Nu 20% korting op de volgende .

Profiteer t/m vrijdag 24 maart van 20% KORTING op alle zaden van de hieronder getoonde zaadbanken. Laat dit voordeel niet lopen!

Maar wees op tijd, want OP=OP en deze actie loopt slechts t/m vrijdag 24 maart 2023.

Laat deze kans om goedkoop wietzaadjes te kopen niet lopen!
Heavyweight Seeds wietzaadjes

Heavyweight seeds

Heavyweight Seeds is een producent van wietzaadjes die afkomstig is uit Spanje. Dit bedrijf is sinds 2008 actief in deze branche en in 2010 hebben ze met succes een aantal zeer mooie wietsoorten in Europa geïntroduceerd.

Wietzaadjes soorten van Heavyweight Seeds

Heavyweight Seeds maakt feminised wietzaadjes van goede kwaliteit. De populariteit van deze wietzaden is in een paar jaar enorm gestegen. Ook maakt Heavyweight seeds autoflower zaden.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Product
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 3 more show less

Producten 29 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Ontvang t/m vrijdag 24 maart 20% korting op Anesia Seeds , Kera Seeds en Positronics Seeds .

Producten 29 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Reviews

Wipeout Express Auto - Heavyweight Seeds

,

ik heb vier maal deze soort proberen te ontkiemen en niet een is er uitgekomen,heb een andere soort nu en die staat nu te groeien onder dezelfde omstandigheden en ze gaat perfect !

Fruit Punch Auto - Heavyweight Seeds

,

Ik kweek ondertussen al een aantal jaar fruit punch auto ik een tent. Ik hou van het effect. Het is wel een plant die de nodig aandacht en liefde vereist. Ik heb al heel goede kweken gehad, maar ook zeer zwakke. Ik heb nu de gewone feminsed versie eens gekocht om de volgende kweek te doen. Benieuwd naar het verschil.

2 Fast 2 Vast Auto - Heavyweight Seeds

,

Bij mij staat de plant buiten in een grote pot. S nachts toen het nog erg koud was , deed ik hem naar binnen. Ik zit nu in de 6 weken maar er is voorlopig nog geen sprake van oogsten. Ik denk door de toch nog wat koude dagen en wat weinig zonlicht. Hij loopt een beetje achter hierdoor. Hij zit wel in de bloei maar gaat erg langzaam met toppen maken. Ik hoop dat het met een beetje geduld en mooi weer gaat lukken. Hij is erg groot geworden 1,30 cm en behoorlijk veel bladeren.

Strawberry Cake - Heavyweight Seeds

,

Mooie plant let wel op aan het einde met binnenkweek ik was nog net op tijd want ik begon toprot te krijgen voor de rest erg lekkere wiet

2 Fast 2 Vast Auto - Heavyweight Seeds

,

Bij mij groeide ze vanaf opkomen erg goed.. kunnen kwa stress heel veel hebben... en zijn perfect voor LST..en ligt defoliation.. Ik heb ze heel nice kunnen trainen en een volle canopy kunnen creëren met veel mooie grote buds vol frost .. ze zijn sterk...heel erg mooi ..en ruiken goed ...kan niet wachten om ze te roken.. de levensduur en tijd kloppen niet helemaal met wat er bij de info staat.. ze staan bij mij nu 75 dagen vanaf opkomen van zaden ...en ben nu net aan het flushen...hele mooie sterke plant...leuk om te kweken..

Strawberry Cake - Heavyweight Seeds

,

Ze groeit heel erg snel heb er nog een keer diep de grond in gegraven. Verder heeft deze plant heel weinig blad maar de toppen zijn groot en compact. Ze ruikt lekker zoet als je maar weet wat je doet. De thc zie je gewoon glinsteren als ze in de zon staat dus deze plant is zeker het proberen waard!

2 Fast 2 Vast Auto - Heavyweight Seeds

,

Ik heb deze plant vrij laat ontkiemd maar zijn naam klopt wel. ze heeft gewoon in een klein potje in de tuin gestaan. Op 1 augustus stak ze haar kopje voor het eerst uit het zand. Op 17 augustus heb ik het plantje getopt als expiriment, vervolgens Op 22 augustus liet ze haar eerste bloei haren al zien en begon ze een heerlijke geur af te geven. Om op 5 oktober vervolgens haar om te hakken en op een lekker warm droog plekje te hangen. Verder is het een zeer lekker wietje om te roken met eerst een heerlijk high gevoel om dan vervolgens om te keren in een lekker zwaar stoned gevoel.

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!
iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje