Nu 20% korting op de volgende .

Profiteer t/m vrijdag 24 maart van 20% KORTING op alle zaden van de hieronder getoonde zaadbanken. Laat dit voordeel niet lopen!

Maar wees op tijd, want OP=OP en deze actie loopt slechts t/m vrijdag 24 maart 2023.

Laat deze kans om goedkoop wietzaadjes te kopen niet lopen!
Female Seeds wietzaadjes

Female Seeds

Female Seeds is een Nederlandse zaadbank die al decennia lang wietzaden van goede kwaliteit levert. Naast de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, heeft Female Seeds ook een aantal unieke en sublieme wietsoorten in het assortiment. Sinds de oprichting in 2003 is Female Seeds uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Product
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik

Producten 29 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Ontvang t/m vrijdag 24 maart 20% korting op Anesia Seeds , Kera Seeds en Positronics Seeds .

Producten 29 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Reviews

White Widow x Big Bud - Female Seeds

,

Dit was mijn gekozen gratis zaadje... 3,5 week groei vanaf ontvangst zaadje. Iets gestrekt word overgepoot in speciekuip 65ltr gaat goed komen. Zal later een foto bijvoegen in bloei.

Auto White Widow X Big Bud - Female Seeds

,

Ik heb één plant gekweekt, met 140 watt L.E.D. Opbrengst: 70 gram. De plant is klein gebleven, maar 68 cm. De bloemen zien er mooi uit, met oranje haren en veel T.H.C. en een zoete geur. Het effect is diep ontspannen, stoned, rustgevend. De kwaliteit is écht mooi, met een zoetzure kruidige smaak.

Easy Sativa - Female Seeds

,

Prachte plant, rond 1 juli in de volle grond, kleine 2 meter geworden met 250gr droog. Goed gedroogd is het een heerlijk wietje waar iedereen van kan genieten :)

Lemon Kush - Female Seeds

,

Februari 2019 zaadjes voorgekweekt en eind mei het enig overgebleven plantje naar buiten in de volle grond. Wel op een beschutte plaats. De plant werd bijna 2 meter hoog! Ik had deze lemon kush gekocht om cbd/thc olie van te maken voor een zieke buurvrouw. Mijn schoondochter was blij met de toppen. Ze vond ze heerlijk licht van smaak.

SexBud - Female Seeds

,

Apollo 6 fullspectrum, DWC, 1 plant opbrengst 167 gram, zeer plakkerige toppen. Heel aangename en comphortabele body high, opgewekt gevoel. Smaak is tropisch fruit. Aanrader!

SexBud - Female Seeds

,

Grote vette plakkerige toppen.

Grapefruit - Female Seeds

,

Ik heb het zaadje 25-05 gezaaid en dacht dat ik na 11 weken kon oogsten gezien de informatie. Deze plant is wel degelijk afhankelijk van de lichturen. Begin/half augustus geeft ze tekenen van bloei. Verder mooie plant, drinkt veel in deze warme zomer. Ben benieuwd hoe lang ze zal bloeien

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!

Female Seeds: Voor ieder wat wils

Het ruime aanbod van Female Seeds maakt dat er voor elke kweker wel een goede wietsoort tussenzit. Of je nu een binnenkweek of buitenkweek op wilt gaan zetten, met autoflowers of juist met wietsoorten met veel CBD, Female Seeds biedt er de wietzaadjes voor. Een goede reputatie, de betrouwbaarheid, een uniek product en een vriendelijke service maken Female Seeds tot het prachtige bedrijf dat het vandaag de dag is.

 

Van hobby naar bedrijf

De oprichter en hoofd kweker van Female Seeds, Ferry, begon tijdens zijn studie in de jaren ’90 met de productie van reguliere wietzaden. Vanwege de hoge vraag van Nederlandse zaadbanken, werd het een enorm succes. Eind jaren ’90 kwamen vrouwelijke wietzaden op de markt, maar vaak nog erg onbetrouwbaar. Ferry legde zich erop toe om de vrouwelijke wietzaden te verfijnen en 100% betrouwbare vrouwelijke wietzaden te produceren. In 2003 lukte dit en was Female Seeds geboren, direct een enorm succes wegens de goede kwaliteit van de feminised wietzaden.

Female cannabis seeds
Female cannabis seeds
Lemon Kush wietplant van Female Seeds
Lemon Kush - Female Seeds
Outdoor grapefruit cannabisplant van Female Seeds
Outdoor grapefruit plant
Auto Kush wiet van Female seeds
Auto Kush wiet

Innovatief en duurzaam

Wietzaden van Female Seeds groeien op vissenpoep, met als resultaat dat je alleen maar higher wordt. Deze innovatie is kenmerkend voor Female Seeds, helemaal nu ze een overgangssituatie in zijn gegaan. Female Seeds werkt aan de evolutie van bedrijf naar een beweging om te investeren in duurzame, onafhankelijke teeltsystemen, zoals aquaponics en LED-verlichting en systemen. Alle winst wordt geïnvesteerd in ecologische projecten en regeneratieve landbouw. Mensen helpen om een gelukkige en duurzame levensstijl te hebben is de missie van Female Seeds.

 

Verpakking Female Seeds

Het merk Female Seeds is zeer bekend en is afkomstig uit Nederland. Ze verpakken hun feminised en autoflower wietzaadjes in verpakkingen van 4, 5 en 10 zaden. Deze zaden kun je bij ons ook los, per stuk, kopen. We verpakken deze zaden dan handmatig in vochtvrije 'microfuge tubes' met duidelijke labels.

Female Seeds verpakking

De verpakking van Female Seeds kan verschillen wanneer je kiest voor een ander aantal of andere soort dan dat op de afbeelding staat.

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje