Nu 25% korting op alle zaden van ons .

Profiteer t/m zondag 24 september van 25% korting op alle zaden van ons Huismerk. Laat dit voordeel niet lopen!

Maar wees op tijd, want deze actie loopt slechts t/m 24 september 2023.

Huismerk wietzaden met 25% korting!
Ace Seeds wietzaadjes

Ace Seeds

Ace Seeds is een groep kwekers en cannabis liefhebbers uit Spanje, die zich toelegt op het behouden en bestuderen van deze wonderlijke plant. Een hoop genetische diversiteit gaat om meerdere redenen langzaamaan verloren en Ace Seeds ziet het als haar missie en als gezamenlijke verantwoordelijkheid van de mens, om al deze unieke levensvormen te redden en de biodiversiteit te behouden.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Product
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
  1. show 5 more show less

Producten 38 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Profiteer t/m zondag 24 september van 25% korting op al onze Huismerk zaden. Laat dit voordeel niet lopen!

Producten 38 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Pagina
Reviews

Purple Haze X Malawi - Ace Seeds

,

Half april ontkiemt, nog 3 weken tot ik kan snoeien. Plant is 2.30 m hoog. Ongelooflijk dit! Ben benieuwd hoe het smaakt als ik er een oprol

Golden Tiger - Ace Seeds

,

meerdere zaadjes van dit merk gekocht, weggerot in de aarde zonder boven te komen.

Purple Haze X Malawi - Ace Seeds

,

*** goeie niffow

Panama Haze - Ace Seeds

,

Zeer stabiele hard groeiende wietplant. Geweldige zure lemon smaak met een vleugje vanille. Voor een sativa met 11 weken een snelle bloeier met een lekkere euforische high. kortom, zeker voor herhaling vatbaar!

Zamaldelica - Ace Seeds

,

Ik heb 5 zaadjes gekocht die allemaal zijn ontkiemd. Een van hen was een beetje laat maar is toch ontkiemd! Geweldig, dank u Wietzaadjes.nl!

Pakistan Chitral Kush - Ace Seeds

,

Mooie sterke plant, groeit goed en geen problemen met ziektes. Plant heeft paarse toppen.

Panama - Ace Seeds

,

Verrassende soort die enorm mooi bloeit en die onder de juiste omstandigheden mooie grote en dikke toppen krijgt. Zeker de moeite als je van krachtige wiet houd of gewoon eens iets anders wil planten. Het effect was ook opvallend euforisch en hield lang gaan. Mooi werk geleverd met deze strain Ace Seeds!

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITGEBREIDE headshop!
  • UITSTEKENDE service!

Behouden van landrassen

De pure landrassen, die de oorsprong zijn van alle gedomesticeerde variëteiten, zijn een goed voorbeeld van de verbazingwekkende aanpassing van cannabis aan de verschillende ecosystemen van onze planeet en de instabiele relaties met de mensheid. Ace Seeds zet zich dan ook in om deze landrassen te behouden en nog verder te verfijnen in nieuwe, stabiele wietsoorten.

Doordat cannabis wordt bestreden daar waar het van origine groeit, er oorlogen zijn en er sprake is van genetische besmetting, maar ook wetten die het onderzoek en gebruik van cannabis bijna wereldwijd verbieden, vordert de wetenschap rondom cannabis zeer traag. Ace Seeds zet zich hiervoor in en wil het gebrek aan genetische diversiteit verbeteren door pure, frisse en vooral diverse genetica te bieden in de wietzaden die zij verkopen.

Daar waar we momenteel al op veel medicinale toepassingen op basis van cannabis genieten, hebben we nog maar nauwelijks de ware potentie van de cannabisplant, en wat het de wereld kan bieden, bereikt.

ACE Seeds Logo
ACE Seeds Logo
Cannabis zaadjes van ACE Seeds
Cannabis zaadjes van ACE Seeds
Buiten kweek Panama X Bangi Haze
Buiten kweek Panama X Bangi Haz
Geurige wie van Ace Seeds
Geurige wiet van Ace Seeds

Meten is weten

Ace Seeds behoort tot één van de eerste zaadbanken ter wereld en heeft daardoor ontzettend veel kennis in huis. De kracht van deze Spaanse zaadbank is dan ook meester in conserveren, bestuderen en behouden van pure psychoactieve wietsoorten van over de hele wereld. Na analyse en behoud ervan worden hybridisatie projecten ontwikkeld die verschillende zuivere variëteiten mengen om de beste eigenschappen van elke variëteit te combineren.

Hierdoor levert Ace Seeds niet alleen de pure strains, maar ook hybride wietsoorten die ontstaan zijn uit zeer mooie kruisingen. De beste genetica wordt behouden en uitgebreid door nieuwe kruisingen, op basis van wetenschap, te realiseren.

 

Verpakking Ace Seeds

Om de wietzaden in uitstekende kwaliteit af te leveren, moeten deze uiteraard eerst op juiste wijze worden geoogst en worden bewaard. Voor transport worden de wietzaden eerst onder hygiënische omstandigheden, bij een constante temperatuur van 4 °C, bewaard. De vochtigheidsniveaus zijn ook laag en constant.

De zaden worden één voor één handmatig geselecteerd, in hygiënische en schone omstandigheden. Elk zaadje wordt licht ingedrukt om ervoor te zorgen dat het embryo van het zaad al volwassen is. Daarna worden de zaden geïntroduceerd in een transparante buis van kunststof samen met korrels silicagel die de lage vochtigheid garanderen (noodzakelijk voor het behoud van de zaden) en om te voorkomen dat de zaden tijdens het leveringsproces verpletterd worden. Ten slotte is de buis bedekt met een plastic, om mogelijke manipulatie te voorkomen totdat de klant zijn / haar verpakking opent.

Wietzaadjes van Ace Seeds worden per 5 verpakt en van sommige wietsoorten ook per 3. Ook is het te allen tijde mogelijk om losse wietzaden te bestellen. Indien de 1 zaads verpakking door de fabrikant niet geleverd wordt verpakken wij de wietzaden los en apart in lucht- en vochtdichte buisjes. Uiteraard voorzien we de buisjes van duidelijke labels, zodat je weet welk zaadje in welk buisje zit.

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje