Kera Seeds wietzaadjes

Kera Seeds

Kera Seeds heeft meer dan 12 jaar ervaring binnen de wereld van coffeeshops. Hierdoor is de kennis dus enorm en weten ze precies waar kwekers en rokers naar op zoek zijn. Alle populaire coffeeshop soorten komen samen in de collectie ‘Kera Classic’. Uitmuntende wietzaden, uitvoerig getest en ook nog eens tegen de beste prijzen geleverd.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
  1. show 4 more show less
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 6 more show less

Producten 60 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig leuke kortingen!
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 60 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

American Stafford - Kera Seeds

,

Per plan haalde ik er gemiddeld per plant, zo'n 150 gram (droog) eraf. Buiten in een 40liter pot. Smaak lijkt sterk op die van een Diesel. En verder een hele makkelijke plant. Ik ga ze zeker nog een keer weer zetten.

Bubblegum - Kera Seeds

,

Kan je hele dag roken , ondanks een hoop thc. Dikke toppen. Ik groei buiten. Moet wel geduld hebben, oogst in oktober Creatief wietje;-)

Kera LA Widow - Kera Seeds

,

met pijn en moeite 1 ontkiemt gekregen deze laat ook al bijna het leven. niet aan beginnen zonde van ht geld

Gorilla Glue - Kera Seeds

,

Ik heb mijn 5 Gorilla's op 25 mei losgelaten in de tuin. Ik had zeer eerst 6 weken opgegeroeid in mijn groeitent (18/6 licht) maar eens buiten , zette ik de planten elke avond in mijn (donkere) schuur. Hierdoor gingen ze direct op 12/12 licht waarmee ik ze geforceerd in de bloei zette. Eind juli heb ik ze geoogst. De toppen waren te dik om nog langer door de wat ranke stelen gedragen te kunnen worden. Uitstekende wiet , maar een wat kleine (90cm) ranke plant. Mede door de PK13/14 leverden ze toch nog een zeer acceptabele oogst. Ik gebruikte 20-liter potten met cocosaarde.

Kera White Thunder - Kera Seeds

,

Ongeveer 6 weken oud, groeit goed, heb 1 zaadje gehaald en hij is meteen uitgekomen:) Nu nog even wachtenn.

Kera Cherry Grapefruit - Kera Seeds

,

2de jaar dat ik deze zet in redelijk grote pot ongeveer 50 liter vorig jaar een grote opbrengst gehad maar spijtig 1 derde van de plant had toprot en heb ik deze dan grotendeels bij de afval moeten gooien. dit jaar heb ik er een test plantje van gemaakt bv. fimmen maar helaas te veel gefimd en resultaat veel maar kleinere toppen ben benieuwd heeft zeker nog 5a6 weken te gaan deze is getopt en begint nu maar pas in bloei te komen zal voor half oktober zijn denk ik is vrij goed van smaak en een goede high is geen zetel wiet maar ik was happy en bleef enkele uren creatief en helder grtjs rudi

Medical AMG Haze - Kera Seeds

,

ik had 3 Medical AMG Haze - Kera Seeds.zaden besteld en een super zilver haze xl ..en die zijn er niet uitgekomen de rest van de andere merken wel ?

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!

Alle wietzaden van Kera Seeds zijn feminised. Dit betekent dat iedereen dus eenvoudig kan beginnen met kweken en je je geen zorgen hoeft te maken of je mannelijke of vrouwelijke wietzaden krijgt. In 95% van de gevallen zal er een vrouwelijke wietplant uit het wietzaadje groeien.

 

Kera Seeds’ categorieën

Naast feminised, autoflower en CBD wietzaden heeft Kera Seeds de wietzaden mooi onderverdeeld in diverse categorieën. Zo zijn ‘Kera Classic’ echte klassieke wietsoorten, die in vele coffeeshops in Nederland terug te vinden zijn, denk aan soorten als Bubblegum, Jack Herer, Northern Light en White Widow. ‘Kera California’ is een collectie aan wietzaden uit Californië, Venice Beach – Los Angeles om precies te zijn. Veel wietsoorten uit deze streek staan bekend om hun uitgesproken smaken, daar waar wietsoorten in Nederland vooral commercieel gekweekt worden en zo veel mogelijk wiet moeten opbrengen.

Kera Seeds heeft hier de optimale balans in gevonden, door deze soorten simpelweg met elkaar te kruisen. Zo hebben ze onder andere White Widow gekruist met OG Kush, Blue Berry en Trainwreck. Al deze unieke kruisingen vallen onder de ‘Kera California’ lijn, enkele voorbeelden zijn: American Stafford, Burmese Kush, California Nuggets, LA Widow en Venice Beach Afghan.

 

Prijs/kwaliteit wietzaden

Te allen tijde zal Kera Seeds betaalbare wietzaden aanbieden van de beste kwaliteit. Ze selecteren zorgvuldig de beste wietzaden en kweken met een flinke portie kennis en een nog grotere portie liefde, om zo perfecte kwaliteit te kunnen garanderen. Gemiddeld gezien zijn de wietzaden van Kera Seeds zelfs 25% goedkoper dan bij andere premium zaadbanken.

Cannabis plant Kera Seeds White Thunder
White Thunder
Verpakking Amnesia Auto van Kera seeds
Amnesia Auto verpakking
Top van de NLX Special van Kera Seeds
NLX Special top
AMG - Amnesia Mac Ganja
Amnesia Mac Ganja

Verpakking Kera Seeds

Er is erg goed nagedacht over de verpakking van de wietzaadjes. Er is bewust gekozen voor een stevige, maar compacte verpakking. De wietzaadjes zitten in afgesloten, vochtvrije buisjes en deze buisjes zitten weer in een afgesloten plastic doosje. Wietzaden van Kera Seeds worden verpakt per 1, 3, 5 en 10 zaden.</>

 

Prijswinnaars Kera Seeds

Dat de wietzaden van Kera Seeds niet alleen goedkoop maar ook echt goed zijn, blijkt wel uit de diverse Cannabis Cups die ze in de wacht sleepten. Enkele van deze prijswinnaars staan hieronder voor je uitgelicht:

AMG (Amnesia Mac Ganja)

2e plek ‘Haze Bio’, Highlife Cup 2018 In 2014 gooide AMG voor het eerst hoge ogen in een Cannabis Cup en sindsdien dingt ze elk jaar mee naar prijzen. Een echte wietsoort voor de liefhebbers van kweken en experts onder ons, aangezien ze wel wat extra verzorging nodig heeft en een iets langere bloeitijd kent. Dit wordt echter geheel goed gemaakt door de prijswinnende toppen van deze heerlijke wietsoort.

Shop hier AMG wietzaden

Amnesia Auto

2e plek, Highlife Cup 2017 Een zeer eenvoudig te kweken prijswinnende wietsoort is zonder twijfel de Amnesia Auto van Kera Seeds. Ze groeit snel dus gewapend met een gieter, water en wat voeding breng je deze kweek zeker tot een succes. Het resultaat? Amnesia wiet van topkwaliteit die zeker niet onderdoet voor de reguliere Amnesia. Een enorm stoned gevoel zal je snel na het roken of consumeren te pakken nemen.

Lees meer over Amnesia Auto

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje