World of Seeds wietzaadjes

World of Seeds

Cannabis seeds en marijuana seeds van alle uithoeken van de wereld!

World of Seeds werd opgericht om de werking te onderzoeken van medicinaal cannabisgebruik. Na jaren onderzoek komt World of Seeds met een hele mooie en stabiele zaadlijn. Deze zaden zijn van topkwaliteit. Bekijk hier de World of Seeds verpakking.

Wietsoorten van World of Seeds

World of Seeds levert wietzaadjes in feminised en autoflower vorm. Ze hebben een groot aantal soorten die geschikt zijn voor zowel een binnenkweek als een buitenkweek.

World of Seeds bij Wietzaadjes.nl (41 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Afghan Kush - World of Seeds Afghan Kush - World of Seeds
  € 7,95
  Afghan Kush - World of Seeds

  Afghan Kush van World of Seeds is een hele mooie wietzaadjes soort met de beste kush eigenschappen. Deze pure indica wietplant is afkomstig uit het noorden van Afghanistan en produceren dikke en compacte toppen. Deze wietplanten worden regelmatig gekweekt als medicinale cannabis.

  € 7,95
 • Afghan Kush Ryder - World of Seeds Afghan Kush Ryder - World of Seeds
  € 9,95
  Afghan Kush Ryder - World of Seeds

  Afghan Kush Ryder van World of Seeds is een autoflower wietzaden soort die zeer populair is door haar mooie kush genetica. Deze autoflower wietplanten zijn geschikt voor een binnen- en buitenkweek en leveren wiet met een zeer hoog THC gehalte.

  € 9,95
 • Afghan Kush Special - World of Seeds Afghan Kush Special - World of Seeds
  € 11,50
  Afghan Kush Special - World of Seeds

  Afghan Kush Special van World of Seeds is een wietzaden soort waarvan de wietplanten bestaan uit pure indica genetica. Deze kort bloeiende planten hebben een hoog THC gehalte en zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Ook is deze wietsoort redelijk schimmelbestendig.

  € 11,50
 • Afghan Kush x Black Domina - World of Seeds Afghan Kush x Black Domina - World of Seeds
  € 8,50
  Afghan Kush x Black Domina - World of Seeds

  Afghan Kush x Black Domina van World of Seeds is een wietplant die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. Deze wietsoort is zeer schimmelbestendig en zal niet snel een ziekte krijgen. Omdat deze wietplant makkelijk te kweken is zijn ze geschikt voor de beginnende kwekers.

  € 8,50
 • Afghan Kush x Skunk - World of Seeds Afghan Kush x Skunk - World of Seeds
  € 7,95
  Afghan Kush x Skunk - World of Seeds

  Afghan Kush x Skunk van World of Seeds is een wietplant die bestaat uit volledige indica genetica. Deze wietplant bloeit snel en zijn geschikt voor een kweek binnen en kweek buiten en zijn zeer bestendig tegen schimmels en ziekten.

  € 7,95
 • Afghan Kush x White Widow - World of Seeds Afghan Kush x White Widow - World of Seeds
  € 8,50
  Afghan Kush x White Widow - World of Seeds

  Afghan Kush x White Widow van World of Seeds is een wietplant die ontstaan is uit een zeer mooie kruising. Deze wietplanten zijn erg bestendig tegen ziekten en schimmels. Ook zijn deze wietzaden prima voor een binnenkweek en buitenkweek.

  € 8,50
 • Afghan Kush x Yumbolt van World of Seeds kopen? Bestel deze vrouwelijke wietzaden bij de grootste van Europa, Wietzaadjes.nl ✓Gratis zaden naar keuze ✓Goede service! Afghan Kush x Yumbolt - World of Seeds
  € 7,95
  Afghan Kush x Yumbolt - World of Seeds

  Afghan Kush x Yumbolt van World of Seeds is een zeer mooie en lekkere wietsoort die bestaat uit pure indica genetica. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Het voordeel is dat dit wietplanten zijn die bestendig zijn tegen schimmels en ziekten.

  € 7,95
 • Amnesia - World of Seeds Amnesia - World of Seeds
  € 8,50
  Amnesia - World of Seeds

  Amnesia van World of Seeds is een zeer bekende wietsoort die tot de populairste ter wereld behoord. Deze wietzaadjes zijn ontstaan door een kruising van veel gekweekte soorten met goede eigenschappen.

  € 8,50
 • Amnesia Auto - World of Seeds Amnesia Auto - World of Seeds
  € 9,95
  Amnesia Auto - World of Seeds

  Amnesia Auto van World of Seeds is een autoflower wietplant die ontstaan is uit een zeer mooie kruising van bekende wietsoorten. Deze autoflower soort is geschikt voor een kweek binnen en buiten en produceren een wiet met een hoog THC gehalte. Het effect van deze wiet na het roken begint actief en eindigt ontspannen.

  € 9,95
 • Brazil Amazonia - World of Seeds Brazil Amazonia - World of Seeds
  € 7,50
  Brazil Amazonia - World of Seeds

  Brazil Amazonia van World of Seeds is een wietzaadjes soort die geschikt is voor een kweek binnen en een kweek buiten. Deze wietplant bestaat uit voornamelijk sativa genetica en heeft hierdoor een langere bloeitijd. Deze wiet wordt ook regelmatig gekweekt als medicinale cannabis.

  € 7,50
 • Chronic Haze - World of Seeds Chronic Haze - World of Seeds
  € 7,50
  Chronic Haze - World of Seeds

  Chronic Haze van World of Seeds is een lekkere haze wietsoort die geschikt zijn voor een kweek binnen en een kweek buiten. Deze wietzaden produceren planten die redelijk schimmelbestendig zijn, een hoog THC gehalte hebben en een krachtig effect geven.

  € 7,50
 • Colombian Gold - World of Seeds Colombian Gold - World of Seeds
  € 8,50
  Colombian Gold - World of Seeds

  Colombian Gold van World of Seeds is een zeer mooie wietplant die voornamelijk bestaat uit sativa genetica en hierdoor een lange bloeitijd heeft. Deze wietzaden zijn zowel geschikt voor een kweek binnen als een kweek buiten. Het effect van deze wiet is erg krachtig vanwege haar hoge THC gehalte.

  € 8,50
 • Delirium - World of Seeds Delirium - World of Seeds
  € 9,95
  Delirium - World of Seeds

  Delirium van World of Seeds is een wietsoort die ontstaan is uit een kruising van zeer bekende soorten. Deze wietplanten behoren met hun 90% indica gehalte tot de pure indica wietsoorten. Het effect is voornamelijk voelbaar in het lichaam.

  € 9,95
 • Domina Star - World of Seeds Domina Star - World of Seeds
  € 7,95
  Domina Star - World of Seeds

  Domina Star van World of Seeds is een wietzaadjes soort die behoort tot de pure indica's. Deze wietplanten zijn zeer schimmelbestendig en ook zijn ze niet ziektegevoelig. Dit is een wietsoort die ook regelmatig gekweekt wordt als een medicinale cannabis.

  € 7,95
 • High Tension - World of Seeds High Tension - World of Seeds
  € 7,50
  High Tension - World of Seeds

  High Tension van World of Seeds zijn wietplanten die geschikt zijn voor een kweek binnen en een kweek buiten. Het voordeel is dat ze redelijk schimmelbestendig zijn en dus wat beter tegen een vochtige omgeving kunnen. Het kweken van deze soort levert je een wiet op met een hoog THC gehalte.

  € 7,50
 • Ketama - World of Seeds Ketama - World of Seeds
  € 7,95
  Ketama - World of Seeds

  Ketama van World of Seeds is een wietplant die bestaat uit pure indica genetica. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Ook blijven deze wietplanten redelijk laag en zijn geschikt voor het Europese buitenklimaat.

  € 7,95
 • Kilimanjaro - World of Seeds Kilimanjaro - World of Seeds
  € 9,95
  Kilimanjaro - World of Seeds

  Kilimanjaro van World of Seeds is een wietplant met pure sativa genetica met een hele mooie afkomst. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. BIj een kweek buiten in de volle grond wordt deze wietplant erg groot.

  € 9,95
 • Madness - World of Seeds Madness - World of Seeds
  € 8,50
  Madness - World of Seeds

  Madness van World of Seeds is een wietplant die redelijk bestendig is tegen schimmels en ziekten. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnen en buitenkweek en zijn in redelijk korte tijd oogstrijp. Dit is een wiet met een gemiddeld tot hoog THC gehalte.

  € 8,50
 • Mazar Kush - World of Seeds Mazar Kush - World of Seeds
  € 7,50
  Mazar Kush - World of Seeds

  Mazar Kush van World of Seeds is een wietsoort die geschikt zijn voor zowel een binnenkweek als een buitenkweek. Deze wietplanten zijn behoorlijk schimmel- en ziektebestendig en heeft een krachtig en langdurig lichamelijk effect.

  € 7,50
 • Mazar x Great White Shark - World of Seeds Mazar x Great White Shark - World of Seeds
  € 7,95
  Mazar x Great White Shark - World of Seeds

  Mazar x Great White Shark van World of Seeds zijn wietplanten die pure indica genetica bevatten. Deze mooie wietzaden zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Ook hebben ze een goede bestendigheid tegen schimmels en ziekten.

  € 7,95
 • Mazar x White Rhino - World of Seeds Mazar x White Rhino - World of Seeds
  € 8,50
  Mazar x White Rhino - World of Seeds

  Mazar x White Rhino van World of Seeds is een wietplant die ontstaan is uit twee zeer bekende wietsoorten. Deze wietplanten zijn geschikt voor zowel een kweek binnen als buiten en produceren wiet met een hoog THC gehalte. Als medicinale cannabis wordt deze wiet ook regelmatig gekweekt.

  € 8,50
 • New York 47 - World of Seeds New York 47 - World of Seeds
  € 8,50
  New York 47 - World of Seeds

  New York 47 van World of Seeds is een wietsoort die ontstaan is uit bekende en populaire wietsoorten. Deze wietplanten bestaan voornamelijk uit sativa genetica en zijn zeer bestendig tegen schimmels en ziekten. In de volle grond kan dit een enorme struik worden.

  € 8,50
 • New York Special - World of Seeds New York Special - World of Seeds
  € 11,50
  New York Special - World of Seeds

  New York Special van World of Seeds is een wiet die je na het roken een vooral lichamelijk effect geeft. Deze wietplanten produceren veel THC en zijn geschikt om zowel wiet binnen en wiet buiten te kweken. Deze soort is ook geschikt voor medicinaal gebruikt.

  € 11,50
 • Northern Light x Big Bud - World of Seeds Northern Light x Big Bud - World of Seeds
  € 10,50
  Northern Light x Big Bud - World of Seeds

  Northern Light x Big Bud van World of Seeds is een wietplant die geschikt zijn voor een binnenkweek en buitenkweek, het voordeel is dat ze niet gevoelig zijn voor meeldauw en insecten. Dit is een wietplant met een hoog THC en CBD gehalte.

  € 10,50
 • Northern Light x Skunk - World of Seeds Northern Light x Skunk - World of Seeds
  € 7,95
  Northern Light x Skunk - World of Seeds

  Northern Light x Skunk van World of Seeds is een wietsoort die voornamelijk bestaat ui indica genetica. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Ook wordt ze regelmatig gekweekt als medicinale cannabis.

  € 7,95
 • Northern Lights x Big Bud Ryder - World of Seeds Northern Lights x Big Bud Ryder - World of Seeds
  € 9,95
  Northern Lights x Big Bud Ryder - World of Seeds

  Northern Lights x Big Bud Ryder van World of Seeds is een zeer mooie en potente autoflower wietzaden soort die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. Deze wietplanten produceren wiet met een zeer hoog THC gehalte. Ze is dus niet geschikt voor de roker zonder ervaring.

  € 9,95
 • Obssesion - World of Seeds Obssesion - World of Seeds
  € 7,50
  Obssesion - World of Seeds

  Obssesion van World of Seeds is een wietsoort die uit pure indica genetica bestaat. Deze wietplanten worden ook regelmatig gekweekt als medicinale cannabis. Dit is een wiet die je na het roken een lichamelijke ontspanning geeft die aangenaam aanvoelt.

  € 7,50
 • Pakistan Ryder Auto - World of Seeds autoflower Pakistan Ryder - World of Seeds
  € 9,50
  Pakistan Ryder - World of Seeds

  Pakistan Ryder Auto van World of Seeds is een autoflower wietplant die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Deze wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. Dit is een wietsoort die in de bloeiperiode een sterke geur afgeeft, een filter is absoluut nodig om deze autoflower wiet geurloos te kweken.

  € 9,50
 • Pakistan Valley - World of Seeds Pakistan Valley - World of Seeds
  € 8,50
  Pakistan Valley - World of Seeds

  Pakistan Valley van World of Seeds is een wietzaadjes soort waarvan de wietplant een volledige indica is. Deze zeer kort bloeiende wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten, ook heeft deze wiet een krachtige werking en een zeer hoog THC gehalte.

  € 8,50
 • Privilege - World of Seeds Privilege - World of Seeds
  € 8,50
  Privilege - World of Seeds

  Privilege van World of Seeds is een wietsoort die na gebruik je een blij en opgewekt gevoel geeft met een lichte lichamelijke ontspanning. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Dit is een wietsoort met een hoog THC gehalte.

  € 8,50
 • Skunk 47 - World of Seeds Skunk 47 - World of Seeds
  € 8,50
  Skunk 47 - World of Seeds

  Skunk 47 van World of Seeds is een lekkere skunksoort die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. Het voordeel is dat deze wietplant zeer schimmel- en ziektebestendig is. Dit is een makkelijk te kweken wietplant.

  € 8,50
 • South African Kwazulu - World of Seeds South African Kwazulu - World of Seeds
  € 8,95
  South African Kwazulu - World of Seeds

  South African Kwazulu van World of Seeds is een wietplant die oorspronkelijk afkomstig is uit Afrika en bevat pure sativa genetica. Deze wietplanten zijn bestendig tegen schimmels en ziekten, ook zijn deze wietzaden geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. BIj een buitenkweek is een niet te vochtige zomer het beste.

  € 8,95

World of Seeds bij Wietzaadjes.nl (41 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen