Nu 25% korting op alle zaden van ons .

Profiteer t/m zondag 24 september van 25% korting op alle zaden van ons Huismerk. Laat dit voordeel niet lopen!

Maar wees op tijd, want deze actie loopt slechts t/m 24 september 2023.

Huismerk wietzaden met 25% korting!
Kera Seeds wietzaadjes

Kera Seeds

Kera Seeds heeft meer dan 12 jaar ervaring binnen de wereld van coffeeshops. Hierdoor is de kennis dus enorm en weten ze precies waar kwekers en rokers naar op zoek zijn. Alle populaire coffeeshop soorten komen samen in de collectie ‘Kera Classic’. Uitmuntende wietzaden, uitvoerig getest en ook nog eens tegen de beste prijzen geleverd.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Product
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
  1. show 4 more show less
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 6 more show less

Producten 61 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Profiteer t/m zondag 24 september van 25% korting op al onze Huismerk zaden. Laat dit voordeel niet lopen!

Producten 61 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

Girl Scout Cookies - Kera Seeds

,

Dit is een zeer snel groeiend plantje en wordt binnen toch best wel groot (1.6 meter). Maar komen wel vette toppen aan en veel thc.

Kera White Thunder - Kera Seeds

,

Lekker makkelijke plant, weinig aandacht nodig. Alleen een klein beetje liefde

Kera Critical Auto - Kera Seeds

,

Deze bloeide zo snel, even groot als mijn hand. Hond heeft er wat van gesmuld (missende bladeren). Zonder speciale voeding.

Zkittels Auto - Kera Seeds

,

Morgen gaat ze gekapt worden en krijgt ze laatste knipbeurt.

Zkittels Auto - Kera Seeds

,

Kan niet meer toevoegen aan het commentaar van Niki dan wat er in de titel staat. Zie foto’s. Bovenin gaat een feesttoppenpartij worden eind augustus. Trouwens 16 mei ontkiemd en bloei rond medio juni (snel iig). Foolproof plant met prachtige eigenschappen iig. Green greetings

Kera NLX Diamond Auto - Kera Seeds

,

Echt super wietje werden bij mij niet super hoog, Maar wat een kwaliteit en opbrengst. Met pH en ec meter gekweekt op een balkon. Tussen de 80 en 90 gram droog per plant.

American Stafford - Kera Seeds

,

Per plan haalde ik er gemiddeld per plant, zo'n 150 gram (droog) eraf. Buiten in een 40liter pot. Smaak lijkt sterk op die van een Diesel. En verder een hele makkelijke plant. Ik ga ze zeker nog een keer weer zetten.

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!

Alle wietzaden van Kera Seeds zijn feminised. Dit betekent dat iedereen dus eenvoudig kan beginnen met kweken en je je geen zorgen hoeft te maken of je mannelijke of vrouwelijke wietzaden krijgt. In 95% van de gevallen zal er een vrouwelijke wietplant uit het wietzaadje groeien.

 

Kera Seeds’ categorieën

Naast feminised, autoflower en CBD wietzaden heeft Kera Seeds de wietzaden mooi onderverdeeld in diverse categorieën. Zo zijn ‘Kera Classic’ echte klassieke wietsoorten, die in vele coffeeshops in Nederland terug te vinden zijn, denk aan soorten als Bubblegum, Jack Herer, Northern Light en White Widow. ‘Kera California’ is een collectie aan wietzaden uit Californië, Venice Beach – Los Angeles om precies te zijn. Veel wietsoorten uit deze streek staan bekend om hun uitgesproken smaken, daar waar wietsoorten in Nederland vooral commercieel gekweekt worden en zo veel mogelijk wiet moeten opbrengen.

Kera Seeds heeft hier de optimale balans in gevonden, door deze soorten simpelweg met elkaar te kruisen. Zo hebben ze onder andere White Widow gekruist met OG Kush, Blue Berry en Trainwreck. Al deze unieke kruisingen vallen onder de ‘Kera California’ lijn, enkele voorbeelden zijn: American Stafford, Burmese Kush, California Nuggets, LA Widow en Venice Beach Afghan.

 

Prijs/kwaliteit wietzaden

Te allen tijde zal Kera Seeds betaalbare wietzaden aanbieden van de beste kwaliteit. Ze selecteren zorgvuldig de beste wietzaden en kweken met een flinke portie kennis en een nog grotere portie liefde, om zo perfecte kwaliteit te kunnen garanderen. Gemiddeld gezien zijn de wietzaden van Kera Seeds zelfs 25% goedkoper dan bij andere premium zaadbanken.

Cannabis plant Kera Seeds White Thunder
White Thunder
Verpakking Amnesia Auto van Kera seeds
Amnesia Auto verpakking
Top van de NLX Special van Kera Seeds
NLX Special top
AMG - Amnesia Mac Ganja
Amnesia Mac Ganja

Verpakking Kera Seeds

Er is erg goed nagedacht over de verpakking van de wietzaadjes. Er is bewust gekozen voor een stevige, maar compacte verpakking. De wietzaadjes zitten in afgesloten, vochtvrije buisjes en deze buisjes zitten weer in een afgesloten plastic doosje. Wietzaden van Kera Seeds worden verpakt per 1, 3, 5 en 10 zaden.</>

 

Prijswinnaars Kera Seeds

Dat de wietzaden van Kera Seeds niet alleen goedkoop maar ook echt goed zijn, blijkt wel uit de diverse Cannabis Cups die ze in de wacht sleepten. Enkele van deze prijswinnaars staan hieronder voor je uitgelicht:

AMG (Amnesia Mac Ganja)

2e plek ‘Haze Bio’, Highlife Cup 2018 In 2014 gooide AMG voor het eerst hoge ogen in een Cannabis Cup en sindsdien dingt ze elk jaar mee naar prijzen. Een echte wietsoort voor de liefhebbers van kweken en experts onder ons, aangezien ze wel wat extra verzorging nodig heeft en een iets langere bloeitijd kent. Dit wordt echter geheel goed gemaakt door de prijswinnende toppen van deze heerlijke wietsoort.

Shop hier AMG wietzaden

Amnesia Auto

2e plek, Highlife Cup 2017 Een zeer eenvoudig te kweken prijswinnende wietsoort is zonder twijfel de Amnesia Auto van Kera Seeds. Ze groeit snel dus gewapend met een gieter, water en wat voeding breng je deze kweek zeker tot een succes. Het resultaat? Amnesia wiet van topkwaliteit die zeker niet onderdoet voor de reguliere Amnesia. Een enorm stoned gevoel zal je snel na het roken of consumeren te pakken nemen.

Lees meer over Amnesia Auto

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje