White Label Seeds wietzaadjes

White Label Seeds

White Label Seeds maakt goede kwaliteit wiet zaden en het bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Ze hebben een goede naam in de zaadwereld en het bedrijf is een dochteronderneming van het merk Sensi seeds. Bekijk hier de White Label Seeds verpakking.

Wietzaadjes van White Label Seeds.

White Label Seeds levert feminised en autoflowering zaden. De soorten in hun assortiment zijn stuk voor stuk toppers met zeer goede genetica wat succesvol wiet kweken garandeerd!

White Label Seeds bij Wietzaadjes.nl (20 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Master Kush - White Label Master Kush - White Label
  € 7,50
  Master Kush - White Label

  Master Kush van White Label zijn feminised wietzaadjes die bijna pure indica genetica bevatten. Deze wietsoort krijgt zeer veel trichomen en is dan ook geliefd bij mensen die zelf hasj maken.

  € 7,50
 • Northern Lights - White Label Northern Lights - White Label
  € 12,95
  Northern Lights - White Label

  Northern Lights van White Label is een wietsoort die wereldwijd bekend en zeer populair is. Deze mooie wietplant is geschikt voor een kweek binnen en buiten, bloeien in een zeer korte tijd en hebben een hoog THC gehalte.

  € 12,95
 • Northern Lights Automatic - White Label Northern Lights Automatic - White Label
  € 7,95
  Northern Lights Automatic - White Label

  Northern Lights Automatic van White Label is een autoflower versie van een van de meest bekende soorten ter wereld. Deze wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten. Het effect na het roken van deze wiet is krachtig.

  € 7,95
 • Pure Power Plant - White Label Pure Power Plant - White Label
  € 11,95
  Pure Power Plant - White Label

  Pure Power Plant van White Label is een zeer bekende en populaire wietsoort. Deze makkelijk te kweken, voornamelijk indica wietplanten zijn eenvoudig te kweken en dus ook geschikt voor de kweker zonder ervaring.

  € 11,95
 • Purple Bud - White Label Purple Bud - White Label
  € 6,95
  Purple Bud - White Label

  Purple Bud van White Label is een makkelijk te kweken feminised wietsoort die in de bloeiperiode een mooie paarse kleur krijgt. Ze heeft in de bloeiperiode een heerlijke geur en is afkomstig uit zeer mooie ouders.

  € 6,95
 • Purple Haze - White Label Purple Haze - White Label
  € 12,95
  Purple Haze - White Label

  Purple Haze van White Label is een zeer mooie wietsoort die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. Deze wietplanten worden niet zo groot en hebben een kruidige haze smaak.

  € 12,95
 • Skunk #1 - White Label Skunk #1 - White Label
  € 7,95
  Skunk #1 - White Label

  Skunk #1 van White Label is een heerlijke wietsoort die zeer bekend en populair zijn. In de bloeiperiode zullen deze wietplanten een sterke geur afgeven, iets om rekening mee te houden bij het kweken.

  € 7,95
 • Skunk Automatic - White Label autoflower Skunk Automatic - White Label
  € 7,50
  Skunk Automatic - White Label

  Skunk Automatic van White Label is een autoflower wietplant die in de bloeiperiode erg sterk ruikt. Wel is ze makkelijk te kweken, heeft een hoog THC gehalte en is geschikt voor een kweek binnen en buiten.

  € 7,50
 • Snow Ryder - White Label Snow Ryder - White Label
  € 7,95
  Snow Ryder - White Label

  Snow Ryder van White Label is een zeer mooie autoflower wietplant die een hoog THC gehalte heeft. Ze is geschikt voor een kweek binnen en buiten en geeft een lekker effect na het roken van deze wiet.

  € 7,95
 • Super Skunk - White Label Super Skunk - White Label
  € 8,50
  Super Skunk - White Label

  Super Skunk van White Label is een wietplant met de zeer bekende skunk genetica. Deze populaire wietsoorten zijn makkelijk te kweken en hebben een zeer sterke werking, ze zijn daarom niet geschikt voor de beginnende rokers.

  € 8,50
 • Super Skunk Automatic - White Label Super Skunk Automatic - White Label
  € 7,95
  Super Skunk Automatic - White Label

  Super Skunk Automatic van White Label is een autoflower wietplant die bij de meest bekende skunk soorten ter wereld hoort. Deze wietplant is makkelijk te kweken en heeft een hoog THC gehalte.

  € 7,95
 • White Diesel - White Label White Diesel - White Label
  € 9,95
  White Diesel - White Label

  White Diesel van White Label is een wietsoort die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Deze wietzaadjes zijn makkelijk te kweken en zijn geschikt voor de beginnende kwekers. De werking van deze wiet is krachtig.

  € 9,95
 • White Diesel Haze Auto - White Label White Diesel Haze Auto - White Label
  € 8,95
  White Diesel Haze Auto - White Label

  White Diesel Haze Auto van White Label is een autoflower zaden soort die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten, ze bestaan voornamelijk uit sativa genetica. Bij het roken geeft deze wietsoort een lekker effect wat je levendig maakt.

  € 8,95
 • White Gold - White Label White Gold - White Label
  € 14,95
  White Gold - White Label

  White Gold van White Label is een zeer mooie wietplant die bekend staat vanwege haar enorme opbrengsten. Deze wiet geeft je een lekker uplifting gevoel en is geschikt om binnen en buiten te kweken.

  € 14,95
 • White Haze Automatic - White Label White Haze Automatic - White Label
  € 10,50
  White Haze Automatic - White Label

  White Haze Automatic van White Label is een autoflower wietplant van zeer goede kwaliteit. Deze haze wietsoort blijft wat kleiner dan de gemiddelde haze soorten. Ze is geschikt voor een kweek binnen en buiten en heeft een hoog THC gehalte en goede werking.

  € 10,50
 • White Ice - White Label White Ice - White Label
  € 11,95
  White Ice - White Label

  White Ice van White Label is een zeer mooie wietplant die qua groei heel erg op een kerstboom lijkt. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten. Ondanks dat deze planten klein blijven hebben ze een redelijke opbrengst.

  € 11,95
 • White Skunk - White Label White Skunk - White Label
  € 6,95
  White Skunk - White Label

  White Skunk van White Label is een wietzaden soort die een hoog THC gehalte heeft en een krachtige werking. Tijdens de bloeiperiode kunnen deze wietplanten sterk ruiken, je kunt deze wiet binnen of buiten kweken.

  € 6,95
 • White Widow - White Label White Widow - White Label
  € 12,95
  White Widow - White Label

  White Widow van White Label is een wietplant die absoluut de meest populaire en bekende wietsoort ter wereld is. Deze wiet heeft bij het roken een zeer krachtig effect en is niet geschikt voor de roker zonder ervaring.

  € 12,95
 • White Widow Automatic - White Label White Widow Automatic - White Label
  € 7,95
  White Widow Automatic - White Label

  White Widow Automatic van White Label zijn autoflower wietzaden die de populairste en bekendste wietsoort ter wereld zijn. Deze plant is makkelijk te kweken en geeft bij het roken een krachtig stoned gevoel.

  € 7,95
 • X-Haze - White Label X-Haze - White Label
  € 9,50
  X-Haze - White Label

  X-Haze van White Label is een wietzaadjes soort die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Deze wiet heeft een hoog THC gehalte en een krachtige werking die niet geschikt is voor de roker zonder ervaring.

  € 9,50

White Label Seeds bij Wietzaadjes.nl (20 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen