Zambeza Seeds wietzaadjes

Zambeza Seeds

Zambeza Seeds is een merk uit Nederland. Het merk bestaat nog niet zo lang en heeft een hele mooie serie zaden op de markt gebracht. Deze zaden van Zambeza Seeds zitten in een zeer stevige metalen verpakking. Bekijk hier de Zambeza Seeds verpakking.

De soorten van Zambeza Seeds.

Zambeza levert haar zaden als feminised wietzaden, ook hebben ze een aantal autoflower soorten in hun assortiment. Veel van deze soorten zijn geschikt voor een binnen- en buitenkweek.

Zambeza Seeds bij Wietzaadjes.nl (24 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Amnesia Haze XL Auto - Zambeza Seeds Amnesia Haze XL Auto - Zambeza Seeds
  € 9,95
  Amnesia Haze XL Auto - Zambeza Seeds

  Amnesia Haze XL Auto van Zambeza Seeds is wietplant die voornamelijk uit sativa genetica bestaat. Deze soort bloeit wat langer en heeft geen erg hoog THC percentage. Ze levert een hoge opbrengst lekkere kruidige wiet op die bij iedere haze liefhebber in de smaak zal vallen.

  € 9,95
 • Big Bud XXL Auto - Zambeza Seeds Big Bud XXL Auto - Zambeza Seeds
  € 6,95
  Big Bud XXL Auto - Zambeza Seeds

  Big Bud XXL Auto van Zambeza Seeds is een makkelijk te kweken wietplant die je een hoge opbrengst oplevert. Je kunt haar binnen en buiten kweken en ze wordt medicinaal ook toegepast om beter in slaap te komen. Dit is een wietsoort met een redelijk laag THC gehalte.

  € 6,95
 • Blue Magnum - Zambeza Seeds Blue Magnum - Zambeza Seeds
  € 5,50
  Blue Magnum - Zambeza Seeds

  Blue Magnum van Zambeza Seeds is een mooie blauwe feminised wietzaden soort die ontstaan is uit een zeer mooie kruising, ze bestaat voornamelijk uit indica genetica. Deze wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en tijdens de bloeiperiode heeft deze plant een mooie blauwe gloed.

  € 5,50
  Aanbieding
 • Blueberry Auto - Zambeza Seeds Blueberry Auto - Zambeza Seeds
  € 8,95
  Blueberry Auto - Zambeza Seeds

  Blueberry Auto van Zambeza Seeds is een autoflower wietplant met zeer bekende genetica. Deze voornamelijk indica soort kun je zowel binnen of buiten kweken en ze levert je een hoge opbrengst heerlijke wiet op. Ze is zeer geschikt voor de kwekers zonder ervaring.

  € 8,95
 • Candy Caramelo Auto - Zambeza Seeds Candy Caramelo Auto - Zambeza Seeds
  € 7,95
  Candy Caramelo Auto - Zambeza Seeds

  Candy Caramelo Auto van Zambeza Seeds is een indica dominante wietplant die bij het roken een zeer zoete smaak heeft. Ze is geschikt voor buiten en je kunt haar zonder veel moeite kweken, voeding is niet nodig, wel aan te raden.

  € 7,95
 • Critical Pride - Zambeza Seeds Critical Pride - Zambeza Seeds
  € 4,95
  Critical Pride - Zambeza Seeds

  Critical Pride van Zambeza Seeds is een wietplant die ontstaan is uit het samenvoegen van zeer bekende soorten. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en hebben een lekker effect na het roken van deze wiet.

  € 4,95
  Aanbieding
 • Green AK XL Auto - Zambeza Seeds Green AK XL Auto - Zambeza Seeds
  € 8,95
  Green AK XL Auto - Zambeza Seeds

  Green AK XL Auto van Zambeza Seeds is een autoflower wietplant die een hoge opbrengst lekkere wiet oplevert. Deze soort is makkelijk te kweken en je kunt haar zowel binnen als buiten kweken. Het THC gehalte van deze soort is gemiddeld.

  € 8,95
 • Green Monster Auto - Zambeza Seeds Green Monster Auto - Zambeza Seeds
  € 7,95
  Green Monster Auto - Zambeza Seeds

  Green Monster Autoflower van Zambeza Seeds is een autoflower wietplant die voornamelijk uit indica genetica bestaat en een hoge opbrengst wiet oplevert. Je kunt deze soort zowel binnen als buiten kweken. Haar THC percentage is gemiddeld.

  € 7,95
 • Jack the Ripper Auto - Zambeza Seeds Jack the Ripper Auto - Zambeza Seeds
  € 6,50
  Jack the Ripper Auto - Zambeza Seeds

  Jack the Ripper Auto van Zambeza Seeds is een autoflower wietzaadjes soort afkomstig van de zeer bekende en goede Jack Herer. Deze wietplanten zijn makkelijk te kweken en zijn redelijk bestendig tegen schimmels en ziekten.

  € 6,50
 • Little Dwarf - Zambeza Seeds autoflower Little Dwarf - Zambeza Seeds
  € 6,95
  Little Dwarf - Zambeza Seeds

  Little Dwarf van Zambeza Seeds is een autoflower wietzaden soort die geschikt is voor een binnen en buitenkweek. Deze wietplanten zijn makkelijk te kweken en zijn geschikt voor de beginnende kwekers. Ze is ontstaan uit het kruisen van wereldberoemde wietsoorten.

  € 6,95
 • Northern Lights XL - Zambeza Seeds Northern Lights XL - Zambeza Seeds
  € 8,95
  Northern Lights XL - Zambeza Seeds

  Northern Lights XL van Zambeza Seeds is een indica wietsoort die enorm populair en bekend is. Je zult deze wiet in bijna iedere coffeeshop tegenkomen. Deze plant is makkelijk te kweken en is geschikt voor binnen en buiten. Ze heeft een lekkere smaak en een fijn effect.

  € 8,95
 • Northern Lights XL Auto - Zambeza Seeds Northern Lights XL Auto - Zambeza Seeds
  € 8,95
  Northern Lights XL Auto - Zambeza Seeds

  Northern Lights XL Auto van Zambeza Seeds is een autoflower wietsoort met indica dominante genetica. Geeft zowel binnen als buiten een hoge opbrengst wiet die een euforisch stoned gevoel geeft.

  € 8,95
 • Northern Vision - Zambeza Seeds Northern Vision - Zambeza Seeds
  € 3,95
  Northern Vision - Zambeza Seeds

  Northern Vision van Zambeza Seeds is een feminsed wietzaden soort die ontstaan is uit een zeer mooie kruising van bekende wietplanten. Deze wietzaden van Zambeza bestaan voornamelijk uit indica genetica en zijn geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten.

  € 3,95
  Aanbieding
 • NYC Diesel Auto - Zambeza Seeds NYC Diesel Auto - Zambeza Seeds
  € 8,95
  NYC Diesel Auto - Zambeza Seeds

  NYC Diesel Auto van Zambeza Seeds is een voornamelijk sativa autoflowering soort. Je kunt haar binnen of b uiten kweken en ze heeft een heerlijke dieselsmaak. Haar THC gehalte is gemiddeld en deze plant heeft wat verzorging nodig.

  € 8,95
 • OG Bubble Gum Auto - Zambeza Seeds OG Bubble Gum Auto - Zambeza Seeds
  € 10,95
  OG Bubble Gum Auto - Zambeza Seeds

  OG Bubble Gum Auto van Zambeza Seeds is een lekkere autoflower wietplant met voornamelijk indica genetica. Ze heeft een gemiddeld THC gehalte en blijft redelijk klein. Haar effect en smaak zijn allebei erg aan te raden.

  € 10,95
 • Power Kush Auto - Zambeza Seeds Power Kush Auto - Zambeza Seeds
  € 7,95
  Power Kush Auto - Zambeza Seeds

  Power Kush Auto van Zambeza Seeds is een autoflower wietplant die iets groter wordt dan de gemiddelde autoflower. Deze wietplant heeft een hoge opbrengst en heeft een werking die niet enorm krachtig is door haar gemiddelde THC gehalte.

  € 7,95
 • Power Plant XL - Zambeza Seeds Power Plant XL - Zambeza Seeds
  € 7,95
  Power Plant XL - Zambeza Seeds

  Power Plant XL van Zambeza Seeds is een feminised wietplant die zowel binnen als buiten kunt kweken. Haar zoet zure smaak is heerlijk en ze heeft niet veel verzorging nodig. Deze soort levert je een hoge opbrengst lekkere wiet op.

  € 7,95
 • Power Plant XL Auto - Zambeza Seeds Power Plant XL Auto - Zambeza Seeds
  € 6,95
  Power Plant XL Auto - Zambeza Seeds

  Power Plant XL Auto van Zambeza Seeds is een snelgroeiende autoflower wietplant die zeer geschikt is voor een wiet kweek buiten. Haar smaak na het roken is als een zoete skunk. Ze heeft een gemiddeld THC percentage.

  € 6,95
  Nieuw
 • Quick Poison Auto - Zambeza Seeds autoflower Quick Poison Auto - Zambeza Seeds
  € 3,95
  Quick Poison Auto - Zambeza Seeds

  Quick Poison Auto van Zambeza Seeds is een autoflower wietzaden soort die geschikt is voor een kweek binnen en buiten. Deze wietplanten zijn geschikt voor de kwekers met een beetje ervaring. Een groot voordeel is dat deze planten niet zo groot worden, ideaal voor een balkon of andere kleine ruimte.

  € 3,95
  Aanbieding
 • Super Silver Haze Auto - Zambeza Seeds Super Silver Haze Auto - Zambeza Seeds
  € 7,50
  Super Silver Haze Auto - Zambeza Seeds

  Super Silver Haze Auto van Zambeza Seeds is een autoflower wietzaden soort die voortgekomen is uit een kruising van mooie en bekende wietsoorten. Deze wietplanten hebben dichte en compacte toppen die uiteindelijk een redelijke opbrengst kunnen hebben. Ze zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten.

  € 7,50
 • Vanilla Ice Auto - Zambeza Seeds Vanilla Ice Auto - Zambeza Seeds
  € 9,95
  Vanilla Ice Auto - Zambeza Seeds

  Vanilla Ice Auto van Zambeza Seeds is een lekkere autoflower wietplant met zeer bekende genetica. Je kunt deze soort zowel binnen als buiten prima kweken. Zowel de smaak als het effect zijn lekker en ze geeft je een heerlijk ontspannen gevoel.

  € 9,95
 • White Widow Haze - Zambeza Seeds White Widow Haze - Zambeza Seeds
  € 8,95
  White Widow Haze - Zambeza Seeds

  White Widow Haze van Zambeza Seeds is een feminised wietzaden soort die voornamelijk bestaat uit sativa genetica. Ze heeft een hoog THC gehalte door de wereldberoemde White widow genetica. Je kunt deze plant zowel binnen als buiten prima kweken.

  € 8,95
 • White Widow XL - Zambeza Seeds White Widow XL - Zambeza Seeds
  € 6,50
  White Widow XL - Zambeza Seeds

  White Widow XL van Zambeza Seeds is de meest bekende en meest gekweekte wietsoort ter wereld. Deze wiet heeft een hoog THC gehalte en een krachtige werking die niet geschikt is voor de roker zonder ervaring. Dit zijn wietplanten die makkelijk te kweken zijn en zijn dus prima geschikt voor de beginnende kwekers.

  € 6,50
 • White Widow XL Auto - Zambeza Seeds White Widow XL Auto - Zambeza Seeds
  € 5,95
  White Widow XL Auto - Zambeza Seeds

  White Widow XL Auto van Zambeza Seeds is een autoflower wietplant die afkomstig is van een soort die wereldberoemd is en absoluut de meest gerookte soort is. Deze wietplanten zijn makkelijk te kweken en geschikt voor binnen en buiten.

  € 5,95

Zambeza Seeds bij Wietzaadjes.nl (24 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen