Nu 25% korting op de volgende .

Profiteer t/m zaterdag 24 februari van 25% korting op alle zaden van de hieronder getoonde zaadbanken. Laat dit voordeel niet lopen!

Maar wees op tijd, want OP=OP en deze actie loopt slechts t/m 24 februari 2024.

Laat deze kans om goedkoop wietzaadjes te kopen niet lopen!
BSB Genetics cannabis zaden

BSB Genetics

De zadenbank met de beste genetica voor je cannabisplanten

Ben je op zoek naar hoogwaardige wietzaden die je een geweldige oogst en een krachtig effect geven? Dan ben je bij BSB Genetics aan het juiste adres. BSB Genetics staat voor Birmingham Seeds Bank Genetics. Met meer dan 15 jaar ervaring in de cannabisindustrie biedt deze zaadbank een grote collectie van 100% gefeminiseerde zaden van over de hele wereld. Deze wietzaadjes zijn geschikt voor zowel een binnen- als buitenkweek. Kies hieronder jouw wietzaden voor je volgende kweekproject.

We kunnen geen producten vinden die aan je selectie voldoen

Waarom Wietzaadjes.nl

 • GROOTSTE aanbod van Nederland!
 • GRATIS zaden naar keuze!
 • DISCRETE verpakking!
 • Oók WIETZAADJES per stuk!
 • UITGEBREIDE headshop!
 • UITSTEKENDE service!

Over BSB Genetics?

BSB Genetics is een bekende en bekroonde zadenbank uit Birmingham, Verenigd Koninkrijk. Ze zijn gespecialiseerd in het verwerven van de beste genetica uit de moderne Amerikaanse markt, die bekend staat om zijn smaakvolle en krachtige soorten. Zo hebben ze een aantal geweldige versies van de meest populaire Amerikaanse soorten. Denk hierbij o.a. aan Bruce Banner, Zkittles, Gorilla Glue, Gelato, en Wedding Cake. Daarnaast bieden ze ook een aantal klassieke Europese soorten, zoals Moby Dick, Power Plant, White Widow, Cheese, en Amnesia Haze. Ze hebben zelfs een aantal exclusieve creaties, zoals Banana Kush, Cali OG Kush, Lemon Haze, en Strawberry Cheesecake.

Bruce Banner van BSB Genetics.
Bruce Banner.
Zkittles van BSB Genetics.
Zkittles.
Gorilla Glue van BSB Genetics.
Gorilla Glue.
Wedding Cake van BSB Genetics
Wedding Cake.

In Nederland koop je de cannabis zaden van BSB Genetics voordelig bij Wietzaadjes.nl. Ervaar zelf de hoge kiemkracht van deze wietzaden en besteld de wietzaden voor jouw nieuwe kweek eenvoudig online.

Voordelen van BSB Genetics Cannabis Seeds?

Cannabis zaden van BSB Genetics hebben veel voordelen voor de kweker. Daarom hieronder een opsomming van de belangrijkst:

 • Ze hebben een grote variëteit aan soorten, die geschikt zijn voor elke smaak, voorkeur, en behoefte. Of je nu op zoek bent naar een sativa, een indica, een hybride, een autoflower, een CBD-soort, of een high THC-soort, bij Wietzaadjes.nl zult je het zeker vinden.
 • De genetica is van een zeer hoge kwaliteit en afkomstig van gerenommeerde bronnen. Hun wietzaden zijn getest op stabiliteit, potentie, opbrengst, smaak, en effect. Ook hebben ze een aantal bekroonde soorten, die erkend zijn door verschillende cannabiscompetities en -magazines.
 • De cannabis zaden van BSB Genetics hebben een betaalbare prijs, die lager is dan de meeste andere zadenbanken.
 • Wij zorgen voor een snelle en discrete levering, die je wietzaadjes veilig en op tijd bij je thuis bezorgt. Ook verzenden wij de bestelde zaadjes in een neutrale verpakking, zonder enige verwijzing naar de inhoud of de afzender.
erpakking BSB Genetics wietzaden.
Verpakking van de BSB Genetics wietzaden.
Ervaar zelf het krachtige effect van hoogwaardige wiet.
Ervaar zelf het krachtige effect van hoogwaardige wiet.

Hoe kies je de beste BSB Genetics Cannabis Seeds voor je kweek?

BSB Genetics Cannabis Seeds zijn gemakkelijk te kweken, zolang je een paar basisregels volgt. Hier zijn enkele tips om je te helpen de beste soorten voor je kweek te kiezen:

 • Bepaal je doel. Wat wil je bereiken met je kweek? Wil je een hoge opbrengst, een sterk effect, een lekkere smaak, een snelle bloei, of een medicinale werking? Afhankelijk van je doel, kun je een soort kiezen die aan je verwachtingen voldoet.
 • Kies je kweekomgeving. Waar ga je je planten kweken? Binnen of buiten? In aarde of hydro? Onder kunstlicht of natuurlijk licht? Afhankelijk van je kweekomgeving, kun je een soort kiezen die zich daar goed aan aanpast.
 • Wat is jouw ervaringsniveau?. Hoeveel ervaring heb je met het kweken van cannabis? Ben je een beginner, een gevorderde, of een expert? Afhankelijk van je ervaringsniveau, kun je via onze filter "Moeilijkheidsgraad" een soort kiezen die makkelijk, gemiddeld, of moeilijk te kweken is.
 • Bepaal je budget. Hoeveel geld wil je uitgeven aan je zaden? Wil je goedkope, gemiddelde, of dure zaden? Afhankelijk van je budget, kun je een soort kiezen die binnen je prijsklasse valt.

Als je deze tips volgt, zul je gemakkelijker de beste BSB Genetics zaden voor je kweek kunnen vinden.

BSB Genetics wietzaden samengevat

Als je op zoek bent naar kwaliteit, variëteit, en betaalbaarheid dan is BSB Genetics is een van de beste zaadbanken die je kunt vinden. Ze hebben een aantal van de beste genetica uit de wereld, die je een geweldige kweekervaring en een fantastisch eindproduct zullen geven. Je kunt hun zaden hier gemakkelijk online bestellen. Wij zorgen er dan voor dat ze snel en discreet bij je thuis worden bezorgd. Probeer BSB Genetics Cannabis Seeds vandaag nog, en ontdek zelf waarom ze een van de beste zadenbanken zijn!

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje