Kijk ook eens bij onze aanbiedingen!
Dutch Passion wietzaadjes

Dutch Passion

Dutch Passion is één van de eerste zaadbanken ter wereld en begon al in 1970 met het vergaren van de beste genetica. In 1987 volgde de officiële inschrijving als cannabis zaadbank en sindsdien is een indrukwekkend bestand aan originele en klassieke wietsoorten. Dutch Passion is één van de weinige zaadbanken die al zo lang actief is en bijna net zo lang ook al aan de top meedraait.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Product
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 6 more show less

Producten 79 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig 20% korting op verschillende merken
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 79 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

Critical Orange Punch - Dutch Passion

,

Er was een fout opgetreden tijdens het bestellen dus met opnieuw naar de pagina te gaan prongeluk de niet autoflower versie besteld. Ben hier pas laat achtergekomen en hierdoor ook ver uit seizoen geplant. Op de foto’s staat hij nu 5 maanden in de grond. Er beginnen al heel wat toppen door te komen maar ik hoop dat ze nog gaan uitbloeien ook.

Auto Night Queen - Dutch Passion

,

Ik heb altijd een afkeer gehad van autoflowers, had er voorheen ook nog nooit een geconsumeerd die beter dan redelijk gemiddeld haalde. Deze Auto Night Queen heeft me laten zien dat het wel kan, topkwaliteit met een autoflower. Gegroeid in een zeer gunstige, droge periode begin van afgelopen zomer (buiten in een 11 liter pot). Zeer duidelijke Afghaan kenmerken, sterk, en goede opbrengst. En schimmelvrij,maar dat kan ook aan de gunstige droogte liggen tijdens de bloeiperiode, de toppen zijn wel zo compact dat het in een natte zomer best anders kan uitpakken Ik ga me nu toch maar eens verdiepen in die autoflowers ;)

Auto Power Plant - Dutch Passion

,

Voor een beginner was deze plant echt super. Tussen verschillende andere soorten autoflower kwamen de Power plantjes er het beste uit. Zelf onder niet fantastische omstandigheden van mijn buiten kweek. Op naar het volgende seizoen!

Meringue - Dutch Passion

,

Deze wiet was echt super lekker om te roken. Helaas geen auto flower van.

Auto Mazar - Dutch Passion

,

Door meeldauw alle A.M. Moeten vernietigen. Zeer jammer, want goed medicijn.

Auto Critical Orange Punch - Dutch Passion

,

Beste...kleine vraag, Is deze klaar om te oogsten of toch nog wat wachten? Alvast bedankt Vriendelijke groeten Edit: Ze ziet er opzich wel oogstrijp uit, maar ze komt wel iets tekort. Waarschijnlijk voeding.

Auto Lemon Kix - Dutch Passion

,

Heb redelijk wat plantjes verschillende soorten in de bloei staan en de lemon kix staat 3 weeken in de bloei en slaat uit van de toprot als enigste plant...wel veel trichomen

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!

Kernwaarden Dutch Passion

Het succes van Dutch Passion is allemaal te danken aan de kernwaarden waar al decennia lang aan wordt vastgehouden. Natuurlijk begint het allemaal bij het selecteren en verzamelen van de beste cannabis genetica. Door deze beschikbaar te stellen aan alle kwekers, is het voor iedereen mogelijk om zelf wiet van de hoogste kwaliteit te kweken. De tweede kernwaarde is dat Dutch Passion een innovatieve zaadbank is en altijd voorop loopt wat betreft de nieuwste ontwikkelingen. In 1990 werden bijvoorbeeld de eerste feminised strains al verkocht en de meest recente ontwikkeling is dat ze nu ook feminised autoflower (AutoFem) wietzaden produceren. Als derde kernwaarde is de klantenservice ontzettend belangrijk. Dutch Passion komt graag in contact met kwekers en is op vele manieren te bereiken. Dutch Passion zal nooit en te nimmer afwijken van de conventionele manier van denken om altijd de beste wietzaden te kunnen leveren en wietsoorten te verfijnen.

 

Imposante geschiedenis

De oprichter van Dutch Passion begon dus in de jaren ’70 al met het selecteren van wietzaden uit geïmporteerde marihuana uit landen als Nigeria en Thailand. Al snel groeide zijn netwerk en kreeg hij de beschikking over meerdere wietzaden. Daarop volgde al snel het kruisen van verschillende wietsoorten om weer andere soorten te creëren. Een van de bekendste voorbeelden is de Passion #1, een wietsoort die in die jaren ontstond en nog steeds zeer geliefd is.

Henk richtte in 1987 Dutch Passion op en opende in 1988 zelfs zijn eigen coffeeshop, Homegrown Fantasy, de eerste coffeeshop ter wereld waar enkel cannabisproducten werden verkocht van Hollandse bodem. Tegenwoordig staat deze coffeeshop geheel los van de zaadbank. Het is vooral tekenend om te zien hoeveel ervaring er in deze zaadbank zit en hoe deze ingezet wordt om steeds weer de beste wietzaden te creëren. Dit alles vanuit één simpele filosofie, de beste wietzaden kunnen leveren aan elke kweker. Dit is nog steeds de drijvende kracht achter Dutch Passion en dat zal het ook altijd blijven.

De nieuwe varpakking van Dutch Passion zaden.
De nieuwe varpakking van de Dutch Passion zaden.
Dutch Passion prijzen Highlife cup 2018
Dutch Passion prijzen Highlife cup 2018

Verpakking Dutch Passion zaden

Het merk Dutch Passion is afkomstig uit Amsterdam en is zeer bekend, ze leveren hun feminised en autoflowering wietzaden in verpakkingen van 3, 5, 7, en 10 wietzaadjes. Deze zaden kun je bij ons ook per stuk kopen, we verpakken deze zaden dan handmatig in vochtvrije 'microfuge tubes' met duidelijke labels.

 

Prijswinnende wietsoorten Dutch Passion

We noemden al even Dutch Passion haar imposante historie, maar ook de prijzenkast is imposant. In de loop der jaren zijn er aardig wat soorten in de prijzen gevallen tijdens verschillende Cannabis Cups. Enkele van deze wietsoorten vertellen we je hieronder iets meer over. Als kers op de taart winnen niet alleen de wietsoorten van Dutch Passion prijzen. In 2017 mocht Dutch Passion op het Expo Grow evenement in Spanje een ’30 Year Achievement’ award in ontvangst nemen. Dit als dank voor de grote bijdrage die deze zaadbank heeft geleverd binnen de cannabis industrie. Waaronder het uitvinden en verfijnen van feminised wietzaden in de jaren ’90.

Lemon Zkittle

Lemon Zkittle is dé wietsoort van dit moment. Dit is één van de sterkste wietsoorten die Dutch Passion in de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Kenners wisten vrijwel direct dat deze wietsoort een overweldigend succes zou worden, grotendeels vanwege haar sublieme genetica. De kansen voor een exceptionele kruising waren zeer goed met Las Vegas Lemon Skunk en Zkittle als ouders. Maar dat moet je dan nog wel even waarmaken natuurlijk. De bekroning volgde in 2018, Lemon Zkittle won toen de eerste prijs in de categorie ‘Sativa’, maar won bovenal ook nog eens de algehele winst en werd verkozen tot beste wietsoort van dit moment. Allemaal te danken aan haar krachtige high en sterke effecten, bovenaardse hars productie en een penetrante en rijke smaak en geur.

Koop hier de Lemon Zkittle

Jorge’s Diamond #1

Het is al even geleden, maar in 2013 won Jorge’s Diamond de High Life Cannabis Cup in de categorie ‘Bio’. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds één van de best verkopende soorten van Dutch Passion, en wij snappen wel waarom. De toppen glinsteren zo mooi van de heldere kristallen dat het net is alsof er een sneeuwstorm langs is geweest. Een rijk smakenpatroon zorgt ervoor dat meerdere fruitige smaken je gehemelte passeren. Het effect is alleen weggelegd voor echte Indica liefhebbers, een verdovend gevoel zal vrij snel na het consumeren/roken optreden.

Jorge’s Diamond #1 zaden kopen

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje