Heavyweight Seeds wietzaadjes

Heavyweight seeds

Heavyweight Seeds is een producent van wietzaadjes die afkomstig is uit Spanje. Dit bedrijf is sinds 2008 actief in deze branche en in 2010 hebben ze met succes een aantal zeer mooie wietsoorten in Europa geïntroduceerd.

Wietzaadjes soorten van Heavyweight Seeds

Heavyweight Seeds maakt feminised wietzaadjes van goede kwaliteit. De populariteit van deze wietzaden is in een paar jaar enorm gestegen. Ook maakt Heavyweight seeds autoflower zaden.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Product
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 3 more show less

Producten 29 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig 30% korting op verschillende merken
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 29 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Reviews

2 Fast 2 Vast Auto - Heavyweight Seeds

,

Bij mij staat de plant buiten in een grote pot. S nachts toen het nog erg koud was , deed ik hem naar binnen. Ik zit nu in de 6 weken maar er is voorlopig nog geen sprake van oogsten. Ik denk door de toch nog wat koude dagen en wat weinig zonlicht. Hij loopt een beetje achter hierdoor. Hij zit wel in de bloei maar gaat erg langzaam met toppen maken. Ik hoop dat het met een beetje geduld en mooi weer gaat lukken. Hij is erg groot geworden 1,30 cm en behoorlijk veel bladeren.

Strawberry Cake - Heavyweight Seeds

,

Mooie plant let wel op aan het einde met binnenkweek ik was nog net op tijd want ik begon toprot te krijgen voor de rest erg lekkere wiet

2 Fast 2 Vast Auto - Heavyweight Seeds

,

Bij mij groeide ze vanaf opkomen erg goed.. kunnen kwa stress heel veel hebben... en zijn perfect voor LST..en ligt defoliation.. Ik heb ze heel nice kunnen trainen en een volle canopy kunnen creëren met veel mooie grote buds vol frost .. ze zijn sterk...heel erg mooi ..en ruiken goed ...kan niet wachten om ze te roken.. de levensduur en tijd kloppen niet helemaal met wat er bij de info staat.. ze staan bij mij nu 75 dagen vanaf opkomen van zaden ...en ben nu net aan het flushen...hele mooie sterke plant...leuk om te kweken..

Strawberry Cake - Heavyweight Seeds

,

Ze groeit heel erg snel heb er nog een keer diep de grond in gegraven. Verder heeft deze plant heel weinig blad maar de toppen zijn groot en compact. Ze ruikt lekker zoet als je maar weet wat je doet. De thc zie je gewoon glinsteren als ze in de zon staat dus deze plant is zeker het proberen waard!

2 Fast 2 Vast Auto - Heavyweight Seeds

,

Ik heb deze plant vrij laat ontkiemd maar zijn naam klopt wel. ze heeft gewoon in een klein potje in de tuin gestaan. Op 1 augustus stak ze haar kopje voor het eerst uit het zand. Op 17 augustus heb ik het plantje getopt als expiriment, vervolgens Op 22 augustus liet ze haar eerste bloei haren al zien en begon ze een heerlijke geur af te geven. Om op 5 oktober vervolgens haar om te hakken en op een lekker warm droog plekje te hangen. Verder is het een zeer lekker wietje om te roken met eerst een heerlijk high gevoel om dan vervolgens om te keren in een lekker zwaar stoned gevoel.

Massive Midget Auto - Heavyweight Seeds

,

Precies 1 maand na het zaaien in de kokos (zak van praxis) zonder extra toevoegingen onder een 600watt hps lamp staat deze prachtige plant al. Ben benieuwd naar het eindresultaat.

2 Fast 2 Vast Auto - Heavyweight Seeds

,

Goedenavond mensen, Vraagje ik heb voor t eerst wietzaadjes besteld. kunnen jullie mij vertellen hoe ik precies te werk ga en welke aarde ik het beste kan gebruiken.. voeding erbij ja of nee zo ja hoeveel en hoe vaak en welke? Ik heb autoflower besteld snelle oogst. kan ik hem t beste eerst binnen zetten en daarna buiten? Mijn dank is groot.

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje