Bulk wietzaadjes

Zoek je goede en goedkope bulk wiet zaden? Wij bieden je een ruim aanbod bulk zaden van ons Huismerk.

Deze bulk wietzaadjes worden verkocht in aantallen van 25, 50, 75 en 100 zaden. Natuurlijk zijn grotere aantallen ook verkrijgbaar. Wij hebben een eigen Huismerk zadenlijn laten ontwikkelen, deze wietzaadjes zijn allemaal feminised en van zeer goede en stabiele kwaliteit. De Huismerk bulk zaden zijn hetzelfde als de Huismerk zaden die per stuk, 5 en 10 zaden verpakt zijn. Zo kun je eerst de kwaliteit bepalen voordat je groot inkoopt.

Wat betekent bulk?

Bulk wietzaden houdt in dat je een grotere partij wietzaden in een keer koopt. We verpakken al onze zaden handmatig. Sommige mensen denken dat Bulk wil zeggen dat de genetica niet bekend is, dat is niet waar. Op de website kun je de genetica van onze Huismerk soorten bekijken.

Zijn stekjes legaal?

Stekjes zijn niet toegestaan, dus illegaal. Een mooie vervanger voor stekjes zijn natuurlijk feminised wietzaadjes.Kweken van wietplanten voor eigen gebruik

In Nederland geldt een gedoogbeleid voor softdrugs. Dit houdt in dat het kweken van wietplanten wel strafbaar is. Het Openbaar Ministerie (OM) zal kwekers van wietplanten echter niet vervolgen indien wordt voldaan aan de volgende voorwaarden:

  • De wiet wordt alleen gekweekt voor eigen gebruik;
  • De kweek mag maximaal 5 hennepplanten omvatten.

Hoewel een Bulk verpakking van 25 wietzaden gebruikt kan worden voor 5 oogsten van 5 wietplanten is bij ons momenteel niet duidelijk of de verkoop van deze bulk-verpakking strafbaar is. Om deze reden zijn wij gestopt met de verkoop van bulk wietzaden. Zolang er geen wettelijke duidelijkheid is over de legaliteit hiervan zullen wij ook geen bulk aanbieden. Uiteraard kun je bij ons wel zaden in een verpakking van 1, 3, 5 of 10 zaden bestellen.

Bekijk hier al onze zaden!

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje