Kijk ook eens bij onze aanbiedingen!
Dutch Passion wietzaadjes

Dutch Passion Seed Company

De Dutch Passion Seed Company is een van de meest toonaangevende en ervaren cannabiszadenbedrijven ter wereld. Opgericht in 1987 in Amsterdam als tweede cannabis zaden bedrijf van Europa heeft Dutch Passion een lange en rijke geschiedenis in het produceren van hoogwaardige wietzaden. Het bedrijf biedt een uitgebreide selectie van zaden van verschillende soorten cannabis, waaronder sativa, indica en hybrides. Dutch Passion streeft ernaar om de beste genetische lijnen en groeiconcepten te bieden. Hiervoor werkt de zaadbank samen met ervaren kwekers over de hele wereld. Of je nu een ervaren kweker bent of op zoek bent naar je eerste zaden, Dutch Passion Seed Company is een uitstekende keuze voor al je wietzaadbehoeften. Lees verder

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Product
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
 1. show 6 more show less

Producten 81 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig 20% korting op verschillende merken
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 81 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

Auto Orange Bud - Dutch Passion

,

In februari ontkiemd eind maart al een mooi plantje

Critical Orange Punch - Dutch Passion

,

Er was een fout opgetreden tijdens het bestellen dus met opnieuw naar de pagina te gaan prongeluk de niet autoflower versie besteld. Ben hier pas laat achtergekomen en hierdoor ook ver uit seizoen geplant. Op de foto’s staat hij nu 5 maanden in de grond. Er beginnen al heel wat toppen door te komen maar ik hoop dat ze nog gaan uitbloeien ook.

Auto Night Queen - Dutch Passion

,

Ik heb altijd een afkeer gehad van autoflowers, had er voorheen ook nog nooit een geconsumeerd die beter dan redelijk gemiddeld haalde. Deze Auto Night Queen heeft me laten zien dat het wel kan, topkwaliteit met een autoflower. Gegroeid in een zeer gunstige, droge periode begin van afgelopen zomer (buiten in een 11 liter pot). Zeer duidelijke Afghaan kenmerken, sterk, en goede opbrengst. En schimmelvrij,maar dat kan ook aan de gunstige droogte liggen tijdens de bloeiperiode, de toppen zijn wel zo compact dat het in een natte zomer best anders kan uitpakken Ik ga me nu toch maar eens verdiepen in die autoflowers ;)

Auto Power Plant - Dutch Passion

,

Voor een beginner was deze plant echt super. Tussen verschillende andere soorten autoflower kwamen de Power plantjes er het beste uit. Zelf onder niet fantastische omstandigheden van mijn buiten kweek. Op naar het volgende seizoen!

Meringue - Dutch Passion

,

Deze wiet was echt super lekker om te roken. Helaas geen auto flower van.

Auto Mazar - Dutch Passion

,

Door meeldauw alle A.M. Moeten vernietigen. Zeer jammer, want goed medicijn.

Auto Critical Orange Punch - Dutch Passion

,

Beste...kleine vraag, Is deze klaar om te oogsten of toch nog wat wachten? Alvast bedankt Vriendelijke groeten Edit: Ze ziet er opzich wel oogstrijp uit, maar ze komt wel iets tekort. Waarschijnlijk voeding.

Waarom Wietzaadjes.nl

 • GROOTSTE aanbod van Nederland!
 • GRATIS zaden naar keuze!
 • DISCRETE verpakking!
 • Oók WIETZAADJES per stuk!
 • UITGEBREIDE headshop!
 • UITSTEKENDE service!

Dutch Passion: cannabisspecialist sinds 1987

Dutch Passion is een van de oudste en meest bekende bedrijven in de cannabisindustrie en heeft een rijke geschiedenis. Het bedrijf werd opgericht in 1987 door Henk van Dalen. Henk was al sinds 1970 geïnteresseerd in cannabis en haar gebruik als medicijn en recreatieve substantie. In de jaren tachtig was de handel in cannabiszaden nog niet legaal. Wietzaden kwamen voornamelijk uit Nederland, waar de wetgeving milder was dan in andere landen. Van Dalen richtte Dutch Passion op om de beste cannabiszaden te selecteren en te verkopen aan kwekers over de hele wereld.

Eerste aanbieders van feminized zaden

Het bedrijf was een van de eerste aanbieders van feminized zaden. Elke plant die uit deze zaden groeit is hierdoor een vrouwelijke plant. Dit was een belangrijke doorbraak in de industrie. Want alleen vrouwelijke planten produceren de alom begeerde cannabinoïden. Dutch Passion groeide hierdoor uit tot een van de meest toonaangevende bedrijven in de industrie. De zaadbank biedt hoge kwaliteit zaden en blijft innoveren en investeren in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe en verbeterde variëteiten te creëren. Vandaag de dag is Dutch Passion een wereldwijd erkend bedrijf met klanten in meer dan 70 landen. Het cannabiszadenbedrijf blijft zich inzetten voor de legalisering van cannabis en de erkenning van haar veelzijdige toepassingen, zowel als medicijn als recreatieve substantie.

Samenvattend is de geschiedenis van Dutch Passion een verhaal van passie, innovatie en toewijding aan de cannabisindustrie. Het bedrijf blijft een belangrijke speler in de industrie en een waardevolle bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van de cannabiscultuur over de hele wereld.

Close-up bloeiharen en trichomen van een Orange Bud cannabis splant.
Close-up bloeiharen en trichomen van een Orange Bud wiettop.
Dutch Passion prijzen Highlife cup 2018
Dutch Passion prijzen Highlife cup 2018

Top 5 Dutch Passion Strains

Dutch Passion is een van de bekendste leveranciers van hoogwaardige cannabiszaden en is bekend om haar veelzijdige aanbod van wietsoorten. Hier zijn enkele van de meest populaire en bekende wietsoorten van Dutch Passion:

 1. AutoMazar: Een krachtige autoflowering soort die bekend staat om haar uitstekende smaak, aroma en potentie. AutoMazar produceert grote opbrengsten van kwalitatieve buds en is een favoriet onder kwekers over de hele wereld.
 2. Blueberry: Een klassieker in de cannabiscultuur, Blueberry is bekend om haar intense fruitige smaak en aroma, en haar ontspannende en uitgebalanceerde effecten.
 3. Frisian Dew: Een van Dutch Passion's meest populaire soorten, Frisian Dew is bekend om haar makkelijk te kweken kwaliteiten en haar uitstekende opbrengsten van hoogwaardige buds.
 4. Orange Bud: Orange Bud is een snelbloeiende soort met een scherpe, citrusachtige smaak en een energiek en uitbundig effect. Deze soort is zeer populair onder recreatieve gebruikers.
 5. Think Different: Een unieke hybride soort met een complex aroma en effecten die zowel energiek als ontspannend zijn. Think Different is een favoriet onder kwekers die op zoek zijn naar een bijzondere en memorabele ervaring.

Deze wietsoorten zijn slechts een greep uit het uitgebreide aanbod van Dutch Passion en tonen de veelzijdigheid en de kwaliteit van deze legendarische cannabisleverancier. Of je nu op zoek bent naar een traditionele soort, een moderne hybride of iets unieks en uitdagends, Dutch Passion biedt altijd een uitstekende selectie van de beste cannabis strains.

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje