Zambeza Seeds wietzaadjes

Zambeza Seeds

Zambeza Seeds is een merk uit Nederland. Het merk bestaat nog niet zo lang en heeft een hele mooie serie zaden op de markt gebracht. Deze zaden van Zambeza Seeds zitten in een zeer stevige metalen verpakking. Bekijk hier de Zambeza Seeds verpakking.

De soorten van Zambeza Seeds.

Zambeza levert haar zaden als feminised wietzaden, ook hebben ze een aantal autoflower soorten in hun assortiment. Veel van deze soorten zijn geschikt voor een binnen- en buitenkweek.

Zambeza Seeds bij Wietzaadjes.nl (23 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Blue Invader Auto - Zambeza Seeds autoflower Blue Invader Auto - Zambeza Seeds
  € 7,50
  Blue Invader Auto - Zambeza Seeds

  Blue Invader Auto van Zambeza Seeds is een zeer mooie wietplant die ontstaan is uit het kruisen van zeer bekende wietsoorten. Deze autoflower wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten, deze autoflower planten worden wat groter dan de gemiddelde auto soorten. Het effect is sterk en vooral voelbaar in het lichaam.

  € 7,50
 • Blue Magnum - Zambeza Seeds Blue Magnum - Zambeza Seeds
  € 7,50
  Blue Magnum - Zambeza Seeds

  Blue Magnum van Zambeza Seeds is een mooie blauwe feminised wietzaden soort die ontstaan is uit een zeer mooie kruising, ze bestaat voornamelijk uit indica genetica. Deze wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en tijdens de bloeiperiode heeft deze plant een mooie blauwe gloed.

  € 7,50
 • Critical Dream Auto - Zambeza Seeds autoflower Critical Dream Auto - Zambeza Seeds
  € 6,95
  Critical Dream Auto - Zambeza Seeds

  Critical Dream Auto van Zambeza Seeds is een mooie autoflower wietsoort die ontstaan is uit het kruisen van mooie en populaire wietplanten. Deze wietzaadjes zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek en groeien als planten met een open structuur.

  € 6,95
 • Critical Pride - Zambeza Seeds Critical Pride - Zambeza Seeds
  € 7,95
  Critical Pride - Zambeza Seeds

  Critical Pride van Zambeza Seeds is een wietplant die ontstaan is uit het samenvoegen van zeer bekende soorten. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en hebben een lekker effect na het roken van deze wiet.

  € 7,95
 • Crystal Silver Haze - Zambeza Seeds Crystal Silver Haze - Zambeza Seeds
  € 7,50
  Crystal Silver Haze - Zambeza Seeds

  Crystal Silver Haze van Zambeza Seeds is een lekkere haze wietsoort die ontstaan is uit een mooie kruising en voornamelijk uit sativa genetica bestaat. Deze wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en leveren een wiet met een hoog THC gehalte en een zeer krachtig effect.

  € 7,50
 • Dutch Amnesia Haze - Zambeza Seeds Dutch Amnesia Haze - Zambeza Seeds
  € 7,50
  Dutch Amnesia Haze - Zambeza Seeds

  Dutch Amnesia Haze van Zambeza Seeds is een feminised wietzaadjes soort die zeer bekend en populair is. Deze voornamelijk sativa wietplanten zijn geschikt voor een kweek buiten en binnen. Bij het roken heeft deze wiet een zeer krachtige werking en een krachtige smaak.

  € 7,50
 • Fruit Juice - Zambeza Seeds Fruit Juice - Zambeza Seeds
  € 6,50
  Fruit Juice - Zambeza Seeds

  Fruit Juice van Zambeza Seeds is een zeer mooie wietplant die ontstaan is uit het kruisen van drie zeer bekende wietsoorten. Deze wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. In de bloeiperiode hebben deze wietplanten een mooie paarse kleur met een hoog THC gehalte.

  € 6,50
 • Green Poison Auto - Zambeza Seeds Green Poison Auto - Zambeza Seeds
  € 6,50
  Green Poison Auto - Zambeza Seeds

  Green Poison Auto van Zambeza Seeds is een makkelijk te kweken wietsoort die zeer goed tegen de slechtere weersomstandigheden kan en is ook bestendig tegen ziekten en schimmels. Deze wiet heeft bij het roken een krachtig effect en smaak.

  € 6,50
 • Happy Skunk - Zambeza Seeds Happy Skunk - Zambeza Seeds
  € 6,95
  Happy Skunk - Zambeza Seeds

  Happy Skunk van Zambeza Seeds is een wietsoort die ontstaan is uit een kruising van goede en bekende wietplanten. Deze Happy Skunk is geschikt vor een binnen en buitenkweek en heeft een mooie en hoge opbrengst.

  € 6,95
 • Ice Lady - Zambeza Seeds Ice Lady - Zambeza Seeds
  € 6,50
  Ice Lady - Zambeza Seeds

  Ice Lady van Zambeza Seeds is een mooie wietplant die ontstaan is uit zeer populaire genetica. Het THC gehalte van deze wietplanten is gemiddeld en de opbrengst is hoog. Deze soort is makkelijk te oogsten.

  € 6,50
 • Jack Herer Auto - Zambeza Seeds Jack Herer Auto - Zambeza Seeds
  € 6,50
  Jack Herer Auto - Zambeza Seeds

  Jack Herer Auto van Zambeza Seeds is een autoflower wietzaadjes soort afkomstig van de zeer bekende en goede Jack Herer. Deze wietplanten zijn makkelijk te kweken en zijn redelijk bestendig tegen schimmels en ziekten.

  € 6,50
 • Little Dwarf - Zambeza Seeds autoflower Little Dwarf - Zambeza Seeds
  € 6,95
  Little Dwarf - Zambeza Seeds

  Little Dwarf van Zambeza Seeds is een autoflower wietzaden soort die geschikt is voor een binnen en buitenkweek. Deze wietplanten zijn makkelijk te kweken en zijn geschikt voor de beginnende kwekers. Ze is ontstaan uit het kruisen van wereldberoemde wietsoorten.

  € 6,95
 • Northern Force Auto - Zambeza Seeds Northern Force Auto - Zambeza Seeds
  € 6,50
  Northern Force Auto - Zambeza Seeds

  Northern Force Auto van Zambeza Seeds is een autoflower wietplant die ontstaan is uit zeer bekende wietsoorten. Deze wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten, ook is deze soort zeer geschikt voor de kwekers zonder ervaring omdat ze erg eenvoudig te kweken is. Dit is een wietplant die een hoge opbrengst wiet heeft.

  € 6,50
 • Northern Vision - Zambeza Seeds Northern Vision - Zambeza Seeds
  € 6,50
  Northern Vision - Zambeza Seeds

  Northern Vision van Zambeza Seeds is een feminsed wietzaden soort die ontstaan is uit een zeer mooie kruising van bekende wietplanten. Deze wietzaden van Zambeza bestaan voornamelijk uit indica genetica en zijn geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten.

  € 6,50
 • Notorious White Auto - Zambeza Seeds Notorious White Auto - Zambeza Seeds
  € 7,50
  Notorious White Auto - Zambeza Seeds

  Notorious White Auto van Zambeza Seeds is een autoflower wietzaden soort die ontstaan is uit het kruisen van krachtige soorten. Deze wietzaden zijn geschikt voor zowel een kweek binnen als een kweek buiten.

  € 7,50
 • Power Bud - Zambeza Seeds Power Bud - Zambeza Seeds
  € 6,50
  Power Bud - Zambeza Seeds

  Power Bud van Zambeza Seeds is een wietzaden soort die voornamelijk bestaan uit indica genetica. Het voordeel van deze wietsoort is dat ze zeer makkelijk te kweken zijn en dus zeer geschikt voor de kwekers zonder ervaring.

  € 6,50
 • Quick Poison Auto - Zambeza Seeds autoflower Quick Poison Auto - Zambeza Seeds
  € 6,95
  Quick Poison Auto - Zambeza Seeds

  Quick Poison Auto van Zambeza Seeds is een autoflower wietzaden soort die geschikt is voor een kweek binnen en buiten. Deze wietplanten zijn geschikt voor de kwekers met een beetje ervaring. Een groot voordeel is dat deze planten niet zo groot worden, ideaal voor een balkon of andere kleine ruimte.

  € 6,95
 • Rude Bud Auto - Zambeza Seeds Rude Bud Auto - Zambeza Seeds
  € 6,95
  Rude Bud Auto - Zambeza Seeds

  Rude Bud Auto van Zambeza Seeds is een autoflower wietzaden soort die zeer makkelijk te kweken zijn en dus uitermate geschikt zijn voor de kwekers zonder ervaring. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten.

  € 6,95
 • Spirit Haze Auto - Zambeza Seeds Spirit Haze Auto - Zambeza Seeds
  € 7,50
  Spirit Haze Auto - Zambeza Seeds

  Spirit Haze Auto van Zambeza Seeds is een autoflower wietzaden soort die voortgekomen is uit een kruising van mooie en bekende wietsoorten. Deze wietplanten hebben dichte en compacte toppen die uiteindelijk een redelijke opbrengst kunnen hebben. Ze zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten.

  € 7,50
 • Sweet Moby - Zambeza Seeds Sweet Moby - Zambeza Seeds
  € 6,50
  Sweet Moby - Zambeza Seeds

  Sweet Moby van Zambeza Seeds is een wietsoort die ontstaan is uit een kruising van zeer bekende wietsoorten. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten, in de volle grond kunnen dit enorme planten worden.

  € 6,50
 • White Cheese - Zambeza Seeds White Cheese - Zambeza Seeds
  € 6,50
  White Cheese - Zambeza Seeds

  White Cheese van Zambeza Seeds is een wietsoort die ontstaan is uit het kruisen van zeer bekende wietplanten. Deze feminised wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en ze groeit met een mooie grote hoofdtop.

  € 6,50
 • White Widow XL - Zambeza Seeds White Widow XL - Zambeza Seeds
  € 6,50
  White Widow XL - Zambeza Seeds

  White Widow XL van Zambeza Seeds is de meest bekende en meest gekweekte wietsoort ter wereld. Deze wiet heeft een hoog THC gehalte en een krachtige werking die niet geschikt is voor de roker zonder ervaring. Dit zijn wietplanten die makkelijk te kweken zijn en zijn dus prima geschikt voor de beginnende kwekers.

  € 6,50
 • White Widow XL Auto - Zambeza Seeds White Widow XL Auto - Zambeza Seeds
  € 5,95
  White Widow XL Auto - Zambeza Seeds

  White Widow XL Auto van Zambeza Seeds is een autoflower wietplant die afkomstig is van een soort die wereldberoemd is en absoluut de meest gerookte soort is. Deze wietplanten zijn makkelijk te kweken en geschikt voor binnen en buiten.

  € 5,95

Zambeza Seeds bij Wietzaadjes.nl (23 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen