Nepalese dragon, Northern lights MOC, Shanti, White widow, Zensation, Cristal Cloud, Ultra White Amnesia.

Ministry of Cannabis Autoflower wietzaad soorten:
Van de autoflowering soorten biedt dit merk de soorten: Auto Blue Amnesia, Autopilot XXL, Auto Silver Bullet, Auto Blueberry Domina, Auto Mary Jane, Auto White Widow.

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje