Kijk ook eens bij onze aanbiedingen!
DNA Genetics wietzaadjes

DNA Genetics

Wereldwijd is DNA Genetics één van de meest gerespecteerde en meest bekende zaadbanken van het moment. In 2004 begonnen Don en Aaron met de productie van wietzaden in Amsterdam, indertijd één van de weinige plekken waar cannabisproducten legaal geproduceerd en verkocht werden. Gelukkig wordt cannabis op steeds meer plekken gereguleerd en zodoende levert DNA Genetics nu wietzaden over de hele wereld.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Product
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik

Producten 17 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig 20% korting op verschillende merken
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 17 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Reviews

LA Confidential - DNA Genetics

,

L.A. heeft weinig plaats nodig, gaat de hoogte in maar op een speciale compacte, niet uitgestrekte manier. Interessant. Nu is de 3de week bloei begonnen. Niet te groot tot nog toe. Maar er komen nog wel wat weken. Heb onderaan kleine topjes en bladeren verwijderd. Die kregen toch geen licht. Die verbruiken alleen maar. We willen geen fluffy stuff. ;-) 750watt op hun bolleke. ;-) Watt ;-) kan de natuur toch mooi en helend zijn. Peace!

LA Confidential - DNA Genetics

,

Ze staan nog in groei. Op 24u zou het beste zijn volgens seed finder. Juist verpot van 9x9x10 naar 3.5L. Nu nog even wachten tot de critical kush klaar is en ze kunnen in hun 25L. Ook staan er 2 pineapple chunks in van het huismerk. Ze staan even ver en mooi. Ik heb een goed gevoel bij alles. Ik ga eens LST proberen. Wie niet waagt...

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!

Over DNA Genetics

DNA Genetics is een zeer populaire zaadbank en leverancier van diverse wietzaden, een andere merknaam die ze gebruiken is Reserva Privada. Wietzaden van DNA Genetics zijn geschikt om binnen en buiten te kweken en enkel de beste wietzaadjes worden handmatig geselecteerd en verpakt voor de verkoop. Niet zomaar wietzaadjes, want door de vele prijzen die DNA gewonnen heeft zitten er een hoop Cannabis Cup winnaressen bij.<.p>

De invloed op de markt is, vooral in de beginjaren van DNA Genetics, enorm geweest. In het begin richtte DNA zich op het ontwikkelen van de beste wietsoorten uit Californië, om deze op de legale markt beschikbaar te stellen. Enkele beroemde strains van DNA Genetics die je gekweekt moet hebben zijn onder andere: L.A. Confidential, Chocolope, Holy Grail Kush en Tangie (Reserva Privada). Dit zijn slechts enkele zeer bekende wietsoorten van deze zaadbank, maar deze soorten liggen wel aan de basis van het enorme succes.

De verpakking van de RQS wietzaadjes
Beeldmerk DNA Genetics
LA Confidential cannabis strain
LA Confidential
De verpakking van de DNA Genetics wietzaadjes
Verpakking DNA Genetics
De verpakking van de cannabis zaden van Reserva Privada
Reserva Privada verpakking

Al met al is DNA Genetics vandaag de dag één van de leidende merken in de cannabis zaden industrie. Door de wereldwijde samenwerkingen zijn wietzaden van DNA inmiddels over de gehele wereld te verkrijgen. Dag na dag, maand na maand en jaar na jaar zal DNA Genetics wietzaden blijven produceren, met slechts één kraakheldere missie voor ogen: De hoogste kwaliteit wietzaden leveren voor medicinale- en recreatieve gebruikers van cannabis.

 

Verpakking DNA Genetics

DNA Genetics is een onderdeel van Reserva Privada en produceert feminised en autoflowering wietzaden. Dit merk verpakt zijn zaden in pakjes van 3 en 6 wietzaadjes. Ook worden deze zaadjes door ons per stuk verkocht. We verpakken deze zaden dan handmatig in vochtvrije 'microfuge tubes' met duidelijke labels.

 

Prijswinnaars van DNA Genetics

Veel prijzen die DNA Genetics won waren gebaseerd op het publieke oordeel. Hieruit blijkt wel dat kwekers over de hele wereld blij en zeer tevreden zijn met de kwaliteit van DNA Genetics wietzaden. Zo werden verschillende High Times Cannabis Cups gewonnen, evenals Spannabis Cups en werd er meegedaan aan veel meer Cannabis Cups. Kroon op het werk van DNA Genetics is toch wel het winnen van de ‘Beste Zaadbank’ award tijdens het Happy Place festival eind 2016. De diamanten op deze kroon volgden tijdens de dertigste High Times Cannabis Cup verkiezingen. Hier werd DNA Genetics als ‘Beste Bedrijf’ verkozen in de wiet industrie.

Winnaar van vele High Times cannabis cups.
Winnaar van vele High Times cannabis cups.
DNA Genetics heeft de monster cup 2018 gewonnen
Winnaar monster cup 2018

Met honderden prijzen in diverse Cannabis Cups kunnen we met zekerheid stellen dat DNA Genetics één van de meest gewaardeerde zaadbanken is, afgaande op de prijzenkast. Gezien de hoeveelheid prijzen is het onmogelijk om alle prijswinnende wietsoorten uitgebreid toe te lichten. Maar we willen je toch een paar goede suggesties meegeven. De wietsoorten Holy Grail Kush, Kushberry, L.A. Confidential en Sleestack hebben in de afgelopen jaren meerdere Cannabis Cups gewonnen.

 

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje